Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzadem benim eşim fotoğrafçı söylemiştim..o hep makinelerini sirkeciden hayyam pasajından bide nikon yetkili bayiilerinden alıyorlar..oldukça uyguna geliyor..canon da güzel ama ben senelerdir nikona alıştım..
canon bana ilginçtir ki çok soğuk geliyor..

kızlaaar çok yorgunuum. size günümü anlatmak istiyorum içimden geldi
batu bey gece her uyandığında emdikten sonra kucakta gezerek uyumak istedi. yatağına her koyuşumda ağladı. bikaç kez tekrarlandı bu durum. 6 da kalktı gezmek filan işe yaramadı. mama yapıp ayağımda salladım ama ayağım durunca kımıldanıyo. 5er dk uyku aralıklarıyla 8e kadar ayağımda durdu uyuştu her yanım. sonra uyandı. terlemiş üst değiştik oynaştık. kaka yaptı altını alırken daha kakası bitmemiş çarşafıma da yaptı sağolsun. bi posta daha üst değiştik. 9da annem geldi sağlık ocağına batuyu götürecektik. giderken makineyi çalıştırıp gittim. batuyu götürdük. geldik annem batuyu uyuturken kahvaltı hazırladım. sonra beyimizi banyo ettirdik tekrar uyutma faslı. o uyurken anneme bırakıp eve geldim. çamaşırları astım batunun çamaşırlarını yıkadım onlarıda astım.. karnıyarık hazırladım eşim gelince bi fırına atmak kaldı. mufağı toparlayıp ocağımı sildim. etrafı toparladım. yerleri viledaladım. şimdi tekrar batuya gidicem mesai daha çooook uzun ben yorgunluktan ölüyorum

canım ya kolay gelsin sana, ama acayip gözüm korktu :18:

evet terem eşin fotoğraçıydı senin nikon da çok güzel evet ama şu an makina alma fikri canon indirimde diye yani bi de ben zaten acemiyim bana fazlasıyla yeterli kendimi geliştirdikçe lenste alırım model de değiştiririm artık 2 makinam var ama normal digital prof.olsa iyi olur çünkü deli gibi fotoğraf çekiliyorum çekmeyi de seviyorum keşke benim eşim de fotoğrafçı olsa neler yapardım adam bıkardı ama
her an poz vermeye hazır geziyorum çocuğum olunca düşünemiyorum o delmeden makinası hazır olursa iyi olur

aman Allahım ya işiniz gerçekten zor ama hep diyorlar ya bir gülüşü ömre bedel onu düşün canım

mavisuperisi bloğum cekirdekaile0506 seninkini de akşam bakarım buradan giremiyorum sen takip edersen görürüm

bugün kocam izinli gültepedeki çantacıya bakıyo eve uğrucam görümcemin kızını da alıp eşimin yanına gidicez kendimize çanta alıcaz beğenebilirsek

sen kaça almıştın yine da daha uygunsa ordan alırım tabiki mağazada şu an 1200 sanırım fiyatı

tatlım benim makinem azcık tuzlu ...
Nikonu da severim ben ama kendini daha az yenileyen bir marka dediler. Hayyama nikon almaya gtiim her mağaza illa canon al dedi.
Vazgeçirdiler canoncu oldum ben de. Facede çektiğim resimlerden bi albüm yapmıştım. Bloğumdaki resimler de o makinenin.

pinguuu can dayanmaz bu hızaa. Ah anneli böle birşey işte

Akşama takibe alırım ben de göremiyorum şuan.

Mavişim senin makina normalde 2500 3000 arasında eminönünde mi daha mı uygun çok mu fark var diye merak ettim

Netten araştırdım da resmen tartışıyo adamlar nikoncular ve canoncular diye 2 ye ayrılmışlar
Nikonun lensi daha iyi anladığım kadarıyla ama bazı özelliklerde de canon iyi canona lens alırsınız gerek duyarsanız diyolar ama ben zaten profosyonel değilim ki

Ben geldim bugün geç geldim kasa açmadım arka ofiste takılıyorum
pingu allah kolaylık versin ama bir süre sonra daha kolay olur herşey allah sabrını veriyo

Mavili. .. Bende bakarım canim aksama senin bloguna daha yeni ciktin kayinvalidede yeriz onlarin oraya oraya hepatit b aşısı olmaya gidiyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…