Eylül dostluğumuza burada devam (:

eftelya hatun sen napıyon?nişan oldumu? ne giydin

face te ekledim seni.çok hoş görünüyorsun bu arada..

simillacım nasıl hatırladın yahu nişanı :)

O sıralar yine iyiydim kilo bakımından,patlayacak gibiyim şimdi.O yüzden tabiiki siyah giyindim,saçımı yine profil resmindeki gibi krepeli at kuyruğu yaptırdım.Ama kafamdaki o kızarıklık ve kabuklanmadan dolayı çok rahatsız hissettim kendimi.Nişanda fena değildi,güzel kızlar vardı,onları izledim bol bol

Teşekkür ederim bende bu arada,sizler kadar olmasamda idare ederim işte

gmail adresimin şifresini unuttum 2 den beri onunla uğraşıyorum inşallah halolur
akşam yemeğimide yapmam lazım
kış sebzeleri çorbası(emine bederim kitabından ilk defa deneyeceğim)
kıymalı kabak dolması
yoğurt
salata

siyahdeniz menün güzel sizin evin yemek düzeni güzel yaa evdesin sürekli yemek yapabiiyosun ve daha önemlisi eşinin saatleri güzel biz haftada 1 ya da 2 defa birlikte ve vaktinde yemek yiyebiliyoruz vaktinde derken 8,30 dan önce yiyemiyoruz yine işten eve gelip yemek hazırlamak vakit alıyo diğer günler zaten 11,30 da geldiği iiçin ben tek başıma yiyorum keyifli olmuyo hiç

babam aradı bi akrabamız ısrarla akşama yemeğe çağırmış oraya gidicem siz kendinize göre hazırlayın dedi kocamla başbaşa olucam bugün evde balık keyfi yapıcaz hem de kızarmış alıcaz evde uğraşmıcam vaktimiz bize kalır belki sonra kaynanama gideriz çaya bayadır gitmiyorum 2 hafta olmuştur kadın burnumun dibinde oturuyo bi de aynı sokaktayız uzakta olsa daha çok görüşürüz

evet canım olabildiğince haftaiçi evde olup yemek yapmaya özen gösteriyorum. Şimdi böle alıştık ya 2 gün üst üste başka yerde yemek yesek huzursuz oluyorum kendi mutfağımda yemeğimi yapıp eşime sofra hazırlamak mutlu ediyor beni. Sende en kısa zamanda evinin tadını çıkartıp güzel güzel yemekler yapıp eşinle birlikte yersin canım az kaldı dimi eşinin saatleri falan düzelecekti diye hatırlıyorum. EEE bebiş falanda olunca uzun süre evde olursun canım

o takibi ben de yedim..Tebligat falan da gelmedi. Berbat bişey yaa.NAsıl sinir oldum anlatamam.Tepkiliyim kart mart kullanmıyorum.Eşimde 2 tane var.Netten bişi alıcaksam onunkiyle alıyorum

Tepki dile getiremeyen bir devlet memuru da benim... Artık haber izleyemiyorum... Tv yi sadece dizi izleyeceksem açıyorum

Siyahdeniz ya sana cok özeniyorum.Ben yemek yapmaktan nefret ediyorum HAla sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…