Eylül dostluğumuza burada devam (:

azdırıcı damlamı adı bunu ilacın ayy eftalya çok komik bir adı var çok güldüm valla allahta seni güldürsün

Ya benim evliliğin ilk zamanlarını saymazsak hiç canım acımadı. Demek ki her daim hazırım ben Aferin bana Birde mikrop kaptığımda acımıştı.

Son düzenleme:
zaten topiğin en ateşli hatunu DAPHNE bir kez daha onaylanmıştır...

Son düzenleme:
Hanımlar 7 aylık hanile değilseniz ve koca bir göbeğiniz yoksa tadını çıkartın yok anacım böyle çok zor hep gülesim geliyor

Asla böyle bir ünvanı kabul edemem sen varken

ahh evde olsam uykusuz yorgun olmasam her günümüz geçemiz dolu dolu geçer ya neyse şimdi olmuyo ki çok yoğunuz

Kahve mi?

Amaaan,boşu boşuna verdi 60 tl.Bana verseydi daha güzel değerlendirirdim ben

48 hours diye kahve canım 48 saat neyin kafasını yaşıcaksa millet o kadar etkili midir bilemem hem bayan hem erkek kullanıyo

Son düzenleme:
He asıl komedi o iş üstündeyken karnınzdaki fırlama ayrılın lan dermiş gibi tekmeler savuruyorsa dahda komedi bütün hazırlık romantik ön sevşme müzik tırtlıyor

Bu ilaçta 3 gün süreyle etkiliymiş.Haftasonu hapı deniliyomuş,haftaiçi kullanılıp rezil olunmasın diye

​Ne saçma şeyler yaaa...

kızımın fotolarına bakııınnn

bahsettiğiniz konuda sıkıntı çeken hatunlar bence çocuk yapmalı, çocukla uğraşmaktan gözünün önündeki kocasını bile özlüyo insan

He asıl komedi o iş üstündeyken karnınzdaki fırlama ayrılın lan dermiş gibi tekmeler savuruyorsa dahda komedi bütün hazırlık romantik ön sevşme müzik tırtlıyor

7 aylıkken düşünemiyorum şimdi bile diken üstünde oluyor insan o oramı elleme yok burama bastırma yok o kadar sert olma adamın hevesi kalmıyor

kızımın fotolarına bakııınnn

bahsettiğiniz konuda sıkıntı çeken hatunlar bence çocuk yapmalı, çocukla uğraşmaktan gözünün önündeki kocasını bile özlüyo insan

Ahsen sanki sen de bi ara sıkıntı cekmiştin di mi?

O zamanlar hastaydın da galiba

Konu +18 olunca kimse dayanamıyo azgın karılar topiği olmalıymış burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…