- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.521
Ben çok kızdım boşuna aldın,ters teperse görürsün sen dedim
Onuda korkuttum.Saatlerce ilaca bakıp durdu içsemmi diye,en sonunda içti.Haftada bir içiyor,bana göstermeden,kızıyorum diye.2 ayrı kapsül var,bi geciktirici spray bide bayan azdırıcı damlaEtkisi olsada bana gösteremiyor korkusuna
azdırıcı damlamı adı bunu ilacın ayy eftalya çok komik bir adı var çok güldüm valla allahta seni güldürsün
zaten topiğin en ateşli hatunu DAPHNE bir kez daha onyalanmıştır...
bizim burda da geciktirici mendiller kahveler haplar...
Asla böyle bir ünvanı kabul edemem sen varken
Kahve mi?
Amaaan,boşu boşuna verdi 60 tl.Bana verseydi daha güzel değerlendirirdim ben
ahh evde olsam uykusuz yorgun olmasam her günümüz geçemiz dolu dolu geçer ya neyse şimdi olmuyo ki çok yoğunuz
48 hours diye kahve canım 48 saat neyin kafasını yaşıcaksa millet o kadar etkili midir bilemem hem bayan hem erkek kullanıyo
ahh evde olsam uykusuz yorgun olmasam her günümüz geçemiz dolu dolu geçer ya neyse şimdi olmuyo ki çok yoğunuz
48 hours diye kahve canım 48 saat neyin kafasını yaşıcaksa millet o kadar etkili midir bilemem hem bayan hem erkek kullanıyo
He asıl komedi o iş üstündeyken karnınzdaki fırlama ayrılın lan dermiş gibi tekmeler savuruyorsa dahda komedibütün hazırlık romantik ön sevşme müzik tırtlıyor
kızımın fotolarına bakııınnn
bahsettiğiniz konuda sıkıntı çeken hatunlar bence çocuk yapmalı, çocukla uğraşmaktan gözünün önündeki kocasını bile özlüyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?