Eylül dostluğumuza burada devam (:

aydasu yaptım sanırım baksana bloğuma

bebeklehayatim.blogspot.com

takıpcınım yavrum

Amin canım, bak şimdi heycan yaptım oyukları beklemeye başladım

ınsan gaz mı degıl mı ayırıyor bı sure sonra cunku canım, bebıs olabılır o poposunu ısırdıgım...

ama sen bizden öndesin canım, sanırım senin haftalarında kilo alımı daha hızlı oluyor öyle okumuştum..

evet ya 18. haftaya kadar 1-1,5 arasında almıstım son bı ayda 2,5 kılo almısım ona sasırdım, kı dıkkatlı yedıgım halde...
bız bıac gun sonra 23. haftaya gırıyoz vafı teyzesı, sıpam 400 gr cıvarında olmus dun dr teyzesı dedı..

speddyyyy hanı bloga koydugun hamıle kadın resmı var ya o cızgının tıpkısının aynısından olusutu bende

kızlar varmı baska hamılelık cızgısı olusan
benım gobek baya baya bayaaa bellı artık, gecen gun otobuuste yer verdıler ıc karnım dar galıba

o çizgi anne ile bebeğin bağlantısıymış ne güzel dışarıdan bile gözüküyor

yedekle yedekle, bebiş onların hepsini hüpletecek

hepsini mi yiyecek

vafi ve miracle ne güzel kilo almamışsınız göbeğiniz çıkmamış darısı başımıza

kuzum ben zaten kilolu hamile kaldığım için hiç almasam razıyım yani

kuzum ben ilk aylarda verdiğim kiloları aldığım için hamile kalmadan önceki kilomdayım şu an yoksa 2 kilo aldım ama 3 kg vermiştim zaten

ben geçen hafta pıt pıt zannettiğim şeylerin gaz olduğunu öğrendim, dr gösterdiğim yerin bağırsakların bitim yeri olduğunu söyledi

şimdi tam göbek deliğimin altında, drda ordan bakıyor..

Oyy yerim ben elif kuzusunu maşallah kocaman oluyor

benim oyuklar başladı yine, demek ki oğluşum annesi gibi uykucu olacak.. 3 gündür aynı saatlerde ben burdayım diyor

ooo çok sevindim caım kazasız belası güzel günlerde keyfini çıkarın arabanızın

hayırlı olsun canım, Allah kazasız belasız bol bol gezmeyi nasip etsin..

Hayırlı olsun landfloves.

güle güle kullanın cnm ayırlı olsn..

iş güç nasıl gidiyor osgb de.yoğunmusun?sadece eğitimemi gidiyorsun.uzmanlık yapmaya başladınmı?azcık anlatsana

Hayırlı olsun arabanız landfloves Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsinn

selammm...

Öncelilkle hayırlı olsun arabanız landflovescım... Güle güle kullanın

aydasucum sana da çok geçmiş olsun... İyi bak kendine tatlı annecik...

Herkese selam...
Landfloves,arabanız hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin...

Bişey yazacaktım ama ne yazacağımı unuttum.Erken bunama başladı galiba
:44:

Landfloves arabanız hayırlı olsun tatlım.
Dapne 45 kilo ne kızzzz verme sakınnn 49- 50 çok ideal hamile kalmak içinn

landflovers hayılrı olsun güle güle kullanın

darısı başıma

belki kocam okur falan

hepinize çok teşekkür ederim kızlar, amin inşaallah kazasız belasız kullanırız darısı olmayanların başına.. bugün arabamla geldim işe ama geç kaldım, otobüsle daha erken geliyordum bugün nasılsa arabayla gidecem diye evde çok oyalandım.

smilla işler çok yoğun eğitime de gidiyorum risk analizinede gidiyorum ofiste risk analizleri acil durum eylem planı sertifika falanda hazırlıyorum.

göbek çizgisi bütün hamilelerde oluyo anlam veremiyorum ilginç

kızlar tabela vergisinden haberiniz varmı?her sene ödüyomusun vergisini?

hanzade biliyomusun?

yazını görünce altladım drekt geçen yıl mağdur olduğumuz konuydu hemen cevap vereyim dedim evet her yıl ödeniyo ilan ve reklam vergiisi 31 ocak son ödeme günüydü.

kızlar tabela vergisinden haberiniz varmı?her sene ödüyomusun vergisini?

hanzade biliyomusun?

şimdi gördüm canım reklam ilan dan bahsediyosun 31 ocaktı canım biz ödedik her sene ödüyoruz 2000 tl civarında ama sizin tabela küçüktür biz de çok

sonradan uzatıldıysa bilmiyorum bi bakiim

Son düzenleme:
yazını görünce altladım drekt geçen yıl mağdur olduğumuz konuydu hemen cevap vereyim dedim evet her yıl ödeniyo ilan ve reklam vergiisi 31 ocak son ödeme günüydü.

şimdi gördüm canım reklam ilan dan bahsediyosun 31 ocaktı canım biz ödedik her sene ödüyoruz 2000 tl civarında ama sizin tabela küçüktür biz de çok

sonradan uzatıldıysa bilmiyorum bi bakiim

ya bizim diğer ofiste yoktu zaten apartmandaydı.burası dükkan.ben yaptıralım ufak bi tane diyorum.gelen giden yok ya bize.eşimde ne gerek var bide onun vergisinimi ödücez diyor.e tabela olsa daha ii.ınsanlar ne burası böyle diyecek.hem iş görüşmesine geliyorlar tabela yok.ben şahsen tabelasız yerde çalışırmıydım bilmiyorum.bunu kocama söledim geçen gün..
kimse gelmiyor diye çok umursamaz.mutfak aldı.hala evye alacak..söylendim bende.burası hiç iş yerine benzemiyo die..yerlere laminant yaptıralım yada serflor diyorum yok para gidecek die yaptırmıyor...ben kavga edince gitmiş toplantı masası sandalye 3 koca kitaplık almış...
çitlenbik sizin tabela nekadar büyük?ve vergisi nekadar?

Speedy bloğunu yazsana canım takip etmek isterim.Yazdıysan gözümden kaçmış...

Terem arabanız hayırlı olsun.

Kızlar benim bloğum da da gezip gördüğüm yerlerle ilgili karınca kararınca yazılarım var beklerim :)

zelisingezidefteri.blogspot.com

alakasız ama telefon yerine prof.foto mak.almaya karar verdik bi aksilik olmazsa canon d550 tek kalmış mağazasında onu almayı düşünüyoruz ne de olsa foto benim işim bayılırım

alakasız ama telefon yerine prof.foto mak.almaya karar verdik bi aksilik olmazsa canon d550 tek kalmış mağazasında onu almayı düşünüyoruz ne de olsa foto benim işim bayılırım

hanzade ben de canon kullanıcısıyım bnm makinem de 60d :)

Hayyam pasajından al derim biz oradan aldık çok memnunum

hanzade ben de canon kullanıcısıyım bnm makinem de 60d :)

Hayyam pasajından al derim biz oradan aldık çok memnunum

netten baktım herkes oradan bahsetmiş bi bakarım ama eşimin mağazasında tek kaldığı için fiyatı düşmüş bi süre daha satmam kalır fiyatı iyice düşer diye düüşünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…