- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.421
biz onu alkolden kötü olanlara yapıyoruz kız hemen kusturuyo midesini bozmasın sonraeşime içirmiştim çok kızmıştı bana
yaaaa aydasu yapma ozamannnnn ben okudum da mantıklı geldi bana. Ama belki alkolün üstüne öle yapıyordur yaw
yaaaa aydasu yapma ozamannnnn ben okudum da mantıklı geldi bana. Ama belki alkolün üstüne öle yapıyordur yaw
evet alkolden dolayı öyle yapıyo olabilir bizim sözde evde bayaa kutlama yapmış eğlenmiştik gelen giden sen damatsın hadi şunu iç deyip durmuştu eşime o yüzden midesi kötü olmuştu o gün hem tuzlu kahvemi hem de limonlu kahvemi içmişti garibim
Aydasum gecmis olsun canim. Sana hemen bi cay tarifi vereyim bi kac kere ic biseycigin kalmaz. 1 lt suya 1 elma limon ve ayvayi 4 e bol koy icine cubuk tarcin karanfil tane karabiber zencefil zerdecal bunlardan hangileri varsa koy kaynat meyweler yumusayana kadar en son bi tutam ihlamur at 2 dk daha kaynat ve ic bol bol. Icine de bal koymayi unutma. Ben hep bunla iyilesiyorum. Ins sifa olur sanada tatlim.
Beniim jaws napsin memiste keyif yapiyo suanda benim uykum geldi onda tik yok
ama şöyle bi mantık kuruyorum normalde sodalı ayran içenler var değil mi bşy yapmıyo
ama alkolü fazla kaçırmış kişiye de verilince herşeyi çıkarıyo deme ki sadece alkollülere öyle yapıyo
şimdi netten araştırdım limonlu kahve geçirirmiş ağrıyı 1-2 damla limondan bşy olmaz biz çok sıkmıştık
ayrıca nette görünce aklıma geldi ishal olmuş kişilere de 1 kaşık toz kahveye limon sıkıpğ yediriyoruz bşy yapmıyo demek ki iyi bşy kahve
hanzade senin eleman geldimi nasıl olmuş?
eftelya hatun sen napıyon?nişan oldumu? ne giydin
acabası neden tek başıma konuşuyorum burda
acabası neden tek başıma konuşuyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?