Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım yeni hamile var mı aramızda? işlerim çok yoğun oluyor, birazdan da eğitim vermeye gidecem, ilk defa verecem inşallah iyi geçer

bu aradaaaaa biz bugün araba aldıııııık

Bu kadar çalışmanın karşılığını bu sefer alırsın inşallah canım..

işler yoğun şu sıralar, çok gelemiyorum ama takipteyim

ooo çok sevindim caım kazasız belası güzel günlerde keyfini çıkarın arabanızın

hayırlı olsun canım, Allah kazasız belasız bol bol gezmeyi nasip etsin..

güle güle kullanın cnm ayırlı olsn..

iş güç nasıl gidiyor osgb de.yoğunmusun?sadece eğitimemi gidiyorsun.uzmanlık yapmaya başladınmı?azcık anlatsana

selammm...

Öncelilkle hayırlı olsun arabanız landflovescım... Güle güle kullanın

aydasucum sana da çok geçmiş olsun... İyi bak kendine tatlı annecik...

Merhaba ;
sabah yine taksime gittim müşteriye 11 de ancak geldim 12 ye kadar işimi yetiştirmek zorunda kaldım. acele acele çalıştım:

Daphne bence de sen çok iyisin fazla killo verme sonra hamilelik istediğinde doktor kilo al öyle diyebilr. 49 kilo ideal
bende 55 ten 50 oluyum diyordum ama yok olamıyorum. 53 oldum böyle olursam ideal olacak benim içinde inşallah

Similla ; bu ay ovulasyonda da olumlu çıktı. olma ihtimali çok yüksek. geçen aydan beri bak sana söz verdiğim gibi bebek hakkında sormuyorum bile.. doktor çok güzel söylemiş 5*6 ay uğraşan var kuzum stres yapma olacağına varır herşey

OCwny gitme konusunda bende hemfikirim nisan sonuna gidelim 20 nisan benim haftam çalışıyorum onun dışında olur bana uyar.

hanzade özel mesajına bak

Ozden ; hurmayı bulamadın mı hala gece rüyama girdi zorla hurma yediriyorlar bana ama sevmiyrmuşum ağlaya ağlaya yiyorum
bu bebek fena etkiledi bizi

spedy.cekirdek0506 seninmi :)

bende açtım bloğumu bebiş için..hadi bakalım dolacakmı içi :)

bebeklehayatim.blogspot.com

spedy.cekirdek0506 seninmi :)

bende açtım bloğumu bebiş için..hadi bakalım dolacakmı içi :)

bebeklehayatim.blogspot.com

Evet canım benim..
aynen bende şimdilik çok fazla paylaşım yapamıyorum.
havadan sudan günlük şeyler akşam takip ederim şimdi burada giremiyorum. :26:

Herkese selam...
Landfloves,arabanız hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin...

Bişey yazacaktım ama ne yazacağımı unuttum.Erken bunama başladı galiba
:44:

Kızlar selam

Benim bir problemim var bodoslama daldım ama...
Bizim bi arkadaş son zamanlarda cinsel ilişkide acı hssediyordu smear testi oldu.Yara cıktı .

Kızlar ilişkide bnm de çok acıyor bende de yara var mıdır acaba doktora gitsem mi?

Landfloves arabanız hayırlı olsun tatlım.
Dapne 45 kilo ne kızzzz verme sakınnn 49- 50 çok ideal hamile kalmak içinn

bendede yara var..ne smearda çıkıyor nede acıyor.. :)

benimde arada bir acıyor ama bu tamamen psikolojik benim.konsantre oldugumda problem yok.ama eğer konsantre olamazsam yada aklımda başka bişey varsa vs.. acıyor mutlaka zorlanıyoruz.

seninde böyle birşey olabilirmi?

için rahat edecekse git doktora.zaten sen birşey söylemesende hemen smear ı soruyorlar.en son ne zaman yaptırdın die..

Canim hep mi aciyordu

Canım genellikle acıyor acaba çatı darlığı mı var ?

benimde arada bir acıyor ama bu tamamen psikolojik benim.konsantre oldugumda problem yok.ama eğer konsantre olamazsam yada aklımda başka bişey varsa vs.. acıyor mutlaka zorlanıyoruz.

seninde böyle birşey olabilirmi?

Bilmiyorum acaba bilinçaltında acıyacak diye mi düşünüyorum...

için rahat edecekse git doktora.zaten sen birşey söylemesende hemen smear ı soruyorlar.en son ne zaman yaptırdın die..

smear hiç yaptırmadım ama acıyı genellikle yaraya bağlıyorlarmış. Durulamayacak kadar bir acı değil tabii de... 1,5 yıl oldu acı falan olmaması gerekir değil mi

1 yıl 5 yıl önemli değil simillanın dediği gibi eğer konsantre değilsen acır bütün kadınlar aynı şeyi söylüyo yani yapmak için değil istediğinde ilişkiye giricen genelde acıyo diyosan demek ki acımadığı zamanlarda var istekli olduğun zmanlar yani canım aklına hemen yara filan getirme ama yine de doktora gitmek faydalı erken teşhis her zaman önemli erkekler her zman hazır ama maalesef kadınlar öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…