Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın

anasıyla danası geldi yineee

evimi ..... götürüyor 2 haftasonra taşınacağız diye baya saldım bu akşam biraz toplamam lazım

bende daphne gibi temizlik yapacağım bu akşam

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar...
eneee dun yıne +18 konusulmus hep kacırıyom
sız burda bunları konusurken ben coook uzaklarda hapşu da öksü diyordum

Dun doktora gıttım, o kadar cok hapsuruyorum kı korktum artık elıfımı etkıler dıye, hemogram falan bı suru tahlıl ıstedı, devlet hastanesını kullanmayı bılınce baya ıyı ya... Neyse ıyıkı gıtmısım kanım dusuk cıktı, demır ılacımı ıkıye cıkardı, cok sukur cok agır degıl hastalıgın ılac hıc vermıcem evde atlatcan dedı, gel kızına bakalım dedı, gunduzlerı uyuyor bu kız. yatmıs sırt ustu ayakları da havaya dıkmıs horul horul uyuyordu sıpam benım...
Kızlar resmen gunduzlerı uykuda gece uyanıyor kazı calısması yapıyor ıcerde
Dun gece erkencıydı ama aksam 10 da uyandı hanfendı, bırden karnımda bı garıplık oldu bole tekme gıbı degıl de daha degısık. Bı dakka sonra bı baktım solumdan tekme attı, megersem oda tasımıs benım kız sağdan sola gectı sıkıldı hep aynı yerde herhal

Landfloves canım arabanız hayırlı olsun, Rabbım kazasız belasız guzel yolculuklar yapmayı nasıp etsın ınsallah...

Terem, arabanızın son halını gostertsene kuzum ya ne kadar guzel olmustur kım bılır... Sız de gule gule kullanın ınsallah...

speddy ben blogunu bılmıyom bana atsana, tazmınatın da hayırlı olsun canım...

sımıllam, bloguna baktım emınım cok guzel seyler yazıcaksın, ben baktım ama goremedım galıba takıpcın olamıyoz mu?

mıraclem, hosgeldınız erdem paşayla
bugun bıraz daha ıyı gıbıyım ınsallah canım

Bız 3 gun sonra 6. ayımıza gırcez aldıgım kılo 4-5 arasında. Bana cok gelse de doktorum cok ıyı gıttıgımı soyledı. Ben doğru duzgun bulantı yasamadım bılıyon. İnsallah saglıklı aralıkta tamamlarız...

zahter canım oksuruk ıcın, sıyah turpun ıcıne geceden bal koyup sabah onu ıcmek cok ıyı gelıyormus canım, kullanan herkes memnun...
Ben esıme ıcırıyordum gecen sene balın ıcıne zencefıl koyup o da ıyı gelıyordu...

Sağol teyzesi senin kuzucuğununda haberini alırız inşallah bu ay..

inşallah canım ya bu ay olmasını çok istiyorum. eylülde arkadaşımın düğünü var bursa da ona gideceğim bu ay olursa gidişim rahat olur

internetten baktım bende harika ürünler var çokta pahalı değil sanki

Son düzenleme:

amin canım, pıt pıtlarını yerim erdem paşanın

Bende 2 gündür ara ara göbek deliğimin hemen altında oyulmalar hissediyorum ama daha erken diye kaptırmıyorum kendimi

size bişey soracağım. ben bazen sabahları ilaçlarımı içmeyi unutuyorum. mesela bu sabah içmedim.
hergün aynı saatte içmem gerektiğini söyledi doktor bu saatten sonra içsem mi bilemedim normalde 07.30 da içiyoeum

Banada uygun geldi fiyatları, bide yakından incelemek gerek..Fotolardaki gibiyse beğendiklerimi alırım hemen, sonra oğluşum cıbıldak kalmasın

Elif ve güzel annesi hoşgeldiniz

geçmiş olsun canım, havalardan sanırım herkeste bir hapşuruk ve boğaz ağrısı..

aydasu geçmiş olsun canım ya iyiki gitmişsin doktora hem de elif hanımı görmüşşsün..ay yerim ben onu gece kuşu
tamamen bitsin koyucam zaten alev alev(ateş kırmızı-beyaz olucak)
vafi ve miracle maşallah sizlere de ya yolun yarısına geliyorsunuz..

eşim dün izinliydi e-bebek mağazına girdik avm de dolaşırken..herşey çok pahalı beğendiğimiz bebek arabaları 1.000tl den aşağı değil..puseti cartı curtu iyi para..sonra kendi halimize güldük..bebek yok düşüncei bile yok ne işimiz var burda diye çıktık

hoşbuldum sen ve prenses elif hanımda hoşgeldiniz..

ben ay hesabını anlayamıyorum aydasum yaaa 40 hafta 10 ay ediyo ben şimdi ne zaman 6 aylık olucam mesela baya cahilim çünkü matematik hesabı tutmuyo bu konuda

kilo alımında gayet iyi kuzum bakalım ben kaç kilo olmuşum daha çok var randevumuza oh sen bol bol gürüyon kuzunu
amin canım, pıt pıtlarını yerim erdem paşanın

Bende 2 gündür ara ara göbek deliğimin hemen altında oyulmalar hissediyorum ama daha erken diye kaptırmıyorum kendimi

sende hissedersin canım kısa zamanda hissettiğimden beri uzun uzun sohbetler ediyoz paşamla önceden tuhaf geliyodu konuşmak.

valla tekme olduğunu anlarsın zaten hiç merak etme

Banada uygun geldi fiyatları, bide yakından incelemek gerek..Fotolardaki gibiyse beğendiklerimi alırım hemen, sonra oğluşum cıbıldak kalmasın

dimi ya erkekler içinde güzel ürünler var butikbebede de güzel şeyler var bugün

ilaç derken, folik asit mi?

foilk asit bide B12 vitamini

Sorma canım ya şu sıralar zaman çabuk geçsin istiyorum, 3-4 hafta geçse göbeğim biraz çıksa oğluşum tekmelemeye başlasa ne süper olur..Ultrason görüntüleri olmasa hamile olduğumu anlamıycam..

günaydın hatunlar...

günaydın

anasıyla danası geldi yineee

evimi ..... götürüyor 2 haftasonra taşınacağız diye baya saldım bu akşam biraz toplamam lazım

bende daphne gibi temizlik yapacağım bu akşam

özden boşver yapma ben yapmadım.yalnız yatak odasının dolabının ve yatak baslıgının arkasından kol gibi toz çıktı..utandım bende..adamlar dedi boşver abla herkesin böyle oluyor :)
eşyalar boşalınca yerler fln çamur ayak izi oldu..sildim yinede temiz bıraktık evi hiç taşınılmış gibi

miracle,aydasu bebişleriniz büyüdü maşallah..zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyoruz yaa

canım hamilelik ayı 28 gün oluyor,yani 24.haftayı bitirdiğinde 6 aylık oluyorsun 23+6 da bebişin 6 aylık oluyor

ama ama benim oğluşumda büyüyor teyzesi

canım hiç sorun olacağını sanmam,bana doktorum sabah tok karnına demişti sadece.. Bide zaten saat daha 11 çok zaman geçmedi ki

bana da dedi ki her gün aynı saatte iç bide ilaç içtikten sonra da 1 saat süt ve süt ürünlerini yeme
neyse içiyim ya hiç içmemekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…