Eylül dostluğumuza burada devam (:

aydasu cnm geçmiş olsn.gerçekten zor hamileyken hasta olmak.kocakarı ilaçları lazım şimdi e oda tehlikeli..sonuçta onlarda vucudu kötü etkileyebilir..bol bol dinlen..sen nasıl hasta oluyosun dışarımı çıkıyosun napıysn

özden bişey sorcam sen hamile kaldığından beri başın ağrımadı dimi? hatırlamıyorum yazdığını, geçtimi acaba.

aydasu canım çok sağol, eşime söylemedim sonuçları akşam atıştık biraz uyuz etti beni sonra barıştık ama keyfimiz kaçmasın dr dan öğrenir dedim.

Aydasum geçmiş olsun kuzum. Dikkat et kendine. Yat dinlen.

aydasu geçmiş olsun canım

similla buluşmayla alakalı değil aslında orda da konuştuk evet ama daha önce de bahsetmişti daphnenin eşi ptt de çalışıyo ama maalesef heryer olduğu gibi orada şirket oluyo yapacak bşy yok bu da eşinin işine ve maaşına yansıyacak maalesef

keşke birisi ona rahatsız olanının kendis olduğunu söylese

:)))))))))) sorma. İlk tanıştık ikinci görüşme için eşim, abim yengem sen ben maşukiyeye gidelimmi gezmeye dedi ok dedim bende. Geziyoruz falan bi ara yanıma geldi bu "erhanında bilmediği yer yok kimbilir eski sevgilisiyle az gezmemiştir buralarda" dedi. Düşünebiliyormusun benim halimi en baştan 1-0 yenik duruma düştü bu ve bunun gibi bi sürü olay. Sevmedim sevmemde kendisini...

Aydasum geçmiş olsun kuzum. Dikkat et kendine. Yat dinlen.

Tesekkur ederım kızlar...
Sımıllam valla ben bılmyorum nasıl hasta oluyorum evden adımımı atmıyorum havalar dengesız dıye ama gorsen sankı karda yattım butun gece.
gozume atesolcer soksam patlar o kadar yanıyor
uyusam basım daha da agrıyor sastım kaldım napcagımı
mıkrop bı kere vucuda gırınce dırenc kırılıyor
ben hapsurdukca mınık kelebegım zıp zıp sıcrıyor ıcerde korkuyor herhalde bı de ona uzuluyorum
her hapsurdugumda ozur dılıyorum çocugumdan

aydasu canım nane limon ballı süt gibi şeyler içip kafana yorganı çek uyu, yada uyuma yattığın yerden bize yaz

oyle yapıyom canım
az once ıhlamur kaynatttım
sımdı meyve yedım zorla
kafamada yemenıyı bagladım sıktım ıyıce
uyusam daha fena agrıcak cunku
ay nerelere gıtsem bılemedım

oyle yapıyom canım
az once ıhlamur kaynatttım
sımdı meyve yedım zorla
kafamada yemenıyı bagladım sıktım ıyıce
uyusam daha fena agrıcak cunku
ay nerelere gıtsem bılemedım

geçen bi yerde okumuştum. Türk kahvesinin içine limon sıkıp içince ağrı azalıyormuş hemen. Azcık yapıp iç istersen.

geçen bi yerde okumuştum. Türk kahvesinin içine limon sıkıp içince ağrı azalıyormuş hemen. Azcık yapıp iç istersen.

pısmıs kahvenın ıcıne mı canım, denerım ya ne zararı olcak, ıyı gelsın de

sofıssss napıyon canım ya
yavru jaws napıyor

vur kafasına bayılt orada
şey deseydin keşke evet bizde az gelmedik en sevdiği yer burasıdır.
gerçi o anda dumur olur insan söyleyecek laf bulamaz

siyahdeniz allah yardımcın olsun canım o eltiyle zaten fazla görüşmemen daha hayırlı olur

aydasu ;

çok geçmiş olsun canım mecbur bitki çayları ile idare edeceksin inşallah uzun sürmez bir an önce geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…