Eylül dostluğumuza burada devam (:

Benim menü evlere şenlik brüksel lahana bulgur pilavı sebzeli şekerpare :)
simila alıştım canım unutmak değil ayrı bir prosedür burası müşteriler çok yaşlı ama yetkilim bazen beni frenliyo herşeyi yapıyorum ama yetkimiz yok sıkıntı olur diyo bakalım pazartesi maaş günü :) hemde doğum günüm çok güzel olacak

Hanzadem ben geçen sene hayyamdan 2500 e aldım

Ama o sırada asıl fiyatı lensiyle birlikte 3500-4000 falandı... Gayet uyguna geldi. Yani o makineye göre
1 maaşımı verdim ona yaa. Eşim de karşı çıkmadı aldık öyle ama güzel resimler de cıkıyor :) Şimdi kursa gidiyorum
ama senin alacağın makine de çok iyi.. Canon ve nikon mevzusuna gelince en iyisi çekenin kendisi
Ama fotoğraf kursumuzdaki hoca ya nikon ya canon alın diğerlerine sakın bakmayın dedi.

Gunaydin evlilikdaslarim, kocam bu gun gidiyor. Ben git diye israr ettim ama simdi cok zor geliyir. Sinavda kapida beklemesini istemiyordum birde neyse iste bu gun canim sıkkın.
Spedy cok rahat yaziyorum canim. İste sinav zamani heyecan yapacagim diye korkuyorum.

kaç gün kalacak bellli mi ? gelince sen hanzade 6 lı olarak bir buluşma ayarlayalım.. :)
senin sınavı kutlayalım
ilaç inşallah işine yarar aslında bi rahatlasan sınava giderken belki heycan yapmayacaksın kendi kendini motive et
inşallah kazanacaksın ya

ıyy bide 5 aylık hamile yuh artık ne biçin bir kadın bu hiç sevmiyorum

hamile kalınca masaüstü resmi yapsam valla böyle olurum korksuna dikkatli beslenirim

vafi nasılsın.

mlsvt nerelerede ya geçen avm gitti bebişe kıyafetler aldı ama buralara gelmiyor

hamile kalınca masaüstü resmi yapsam valla böyle olurum korksuna dikkatli beslenirim

vafi nasılsın.

mlsvt nerelerede ya geçen avm gitti bebişe kıyafetler aldı ama buralara gelmiyor

Bende oğluşumda iyiyiz canım

Aslında hamilelikte abur cuburu (zaten zararlı) kesince kilo almıyorsun.. Ben önce hergün kahveyle çikolatalı gofret, akşam çayın yanına
bişeyler yerdim, şimdi sadece makarna ve pilava birazcık dikkat ediyorum.Onun haricinde herşeyi yiyorum hiç kilo almadım daha..

bende kendimi gördüm ayyy hem boy hemde kilo kabus gibi

umarım böyle olmayız :111:

abur cuburu keselim de ben onlar olmadan yapamam ki
ilk 3 ay 2 kilo alınması lazımmış son 3 ayda asıl kilolar alınıyormuş falan filan neyse dikkat edeceğiz artık

umarım böyle olmayız :111:

abur cuburu keselim de ben onlar olmadan yapamam ki
ilk 3 ay 2 kilo alınması lazımmış son 3 ayda asıl kilolar alınıyormuş falan filan neyse dikkat edeceğiz artık

abur cuburu zorlayarak kesmedim zaten, canım hiç istemiyor, belki seninde öyle olur..

İlk üç ay için kilo alınması gibi birşey gerekli değil ki, zaten çoğu hamile bulantılardan aksine kilo veriyorlar,bebiş senin depolarını kullanıyor o zaman ve dr.lar son aylarda kilo alımı daha hızlı olduğu için ilk aylar kilo alımını önermiyor,direk yediklerine dikkat et diyorlar.. İdael kiloda hamile kalanların 10-12 kilo alması normalmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…