Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın vafi

daphne dün akşam eşim telefonumu verdi hat değişince konuştuklarımız onda kaldı tabi sildi hepsini ama senle yazışmamaızı gördü ben bu kızı sevdim daha çok görüşün bunla dedi niye biliyo msn sen yazdın ya bana bence bi daha tel alma para verme boşuna bu olduysa diye eşimin hoşuna gitti gülüyo

Dediklerinızı deneyeceğim alerjik birşey yok bulamıyorlar ama benim erken doğumdan dolayı cigerlerim çok zayıf birde doğuştan hastalığım var iyice küçük kalmış cigerlerim şimdi tahlil yaptırdım işe geçmem lazım ilk günlerden müdür takmasın bana ciddi bir enfeksiyon yok

Ene ne güzel, yazın sahilde arabanızın camlarını açıp gezersiniz, senin eşarbın rüzgarda uçar, eski Türk filmden bir sahne

:))) biz zaten cok severiz birbirimizi , hep gorusecegiz insallah deseydin :)

Canim cok gecmis olsun.

Vafin yavru kusun nasil?

destuuuuuuuuuuuuuuuuurrr

(malum paşamız ve validesi geliyo)

günaydın dünyanın en güzel hatunlarıı

nasılsınız bakalım bugün?

eneee biz 20 haftalık olmuşuz yolu yarıladık yani bu bekelediğim kadar bekleyince bebişimiz gelecek ya çok çabuk geçti ama yaa

daha benim hamile olduğum dışarıdan anlaşılmıyor kimse anlaymıyor inş bundan sonrada çok kilo almam.

kızlar dün temizliğine güvendiğim bi abla canım çekerse yiyeyim diye bi yoğurt kovası pişmiş sarma verdi allah razı olsun.buzluğuma attım birazını bu yüzden seviyorum hamileliği

landfloves ve teremm yeni arabalarınız hayırlı olsun canlar.

vafim ya daha sık gel özledik sohbetlerini paşa nasıl isim düşündünüz mü?

sipidi gözün aydın tazminatını almışsın

daphnem şimdiden allah kavuştursun insan çok özlüyo be benim eşimde 4 gün gitmişti

aydasuuuum nasıl oldun geçmiş olsun kuzum.

unutttuğum olduysa affola

erdem şehzade ve validesi hoşgeldiniz...
maşallah canım dikkat edersen istediğin kiloda tamamlarsın inşallah hamileliğini..
teşekkür ederim canım araba için dileklerinde

çok güzel ya bende çok seviyorum eski arabaları ama korkarım herhalde kullanmaya falan
bi tarafına bişey olur diye ufacık bir arızası bile maddi olarak pahalı olur sanki
ama sizde inşallah hiç arıza çıkmaz güle güle kullanırsınız kendiniz baştan tasarlamak güzel olmuştur ..
kafam çok rahat olacak bebek olunca 1 yıl kendim bakmak istiordum şimdi bu sıkıntım da olmayacak gerçi o zaman geldiğinde evde sıkılıp işe koşar mıyım bilmiyorum ama rahat olacağım.

alerjik ise bu mevsim yaramaz polen zamanı olması normal diyeektim. doktora gitmen iyi olmuş ne dedi.

Çok sevindim canım, senin velet kısmetiyle gelecek

gelsin gelsin şimdi bu ay tam olarak hazırım veledi kuzuma bekliyorum
seninki nasıl keyfi yerinde mi testler yapılmış. sonuçlar harika

-----------

miracle ; teşekkürler canım inşallah bir daha borcumuz olmaz kredimiz dışında. 20. haftaya gelmişsiniz bile

ohh ne güzel keyifli zamanlara geldiniz, anneye burdayım demeye başladı mı senin paşa

Yiğit Deniz olacak canım bizim paşanın ismi, Yiğit benden Deniz babasından..

ohh ne güzel keyifli zamanlara geldiniz, anneye burdayım demeye başladı mı senin paşa

bende hep yağız istiyorum.
hatta iki oğlum olursa yiğit yağız diyordum
ismi ile yaşasın kuzucum

keyfi yerinde canım, annesini hiç üzmüyor şu sıralar, tekmelerini bekliyorum heycanla

erdem şehzade ve validesi hoşgeldiniz...
maşallah canım dikkat edersen istediğin kiloda tamamlarsın inşallah hamileliğini..
teşekkür ederim canım araba için dileklerinde

hoşbulduk kuzum valla oğlan annesi olmaya kendimi fena kaptırdım şimdiden allah gelinime yardım etsin

valla çok dikkat edemiyorum ama hiç tatlı yemiyorum bide yağlı ve çok tuzlu tüketmiyorum yürüyüşlere de başladık

öyle çok şükür vafim sevdim hamileliğin bu zamanlarını.diyo diyo dün hıçkırık tuttu galiba aynı aralıklarla uzun süre pıt pıt yaptı.

ismi çok güzelmiş sizin paşanın ismiyle uzuun uzuun çok güzel yaşasın inş.bizim babamız 2. ismine karar veremedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…