Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar işim var diye giremiyodum ama sabah ahsen aradı giremediği için merak etmiş bizleri canım ya kızıyla birlikte evdeydi onunla konuşunca bi gireyim size hbr vereyim dedim

dün ben de aradım hurma bulamadım valla büyük manavlar vardı ne ararsan var ama onlarda bile hurma yok özdencim inş.sofiş bulur ekrana koymuşsun bıkmak için ama daha çok canın çekmesin

landfloves senin işlerin çok yoğun galiba özletiyosun kendini evini de temizlemişsin dip köşe bi süre rahat edersin çalışınca zor oluyo çünkü

siyahdenizcim eltin kesin gıcık biridir anlıyorum çünkü maalesef söyle bşy var ki büyük holdinglerde filan çalışan belli yerlere gelmiş kariyer yapmış kişiler öyledir genelde yani hırslı kişilerdir bi yerlere gelmek için çok uğraşıyolar sonra işle kafayı sıyırıp ukala bşy olup çıkıyolar hiç çekilmiyolar çevremizde çok örneği var zaten bir çok şirkette müdür vs... kişiler altları tarafından da sevilmezler kendini sevdiren çok az kişi vardır

dün yada bugün jeloo ile konuşan var mı ?
cumartesi hastaydı. kusuyordu şimdi aramayım diyorum belki uyuyordur falan :44:

size söylemedim galiba. ben kendime blog açtım.
İleride çocuğuma güzel bir anı hatıra olsun diye gerçi şuanda geyik muhabbet geçiyor fazla detaylı yazmıyorum ama
ileri de daha detaylı yazmak istiyorum.
geçen ocwnys in sizin blokta yazdığına yorum yaptım hatta kim diye merak etmeyin

Ozden gece okuyunca hemen yazmistim sana adresini ver bugun baktiririm babama diye. Hatta sabah kv yi aradim onlarin bahcede vardi ama coktan toplanmis bitmis. Kaynima da soyledim o seraci insallah bulacam sana hurma sen merak etme :)

Spedynin dedigi gibi ins gelene kadar hurma suyu olmaz:2:

daphne yarın ptt için grevler var şimdi radyoda söyledi inş. işe yarar dicem ama hiç sanmıyorum

bankaya gittim bende.kredi kartımın yenisi gelecekti 2 aydır gelemedi.ödemediğim için tebligat göndermişler yasal takibe girmiş.gittim yatırdım hepsini..mimlendim artık hayırlı olsun 5 yıl kredi kartıda alamam kredide..kocam çok kızgın bana parçalıcak beni

daphnecim çok özel bi ülkeyiz yaa herşeyimiz özelleşti

Hanzade biliyorsun beni bir yazmaya kalksam sonu gelmeyecek ve bu tepkimin bizim durumumuzla hiç bir alakası yok. Değer yargılarım, inançlarım yüzünden bunları hazmedemeyişim. Eşim devlet memuru olmasaydı yinede tepkimi dillendirirdim.

canım biz de memur yok ama inan en az senin kadar tepkiliyim nefret ediyorum hepsinden ve onları oraya getiren %50 den

neyse bu konu uzarsa konu amacından çıkar yazık olur kapanır

bu akşam eşim erkenci aynı anda eve gidicez babama gidicez hatta yemekle uğraşmıcam çorba salata yapıcam bi de balık alıcaz dün canım çok çekmişti artık yaz geliyo yiyemeyiz
burda ise şimdi
şehriye çorbası
fırında köfte patates var

sizinle paylaşıyorum menüleri belki fikir olur

selam kızlar
cok hastayım napcagımı sasırdım resmen

kafam gozum patlıcak sankı
boğazlarım sıs yutkunamıyorum agrısı kulagıma vuruyor, burnum bı akıyo bı tıkanıyo o da basıma vuruyo gozume vuruyo
ılac da alamıyorum sastım kaldım
nette arastırırken bı de sıze bakayım dedım
hamıleyken hasta olmak cooook zor ya cok

sıyahdenız esıne cok gecmıs olsun canım, hemen de kotu senaryolar yazmıs, erkekler cocuk gıbı...

ozden galıba topıkte onu seven bı ıkımızız, ben delırırım ona. neysekı asermedım evet olsa fena olmazdı ama kısın cok yedım Allah tan ınsallah bı tane de olsa yersın de ıstegın gecer canım

kactım ben kızlar
opmuyorum sıze de bulasmasınn

not: ıyy bu halde bıle ıgrenc esprık yapıyom huylu huyundan vazgecmez

bizimde menü de

köfte patates salatası var.

akşam evde yemek yok çünkü dışarıdayım.
yarın eşime fasulye yemeği var yine onu götürür artık.

canım balık istedi artık çarşamba gününe kısmetse

ahahahaha sorma cvanım hatta bikaç ay önce kv ye dert yanıyormuş iş yerimi sevmiyorum kimse benimle yemeğe bile çıkmıyor hepsi çok ukala falan diyormuş

hanzade 1 senedir müdürlük yapıyoır ondan öncede b öyleydi yani genlerinde var cinslikgeçen kaynım eşime boşanmak için çocuğun 3 yaşına gelmesini bekliyorum ömrümü çürüttü demiş çok üzüldüm. İnşallah öyle birşey olmaz yuvaları yıkılmasın ama öyle davranıyorki kocasına taş olsa çatlar.

herkese günaydınlar kızlar. Landflowers nerde acaba iş nasıl gidiyorki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…