- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.601
demir hapı süt ürünleriyle yeterince emilmiyor onun için söylemiştir de, saat konusun sorun olacağını sanmam..
evet yer içersen bir anlamı kalmıyormuş ona dikkat ediyorum. ama saat için bişey diyemeyeceğim genelde haftasonları şaşıyor.
içtim gitti bile
günaydın hatunlar...
özden boşver yapma ben yapmadım.yalnız yatak odasının dolabının ve yatak baslıgının arkasından kol gibi toz çıktı..utandım bende..adamlar dedi boşver abla herkesin böyle oluyor :)
eşyalar boşalınca yerler fln çamur ayak izi oldu..sildim yinede temiz bıraktık evi hiç taşınılmış gibi
miracle,aydasu bebişleriniz büyüdü maşallah..zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyoruz yaa
canım hamilelik ayı 28 gün oluyor,yani 24.haftayı bitirdiğinde 6 aylık oluyorsun 23+6 da bebişin 6 aylık oluyor
hoşgeldin canım
canım valla bende hiç anlamadım nasıl geçti diyorum ya hamilelik süresi uzatılsın ben çok sevdim hamileliği
tamamdır vafim daha iyi anladım ben 5 aylık oldum o zaman 3 hafta sonra 6benim göbek çıkmayacak heralde benim iç karın baya geniş kuzum da rahatça yatıyor yani
olmayan bebişe
ama ama benim oğluşumda büyüyor teyzesi
ohh erdem paşanın yeri geniş, keyfi yerindebenimde göbeğim çıkmadı,1 kg bile almadım.. Anneme sordum 4,5 - 5. ayında çıkmaya başladı demişti..
seninki bıdık daha,özdeninki de mercimek
benim annem 6.ayın sonunda hamile kıyafeti giymeye başlamış.ben göbeğim çıkınca utanırım gibi hissediyorum (bunu yazarken bi tekme yedim)
ama öyle deme,şimcik senin depoların doluyor, sonra onların hepsi bebişe
kızlar tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın
yaaa sız nıye kılo almadınız ben kendımı kotu hıssettım ama yaaaa
vafım o hıssettıklerın tekme olabılır ben cok erken hıssetmıstım, bı de kılon yok olabılır yanı, ısmı de cok guzelmıs pasamızın, adıyla yasasın ınsallah...
kızlar tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın
yaaa sız nıye kılo almadınız ben kendımı kotu hıssettım ama yaaaa
vafım o hıssettıklerın tekme olabılır ben cok erken hıssetmıstım, bı de kılon yok olabılır yanı, ısmı de cok guzelmıs pasamızın, adıyla yasasın ınsallah...
vafi ve miracle ne güzel kilo almamışsınız göbeğiniz çıkmamış darısı başımıza
yedekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?