Eylül dostluğumuza burada devam (:

hastayım canım biraz bu kış iyileşemedim bir türlü 15 günde bir boğazlarım şişiyo kendime hayret ediyorum
canım sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor paşa bey nasıl artık yemek yapmaya da başlamışsın evinde çok sevindim senin adına

Oda doğru tatlım bilmezmiyim insan her geçen süre zaman kaybı gibi geliyor heleki birde saçma doktorlarda tamamen can sıkıyor

kızlar ya benim yüzümden herkes sizi hamile sanacak yaa

Ben zaten hamileyim sıkıntı yok
Du akşama kvalideme geçicem ordada ortalığı bi katıyım hurmaaa hurmaaa diye
Eğer eşim bulursa tarbzondan direk kargo yaptrtrz

Bu arada hanımlar bizim komşunun gelini yani bizim filiz doğurmuş
Anaaaaam akşam bebe görmeye gidicem ay heycan yaptım anaaaam :52
:

melis kokla bebişi bol bol

kadın kendine gelmiş mi ?

selam kızlar herkese güzel bi hafta diliyorum...
Bu sabah hastaneye gittik eşimin testlerini yaptırdık biraz önce netten sonuçlara baktım kötü ilaçlar hiçbir işe yaramamış. Akşam nasıl söylicem ben ya felaket senaryoları yazar hemen. Sanırım böbrek biyopsisi yapılacak.
öğlen geldik evi toparladım pc başına oturdum kaldım.
Haftasonu resminizi gördüm çok tatlısınız kızlar...
ÖZden aşerecek başka bişey bulamadın mı ya böğ hiç sevmem. Az sonra alttaki manava gidicem çeşit çeşit meyve var karpuz gördüm geçen günn. Oraya bakarım senin için ama soramam dedikoducu bi adam tüm mahalleye hamile olduğumu söyler valla...

sen neden korkuyorsun ya doğumdan sakin ol.
normal doğum yapamazsan epidural sezeryan yaparsın bak haftasonu ben çok dinledim çok rahatmış
bi kaç saat sonra aprı sizi kalmıyormuş falan filan.

yalnız direk daldım yukarıdaki sorudan korktuğunu hiisediyorum

yok ondan değil sabah doğrudu sanırım filiz akşam gidiyor ya melis ondan dedim

geçmiş olsun canım üzmesin ve kötü hiç birşey getirmesin aklına

belki doktor iyi şeyler söyler sonuçlara

Akşam Demir bebği görücez bir bakıyım hem boyutları ne kadar oluyormuş benim kızın kankisi olucak artık saç başa girişiler
Ben korkarımda ellemeye kucağıma alamaya şimdi

Sabah giricekti sezeryanla oldu zaten bende bugn mü yarın mı karıştrmıştım sorup duruyordum serkana
Akşamada daha iyi olmuş olur herhalde

özden topiği birbirine katmışş..kocana işkence yapsana bulsun :)

çitlenbik rahim filmini benim bir arkadaşım çektirdi.hızlı bir şekilde ilaç yolluyorlarmış kanallar açıkmı die.o anesteziyle yaptırdı..bende şaşırdım ndn fln die .. zor oluyormuş diğer türlü

geçmiş olsun canım üzmesin ve kötü hiç birşey getirmesin aklına

belki doktor iyi şeyler söyler sonuçlara

inşallah özden ya öyle şeyler düşünüyorki sadece ufacık parça alınacak"böbreğimi alırlarsa yok nerden bulcaz böbrek sen veririmisinn" bende veririm ama kızdırdığın an geri alırım diyorumyarın göstercez bakalım inşallah gerek kalmaz.

kocam bulamadı bizde kız dayanışması yaptık .

kocam yatarken yeterince işkence görüyor zaten coğu zaman ayağım ağzında yüzünde uyanıyorm gıkı çıkmıyor bide köşeye yatıyor bana çarpmamak için uyurken yazık

haftasonuda temizlik yaptı daphneye fotosunu yolladım vileda ile

yok ondan değil sabah doğrudu sanırım filiz akşam gidiyor ya melis ondan dedim

Evet sabah doğurdu zaten geç gidicez herhalde görmeye bizimkiler habeirni alamsa gitmezdik iyi sanırım hemde sezeryan oldu bakıyım akşam nasıl oluyormuş durumları ilk gözden size anlatırım

Siyahdenizcşm eşine çok çok geçmiş olsun hemen üzülmeyin öyle İnşallah güzl sonuçlar alıcaksınız

tövbe yarabbim

eşinin hayal gücü maşallah çok geniş

nerde yaptırdı canım ?

macro centerlarada sordum hatta manav reyonuna bağlattım telefonu adam bu mevsimde bulamazsınız diyor

özden bu arada senin mercimek iki gram olmuş koca kız oldu annesi

siyahdniz geçmiş olsun canım kocan amma senaryo yazmış hee hemen böbrek nakline geçmiş getirmesin aklına öyle şeyler tadaviyle iyileşir inş.çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…