Eylül dostluğumuza burada devam (:

eltim dün doktora gitmiş erkek olabilme ihtimali de varmış renkliye yönlendirmiş dr.bu hafta içi girecek o zaman netleşir artık 5 aylık oldu hala dr.karar veremedi cinsiyetine
kıza alıştırmışlardı kendilerini dr.öyle demişti dün kendileri de görmüş ekrandan pipiye benziyomuş ama dr.erkek gibi ama kız da olabilir demiş yakınlaştırınca yumurtalarını filan görememiş çünkü tam oluşmadan önce kızların da çıkıntılı oluyomuş
ayrıca dr.yaşam hastanesindeydi şimdi hizmet hastanesine geçmiş orda kendi anlaşmalı fotoğrafçıları olduğu için dışardan kabul etmiyolarmış çok üzüldüm konuşcak inş.ikna edebilir

benim eltimde çok zayıftı hamile kalmadan.şimdide öyle çok kilolu diil.ama ona öyle batıyoki hiç alışık diil kilo almaya.daphne sende verme artık.bak sende sonra bunalıma girecen

daphne ne diyosun sen yahu zaten zayıfsın bi de 45 olmak istiyorum diyosun ben 60 ım diyince bana zayıfsın diyosun bi de aşk olsunnnnnnn

biz bu ay yumurtlama gününde yaptık.gerçi çok verimli dildi biraz zorlamayla oldu ama artık bu ayda hamile kalmazsam bırakacam tedaviye başlıcam bu ne yaa cinsel hayatımız olumsuz etkileniyor....

geçen doktora dedim 3 aydır uğraşıyoruz olmadı.doktor güldü 3 aymı dedi.daa dur bakalım 3 ay neki...sabır lazım anlaşılan...

Günaydın kızlar..
Oğluşumla biz geldik 3lü tarama testinin sonucunuda aldık bugün Allaha şükür herşey yolunda..

siz nasılsınız, buluşma resimlerine baktım, her zaman ki gibi yine süper geçmiş belli

vaficim üçlü taramada bebeğin neyine bakılıyor ?

daha öncesinde birde ikili tarama var onda neyine bakılıyor

vaficim üçlü taramada bebeğin neyine bakılıyor ?

daha öncesinde birde ikili tarama var onda neyine bakılıyor

özdencim ikili tarama testinde bebeğin ense kalınlığına,burun kemiğinin oluşup oluşmadığına ve kanda 2 hormana bakıyorlar, buna göre

trizomi 21 (down sendromu) ve trizomi 18 (Edwards sendromu) riskini belirliyorlar, tanı değil ama sadece risk oranı..

3 lü tarama testinde bunlarla birlikte kanda AFP değerine bakıp nöral tüp defekti riskini belirliyorlar..16-20 haftada yapılıyor, 2 li de11-14 hafta arasında yapılyor..

oooooo kimsecikler yok

hazır kimse yokken cocuğumla boş formunda koşturayım bir ucdan bir uca obaaaaaaaaaaa

:102::118:

çalışmasam ben de eminönüne gitmek istiyorum gelirdim senle severim öyle şeyleri ama bi gün c.tesi daphne sen ben ayarlayıp gidebiliriz di mi

Kızlar klavye çalışıyorum o yüzden çok gelemiyorum.

Hanzade balım sen 60 kilosun ama boyunda var. Bende boy yok. Vafi hoşgeldin nerelerdesin sen kuzum?

Özden senin tontiş günden güne büyüyor vallahi kendi evladım gibi takip ediyorum

Similla hatırlarsan ahsende bu ay çok verimsiz geçti beklemiyorum dedi ve o ay hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…