- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.481
Kızlar klavye çalışıyorum o yüzden çok gelemiyorum.
Hanzade balım sen 60 kilosun ama boyunda var. Bende boy yok. Vafi hoşgeldin nerelerdesin sen kuzum?
Özden senin tontiş günden güne büyüyor vallahi kendi evladım gibi takip ediyorum
Similla hatırlarsan ahsende bu ay çok verimsiz geçti beklemiyorum dedi ve o ay hamile kaldı
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım yeni hamile var mı aramızda? işlerim çok yoğun oluyor, birazdan da eğitim vermeye gidecem, ilk defa verecem inşallah iyi geçer
bu aradaaaaa biz bugün araba aldıııııık
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım yeni hamile var mı aramızda? işlerim çok yoğun oluyor, birazdan da eğitim vermeye gidecem, ilk defa verecem inşallah iyi geçer
spedy.cekirdek0506 seninmi :)
bende açtım bloğumu bebiş için..hadi bakalım dolacakmı içi :)
bebeklehayatim.blogspot.com
Kızlar selam
Benim bir problemim var bodoslama daldım ama...
Bizim bi arkadaş son zamanlarda cinsel ilişkide acı hssediyordu smear testi oldu.Yara cıktı .
Kızlar ilişkide bnm de çok acıyor bende de yara var mıdır acaba doktora gitsem mi?
Kızlar selam
Benim bir problemim var bodoslama daldım ama...
Bizim bi arkadaş son zamanlarda cinsel ilişkide acı hssediyordu smear testi oldu.Yara cıktı .
Kızlar ilişkide bnm de çok acıyor bende de yara var mıdır acaba doktora gitsem mi?
bendede yara var..ne smearda çıkıyor nede acıyor.. :)
benimde arada bir acıyor ama bu tamamen psikolojik benim.konsantre oldugumda problem yok.ama eğer konsantre olamazsam yada aklımda başka bişey varsa vs.. acıyor mutlaka zorlanıyoruz.
seninde böyle birşey olabilirmi?
Canim hep mi aciyordu
benimde arada bir acıyor ama bu tamamen psikolojik benim.konsantre oldugumda problem yok.ama eğer konsantre olamazsam yada aklımda başka bişey varsa vs.. acıyor mutlaka zorlanıyoruz.
seninde böyle birşey olabilirmi?
için rahat edecekse git doktora.zaten sen birşey söylemesende hemen smear ı soruyorlar.en son ne zaman yaptırdın die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?