- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.441
bende geldim:) doktordan geliyorum alerji olmuşum
geçmiş olsn cnm..kursun nasıl gidiyor?izmir gurubu dökülüyorr:119:
saol smillacım kursta iyi gidiyo sayılır ama çok yoruluyorum
sen nasılsın
eftelya hatun sen napıyon?nişan oldumu? ne giydin
face te ekledim seni.çok hoş görünüyorsun bu arada..
siyahdeniz menün güzel sizin evin yemek düzeni güzel yaa evdesin sürekli yemek yapabiiyosun ve daha önemlisi eşinin saatleri güzel biz haftada 1 ya da 2 defa birlikte ve vaktinde yemek yiyebiliyoruz vaktinde derken 8,30 dan önce yiyemiyoruz yine işten eve gelip yemek hazırlamak vakit alıyo diğer günler zaten 11,30 da geldiği iiçin ben tek başıma yiyorum keyifli olmuyo hiç
bankaya gittim bende.kredi kartımın yenisi gelecekti 2 aydır gelemedi.ödemediğim için tebligat göndermişler yasal takibe girmiş.gittim yatırdım hepsini..mimlendim artık hayırlı olsun5 yıl kredi kartıda alamam kredide..kocam çok kızgın bana parçalıcak beni
Hanzade biliyorsun beni bir yazmaya kalksam sonu gelmeyecek ve bu tepkimin bizim durumumuzla hiç bir alakası yok. Değer yargılarım, inançlarım yüzünden bunları hazmedemeyişim. Eşim devlet memuru olmasaydı yinede tepkimi dillendirirdim.
evet canım olabildiğince haftaiçi evde olup yemek yapmaya özen gösteriyorum. Şimdi böle alıştık ya 2 gün üst üste başka yerde yemek yesek huzursuz oluyorum kendi mutfağımda yemeğimi yapıp eşime sofra hazırlamak mutlu ediyor beni. Sende en kısa zamanda evinin tadını çıkartıp güzel güzel yemekler yapıp eşinle birlikte yersin canım az kaldı dimi eşinin saatleri falan düzelecekti diye hatırlıyorum. EEE bebiş falanda olunca uzun süre evde olursun canım
günaydın kızlar ,
biz kahvaltı ediyoruz evlatcımla :)
ben biraz yoğunum bi de biliyosunuz yeni eleman var rahat yazamıyorum görüyo yanabıyonuz beaaa???
yoğunmusunuz bugün
ben biraz yoğunum bi de biliyosunuz yeni eleman var rahat yazamıyorum görüyo ya
diğer kızlar alışıktı bu biraz değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?