Eylül dostluğumuza burada devam (:

azdırıcı damla sizi şaha kaldırırr

ihihihihiii(at kişnemesi)

nasıl bakın reklamını bilem yaptım

Son düzenleme:
ahsen her konuyu 'çocuk yapın' a bağlıyo

aaa aşkolsun tontişim ya
ben size hiç çocuk yapın demiyorum dikkat et hafızanı yokla ben bu konuda hiç konuşmadım yani
sonuçta biliyorum hepinizin istediğini. Yani o yüzden gereksiz geliyo öyle konuşmak

sadece ilk hamile oldugum zamanlarda diyodum bana eş olun diye

7 aylıkken düşünemiyorum şimdi bile diken üstünde oluyor insan o oramı elleme yok burama bastırma yok o kadar sert olma adamın hevesi kalmıyor

O ilk aylar eşte yiyor durumu birşey gzkmedğinden el mahkum ama göbek ortaya çıkınca ben görüom görüom raht ol sen diyor

Ya o iksir bana da lazım bu aralar bende tık yok akşam adamı kovdum resmen birde süslenmiş traş olmuş sabah tripler havada uçuyordu

bu akşam herkese kolay gelsin o zaman benim kocam bugün de erkenci benim sporum var ama sabahkinden bşy anlamadım uykuluydum hatırlamıyorum akşam biz de boş geçmeyiz heralde
daphne sizin lokumlardan istiyorummmm
bu arada eşimle konuştuk da bi akşam size gelmeyi düşünüyoruz senden film alıcam hem

Son düzenleme:

Canım eşim manisaya gidiyor getirecek yine inşallah Buluşma olayınıda konuştuğumuz gibi planlarız anladın sen :)))

Son düzenleme:
ooooo konudan çıktım atlar eşşekler kişnemeler falan
maşallah valla herkes tam gaz çalışıyor herkes çocuk yapsın yaaa lütfen.
şimdi evinizde kapatın tv yi gidin yapın

Günaydın kızlar bana bir fikir verin dünden beri gece de dahil hiç durmadan öksürüyorum kocamda uykusuz kaldı benim yüzümden iş yerinde cayci kız sürekli ihlamur bitki çayı taşıyo bana ama hiç faydası yok şimdi doktora gidiyorum yan tarafımızda hastane var biraz hava filan alırım

Geçmiş olsun canım sende alerjik bronşit falan mı var...
ballı limon bopazları yumuşatır.
zencefil bal limon da yine aynı şekilde şuanda gögsünü sıcak tut daha çok inmesin tabi bitki çayı içip boğazının tahriş olmasını da engelle.
çok geçmiş olsun

günaydın herkese

zahter geçmiş olsun
zencefil-zerdaçal-bal karışımı öksürüğe çok iyi geliyo canım ayrıca pekmez de çok iyidir kaşık kaşık ye sabah akşam

Hanzade ;

benim bloğa baksana gebelik öncesi yaptıklarımı yazdım. buna göre başla işte. hahaha

mlsvt geçtim he sabah sabah çocuk baskısına başlıyorum

-----------------

ve tazminatım yattı arkadaşlar kalan çekleri de bugün yarın yollarlar. kalanı 4 e böldüler

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr...kocacımla kahvaltı keyfi yaptık geç gitti
arabamızın resterasyonu bitmek üzere çocuk gb heyecanlıyız inş güzel olucak...
speddyim blogun hayırlı olsun çok güzel olmuş
tazminatın hayırlı olsun çatır çatır harca..

zahter geçmiş olsun canım en güzelini yapmışssın dr gitmekle..inş tez zamanda iyileşirsin..

nasıl yaptırdınız canım. restarayon falan demişsin güle güle kazasız belasız kullanın canım

teşekkürler arada yazıyorum keyifli geliyor ileri de daha çok yazmak istiyorum.
valla harcama olmayacak daha önce çektiğimiz bireysel krediye yatırmayı düşünüyoruz gerçi yine kendimize harcıcaz
borcumuz kapanmış olacak

canım eşim klasik araba meraklısı gitti mersin den 1957 model chevrolet blair aldı..onun sıfırdan herşeyi tekrar yapılıyor..bugün döşemeleri için kumaş bakıcaz..amin canım inşallah..

süper canım çok ama çok iyi oldu..kafanız rahat olur..borç zor iş vesselam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…