- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.401
selam kızlar
cok hastayım napcagımı sasırdım resmen
kafam gozum patlıcak sankı
boğazlarım sıs yutkunamıyorum agrısı kulagıma vuruyor, burnum bı akıyo bı tıkanıyo o da basıma vuruyo gozume vuruyo
ılac da alamıyorum sastım kaldım
nette arastırırken bı de sıze bakayım dedım
hamıleyken hasta olmak cooook zor ya cok
sıyahdenız esıne cok gecmıs olsun canım, hemen de kotu senaryolar yazmıs, erkekler cocuk gıbı...
ozden galıba topıkte onu seven bı ıkımızız, ben delırırım ona. neysekı asermedım evet olsa fena olmazdı ama kısın cok yedım Allah tan ınsallah bı tane de olsa yersın de ıstegın gecer canım
kactım ben kızlar
opmuyorum sıze de bulasmasınn
not: ıyy bu halde bıle ıgrenc esprık yapıyomhuylu huyundan vazgecmez
ahahahaha sorma cvanım hatta bikaç ay önce kv ye dert yanıyormuş iş yerimi sevmiyorum kimse benimle yemeğe bile çıkmıyor hepsi çok ukala falan diyormuş
keşke birisi ona rahatsız olanının kendis olduğunu söylese
aydasu cnm geçmiş olsn.gerçekten zor hamileyken hasta olmak.kocakarı ilaçları lazım şimdi e oda tehlikeli..sonuçta onlarda vucudu kötü etkileyebilir..bol bol dinlen..sen nasıl hasta oluyosun dışarımı çıkıyosun napıysn
özden bişey sorcam sen hamile kaldığından beri başın ağrımadı dimi? hatırlamıyorum yazdığını, geçtimi acaba.
aydasu canım çok sağol, eşime söylemedim sonuçları akşam atıştık biraz uyuz etti beni sonra barıştık ama keyfimiz kaçmasın dr dan öğrenir dedim.
Aydasum geçmiş olsun kuzum. Dikkat et kendine. Yat dinlen.
aydasu geçmiş olsun canım
similla buluşmayla alakalı değil aslında orda da konuştuk evet ama daha önce de bahsetmişti daphnenin eşi ptt de çalışıyo ama maalesef heryer olduğu gibi orada şirket oluyo yapacak bşy yok bu da eşinin işine ve maaşına yansıyacak maalesef
Aydasuuuuuu çok geçmiş olsun
Telden yazıom kısa kestim
aydasu canım nane limon ballı süt gibi şeyler içip kafana yorganı çek uyu, yada uyuma yattığın yerden bize yaz
oyle yapıyom canım
az once ıhlamur kaynatttım
sımdı meyve yedım zorla
kafamada yemenıyı bagladım sıktım ıyıce
uyusam daha fena agrıcak cunku
ay nerelere gıtsem bılemedım
geçen bi yerde okumuştum. Türk kahvesinin içine limon sıkıp içince ağrı azalıyormuş hemen. Azcık yapıp iç istersen.
:)))))))))) sorma. İlk tanıştık ikinci görüşme için eşim, abim yengem sen ben maşukiyeye gidelimmi gezmeye dedi ok dedim bende. Geziyoruz falan bi ara yanıma geldi bu "erhanında bilmediği yer yok kimbilir eski sevgilisiyle az gezmemiştir buralarda" dedi. Düşünebiliyormusun benim halimi en baştan 1-0 yenik duruma düştü bu ve bunun gibi bi sürü olay. Sevmedim sevmemde kendisini...
pısmıs kahvenın ıcıne mı canım, denerım ya ne zararı olcak, ıyı gelsın de
sofıssss napıyon canım ya
yavru jaws napıyor
evet canım pişmiş türk kahvesi
biz onu alkolden kötü olanlara yapıyoruz kız hemen kusturuyo midesini bozmasın sonraeşime içirmiştim çok kızmıştı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?