- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.501
Selam kizlar
Biz oglumla 5 ten beri ayaktayiz. Oglusa saklabanlik yapmaktan agzim gözüm yamuldu.
Iandfloves hayirli olsun, kazasiz belasiz güzel günlerde kullanin cani
Ozdncim kaynim buldu hurmayi ama oyle yumusak ki kargoda cilki cikar. Sert hali yeni toplaninca oluyomus. Tüh findigina trabzon hurmasi yedirecektik
Belki de haftaiçi yorgun olduğumdan konsantre olamıyorumdur...
Amann ne zor şeyler yaaa. Ben yine de bir baktırayım bari çünkü olduktan sonra hafif kasık ağrıları da oluyor arada bir...
Aynı şey kuzenimde de var o da 2011 haziranda evlendi. Onun da ağrılı oluyor genelde. Ailede mi var bir mundarlık ne
Belki de haftaiçi yorgun olduğumdan konsantre olamıyorumdur...
Amann ne zor şeyler yaaa. Ben yine de bir baktırayım bari çünkü olduktan sonra hafif kasık ağrıları da oluyor arada bir...
Aynı şey kuzenimde de var o da 2011 haziranda evlendi. Onun da ağrılı oluyor genelde. Ailede mi var bir mundarlık ne
Kızlar selam
Benim bir problemim var bodoslama daldım ama...
Bizim bi arkadaş son zamanlarda cinsel ilişkide acı hssediyordu smear testi oldu.Yara cıktı .
Kızlar ilişkide bnm de çok acıyor bende de yara var mıdır acaba doktora gitsem mi?
Ay inşallah psikolojiktir yaaaa
Yara falansa zor olmalı tedavisi... Normal doğurursam doktora biraz bol bırak dicem
Pingu eskisinden daha dar oldu die yazdığında ben vahh vahhh olmuştum kendi adıma
Zor zanaat evli olmak yaaa kullanınca açılan bişey deil bu galiba
ben şahsen normal doğum olursa 1 dikiş fazla olması taraftarıyımmm
narin görünüyorsun ama demek bu iş narinliğe iriliğe bakmıyor
Aramızda kalsın kızlar,eşim hani şu reklamları dönen ürünler var ya,performans arttırıcı,onlardan almış benden habersiz.Birde içinde bayanlar için olanıda var.Elinden su içmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?