Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam kizlar
Biz oglumla 5 ten beri ayaktayiz. Oglusa saklabanlik yapmaktan agzim gözüm yamuldu.

Iandfloves hayirli olsun, kazasiz belasiz güzel günlerde kullanin cani

Ozdncim kaynim buldu hurmayi ama oyle yumusak ki kargoda cilki cikar. Sert hali yeni toplaninca oluyomus. Tüh findigina trabzon hurmasi yedirecektik

saol canım benim düşünmen yeter

kısmetin yokmuş bebeşin kasımda doğacak zaten o zamanda tam hurma zamanı bol bol yediririm ona hurma

öğlen hurma dondurması yedim canım artık istemiyor hurma

Belki de haftaiçi yorgun olduğumdan konsantre olamıyorumdur...
Amann ne zor şeyler yaaa. Ben yine de bir baktırayım bari çünkü olduktan sonra hafif kasık ağrıları da oluyor arada bir...

Aynı şey kuzenimde de var o da 2011 haziranda evlendi. Onun da ağrılı oluyor genelde. Ailede mi var bir mundarlık ne

yeterince ıslaklık olmuyor mu acaba :26:

bence psikolojik bişey bu..bayanlar hormonlar gereği erkekler gibi değil herzaman her daim hazır olamıyor.mutlaka ön hazırlık gerekiyor..walla ben müzik açıyorum genelde iyi konsantre ediyor...seninde konsantrasyonu sağlayacak şeyler bulman gerek.yada ön hazırlık evresini daha verimli yapmanız lazım

canım yara nasıl oluyor bilmiyorum ama konsantre ile alakası mutlaka vardır.
yılda 1 yine de muayene ol ama canım smear testi yaptır sende

dün görüştüğüm arkadaş cuma günü gidip yaktıracak onda da yara varmış doktor yakmak çözüm ama tekrarlayabilir falan demiş

Ay inşallah psikolojiktir yaaaa

Yara falansa zor olmalı tedavisi... Normal doğurursam doktora biraz bol bırak dicem
Pingu eskisinden daha dar oldu die yazdığında ben vahh vahhh olmuştum kendi adıma

Zor zanaat evli olmak yaaa kullanınca açılan bişey deil bu galiba

Mavi superisi;

benimde genelde acıyor.Ama ben farkındayım ki genelde zaten istemiyorum,istemeyince konsantre olamıyorsun,kafanda bir an önce olsada bitse gibi bir düşünce oluyor ve sonucuda bu şekilde oluyor bende.Çok sıktığım için kendimi...

O ilişki sonrası ağrıyıda kist varsa diye biliyordum ama bendeki kist büyük ihtimalle geçtiği halde yinede arada ağrı oluyor.O da sanırım gaz sancısı gibi birşey...

aslında böyle daha güzel yoksa kullandıkça bollaşırdı

walla normal doğumda azcık açtırrırsın mantıklı

konu tam benlik ama gidip biraz dekorasyon forumlarında gezeyim malum taşınınca yeni eve bişeyler alacağım

ben şahsen normal doğum olursa 1 dikiş fazla olması taraftarıyımmm

Eftelyacım hadi senin eşinle anlaşamadığın bazı noktalar oldu seni üzdü de

Bana noluyo Bi elim yağda biri balda severek evlendim kocam da ne istersem yapar genelde
Çok ilginç yaaa araştırma konusu çıkar benden

Rahat batması diye de açıklanabilir galiba böyle giderse

Aramızda kalsın kızlar,eşim hani şu reklamları dönen ürünler var ya,performans arttırıcı,onlardan almış benden habersiz.Birde içinde bayanlar için olanıda var.Elinden su içmiyorum valla

narin görünüyorsun ama demek bu iş narinliğe iriliğe bakmıyor

ben de narinim kız genelde uykusuz yorgun modda olduğumdan benim de acıdığı zorlandığı oluyo ama tamamen isteksiz olduğumda öyle acıyo kendimi biliyorum ama isteyince gayet rahat doğumda kesin bi fark oluyodur eskisi gibi olsun diye 1 dikiş fazla olsun diyorum ilk günkü gibi

mesela dün uykum vardı deli gibi eşim boş geçmek istemedi oyalamak için hemen yattım duştan çıkmanı beklicem dedim duştan çıktığında uyumuştum uyandırdı tmm filan diye diye salladım yarı uykulu ama sabah ne oldu telefonları değiştimiştik saat ayarları bozulduğu için 1 saat erken çaldıı tlfn hemen kapatıp yatayım dedim ama daha fazla kaçamadım sabahı değerlendirdik yani kısa süreli oldu yarı uykuda olduğum için bşy anlamadım ama...

Aramızda kalsın kızlar,eşim hani şu reklamları dönen ürünler var ya,performans arttırıcı,onlardan almış benden habersiz.Birde içinde bayanlar için olanıda var.Elinden su içmiyorum valla

bizim işyerinde çok satılıyo o tarz şeyler adamlar deli gibi alıyo valla müşterilerin tipini görsen bazıları çok iğrenç babam yaşında ama 18 lik manitaları var ben o adamları görünce tiksiniyorum fıstık gibi kızlar nasıl onların koynuna giriyo anlamıyorum
kendi aralarında erkek muhabbeti yapanlar var bazen kulak misafiri oluyorum bi övüyolar kendini bi kere kendimi tutamadım o kadar hapı dedemde içse mezardan kalkar demiştim gülmüşlerdi (samimiyetine güvendiğim biriydi ve benim yanımda konuşuyolardı sinir olmuştum terbiyesiz şeyler şimdi konuşmuyolar)

kız eftelya kullandınız mı etki ediyo mu fazlası kalbe zarar ama ona göre
bitkiselse bilemem ama haplar çok iyi değil galiba

Son düzenleme:
Ben çok kızdım boşuna aldın,ters teperse görürsün sen dedim
Onuda korkuttum.Saatlerce ilaca bakıp durdu içsemmi diye,en sonunda içti.Haftada bir içiyor,bana göstermeden,kızıyorum diye.2 ayrı kapsül var,bi geciktirici spray bide bayan azdırıcı damla Etkisi olsada bana gösteremiyor korkusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…