Eylül dostluğumuza burada devam (:

demir hapı süt ürünleriyle yeterince emilmiyor onun için söylemiştir de, saat konusun sorun olacağını sanmam..

evet yer içersen bir anlamı kalmıyormuş ona dikkat ediyorum. ama saat için bişey diyemeyeceğim genelde haftasonları şaşıyor.
içtim gitti bile

hoşgeldin canım

canım valla bende hiç anlamadım nasıl geçti diyorum ya hamilelik süresi uzatılsın ben çok sevdim hamileliği

canım hamilelik ayı 28 gün oluyor,yani 24.haftayı bitirdiğinde 6 aylık oluyorsun 23+6 da bebişin 6 aylık oluyor

tamamdır vafim daha iyi anladım ben 5 aylık oldum o zaman 3 hafta sonra 6 benim göbek çıkmayacak heralde benim iç karın baya geniş kuzum da rahatça yatıyor yani

ohh erdem paşanın yeri geniş, keyfi yerinde benimde göbeğim çıkmadı,1 kg bile almadım.. Anneme sordum 4,5 - 5. ayında çıkmaya başladı demişti..

ohh erdem paşanın yeri geniş, keyfi yerinde benimde göbeğim çıkmadı,1 kg bile almadım.. Anneme sordum 4,5 - 5. ayında çıkmaya başladı demişti..

benim annem 6.ayın sonunda hamile kıyafeti giymeye başlamış.ben göbeğim çıkınca utanırım gibi hissediyorum (bunu yazarken bi tekme yedim)

vafi ve miracle ne güzel kilo almamışsınız göbeğiniz çıkmamış darısı başımıza

kızlar tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın

yaaa sız nıye kılo almadınız ben kendımı kotu hıssettım ama yaaaa

vafım o hıssettıklerın tekme olabılır ben cok erken hıssetmıstım, bı de kılon yok olabılır yanı, ısmı de cok guzelmıs pasamızın, adıyla yasasın ınsallah...

Amin canım, bak şimdi heycan yaptım oyukları beklemeye başladım

ama sen bizden öndesin canım, sanırım senin haftalarında kilo alımı daha hızlı oluyor öyle okumuştum..

göbek sorun değil hamile olduğum belli olsun da kilo işi kötü heryerin şişince ve karnın normalden büyük yaygınsa yani arkadan bakınca belin yine ince kalsın çok kalınlaşmasın sadece karnın çıksın öyle manken gibi hamileler görüyorum bazen imreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…