- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.361
SİYAHDENİZ biz zaten ayda yılda 1 görüştüğümüz için anlaşamıcak birseyimiz olmuyor.zaten hepimiz aklı başında insanlarız birşey olsada hemen kapanır.aramızdaki tek olay su oldu :büyük eltimle kv arasında gerginlik olmuştu bizde şahit olduk.küçük eltime anlatmıştım olayları.onunda eşi abisine anlatmış fln fln.yani olayı benim analttığım ortaya çıktı hemen.bende dedim ayıp oldu kıza yetiştirmiş gibi olmuştum dedim.hemen küçük eltim hem beni hem büyük eltimi aradı.ona izah etti bendende özür diledi sağolsun.zaten çok önemli birşey değildi..
bizim üçümüzünde tek derdi kayınvalidemiz :)
büyük eltimin annesi ameliyat oldu.aylardır torununa o bakıyordu..şimdi bakamıyor..çocugu bizim kv e bırakmışlar.2 saat sonra kp oğlunun dükkanına gidip daha ne kadar annen bakacak die sormuş..oda yazık biz zaten bakıcı arıyoduk demiş..ertesi gün hemen birini buldular...yaaa ne kv ler var.torununa bile zaman ayırıp bakamıyor.hemde haftada 4 gün öğlen 1 e kadar...aahhhh ahhh :)
siyahdeniz canım eşine çook geçmiş olsun
bende kşam yemeğimi yaptım geldim menümüz
etli bamya
pirinç pilavı
yoğurt
salata
Çok saol miraclem.
Afiyet bal olsun
Bende sebzeli tavuk salata yapıcam bide yoğurt yeter. Tatlı olarakta geçen akşam tadı tuzu olmayan kötü bi sütlaç yaptım onu yicez
eeee napalım bitirmemiz lazım.
Maşşallah canım ne güzel. Tek derdiniz o olsun :) bende isterim aramız iyi olsun sürekli görüşelim edelim ama yok inanılmaz dengesiz. Bi anlatsam yaptıklarını ohaaaa olursunuz. Ki bu kişi çok büyük bir holdingde muhasebe müdürü ama dengesizlikte sınır tanımayan bi kişi nelere kafa yorar neler yapar tam evlere şenlik...
Günaydın herkese hurma suyuna güldüm sabah sabah :) akşam apartman dis kapısını kırmışlar yönetici geldi kamera kayıtlarına baktık akşam onunla uğraştık
Günaydın kızlar, akşam mecidiyeköyde aradım ama bulamadım trabzon hurmasını. Sonrada arkadaşın doğum günü vardı oraya gittik. Hanzade aradı oda manava bakmış ama yokmuş. Kız özden kimse bu meyvenin tadını beğenmiyor isteyecek başka bir şey bulamadın yani
Gunaydin
Hurma isi yalan oldu kayinbabam kuru hurmayi suya koymami onerdi yazik adam uzuldu halime ama ben yeni bir yontem buldum hep fotosuna bakip bikmayi dusunuyorum buda telefon ekranim
aklıma geldi
önceden yediğin hurmalar döner .... tırmalar..
bunu dersem belki özdn vazgeçer hurmadan falan
valla bende buna benzer seyler aklıma getiriyorum
hurmayı toplarken adamların burnunu karıştırarak toplandıklarını düşünüyorum falan totolarını kaşıyarak hurma sepetlerini taşıdıklarını hayal ediyorum biraz biraz işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?