- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.341
siyahdniz geçmiş olsun canım kocan amma senaryo yazmış hee hemen böbrek nakline geçmiş getirmesin aklına öyle şeyler tadaviyle iyileşir inş.çabucak
kocam bulamadı bizde kız dayanışması yaptık .
kocam yatarken yeterince işkence görüyor zaten coğu zaman ayağım ağzında yüzünde uyanıyorm gıkı çıkmıyor bide köşeye yatıyor bana çarpmamak için uyurken yazık
haftasonuda temizlik yaptı daphneye fotosunu yolladım vileda ile
yok ondan değil sabah doğrudu sanırım filiz akşam gidiyor ya melis ondan dedim
macro centerlarada sordum hatta manav reyonuna bağlattım telefonu adam bu mevsimde bulamazsınız diyor
özden bu arada senin mercimek iki gram olmuş koca kız oldu annesi
normalde alsancakta bi doktorun muayenesine gidiyor ama ordamı yaptırdı hastaneyemi yönlendirdiler bilmiyorum.istersen sorarım
artık büyüdü kocaman oldu teyzesi haftasonu ziyaret edince görücez boyunu pozunu
Siyahdeniz canim gecmis olsun. İnsallah kotu bir sey yoktur insallah...
özdn bebiş büyüdü sana istediğini yaptırıyo hatta bize de baksana hurma bulucaz diye seferber olduk
1-2 hafta önce görmüştüm eminim canım 1 kasa küçük market var burda kapının önüne koymuşlerdı inş.bugün de vardır alırım
bugün lazer randevum var ona gidicem evde yemek de yok dün eltimde tembellik yaptım
bende cuma gittim oraya hanzade valla aklıma geldin :) ulliana var hep onu istiyorum ben daha içime siniyor onun seansları
Bu arada senin ve smilla nın eltileri ile olan muhabbetinizi seviyorum he. Ne güzel samimisiniz biz 2 eltiyiz dünkü görüşmemiz tam evlere şenlikti sorunludur kendisi biraz
siyahdeniz aklıma gelmişken sen mi alerji için sprey kullanıyodun adı neydi bana sprey olarak rinoclenil verdi doktor hap olarak da aerius kullanıyorum ama hala hapşuruyorummmmmm
evet canım bende allerjik rinit ve allerjik astım var. Nasonex sprey kullanıyorum bide mevsim geçişlerinde aerius kullanıyorum. Ne zaman başladın ilaca bikaç günde etki gösterir aslında.
eltilerim iyidir yaa iyi anlaşıyoruz inş.sizde iyi olursunuz
bana kim denk gelirse giriyo hepsi aynı geliyo valla bana bilmiyorum son seansımda yabancı uyruklu bi kız girdi ama adını hatırlamıyorum bugün gidince karta bakarım geçen seans kim yapmış genç bi kızdı yaş olarak benden küçüktür
aerius 2 kutu yazmıştı sabah akşam içiyorum 2 si de bitmek üzere 1 ay oldu yani
Selam kızlar...
Çok katılamıyorum geçmişi okuyayım biraz dedim...
Unutmadan siyahdeniz eşine çok geçmiş olsun canımm... Benim eşimde de ara ara oluyo böbrek rahatsızlığı... Özellikle stresli olduğu zamanlarda taş düşürüyor...Stresle alakalı da olabiliyormuş bazen... Ama stres yapmaması lazım çok fazlaSenaryo yazmayı da bıraksın En kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle...
Özden hurma hurma deyince ben de normal medine hurması sanmıştımSeninki daha orjinalmiş en kısa zamanda bulursunuz inşallah...
Ben kaçayım şimdilik müsait olursam yine gelirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?