Eylül dostluğumuza burada devam (:

inşallah canım benimde istemez dün kırmızı et yiyiyim dedim eşimin ısrarı ile ucundan yememe ragmen kusuyordum

evet ideal 12 oda maxımum

Bence artık et konusunda kendini zorlama canım, iyice tiksineceksin yoksa, artık ona eş değer başka şeyler yersin, ek vitamin alırsın..

doktor şimdiden gerekli vitaminleri verdi B12 vitaminin içinde kırmızı ete eşdeğer vitamin mevcut ama yine de aynı kefede olmuyormuş.
tek umudum hamile kalınca aşermek :44:

Burda 3 kilodan sonra bebek büyük diye sezeryana alırlar
bebek çok tatlı ama yaaa tontiş

Kızlar kilo demişken yaza zayıf girmek istiyorum ben de

Dukanla 68 den 61 e inmiştim Ne kadar kiloluymuşum.Sonra bırakmıştım
şimdi 62 yim :)
Yaza hamile kalmadan 55i bir görsem ahh ahh.. Tekrar başlayabilirim :)

Canım kilo vermenin en kolay yolu ne yersen ye hareket edeceksin. Ben normelde çok hareketliyim ama buradaki işim masa başında daha fazla vakit geçirmeyi gerektiyor bende hareketsiz kaldım. Normalde ne yersem yiyeyim hiç kilo almazdım buraya başlayana kadar. Şimdi her fırsatta yürüyüş yapıyorum. Akşam egzersiz yapıyorum yarım saat. Evde bisikletim var bisiklete biniyorum. Biraz yediklerimede dikkat ediyorum ama ben hiç alışık değilim öyle diyet yapmalara. Aç kalamam.

selam kızlar bugün herkes foruma küsmüş kimse yok. Bende sabahtan berri temizlik yaptım 3 makina çamaşır yıkadım. Yarına eşimin arkadaşları gelecek eşleriyle birlikte, çay saati gibi masa hazırlayacağım bloglara sitelere bakıyorum değişik bişeyler yapsam diye. Tabi kurstanda bişyler yapıcam.

Tam zamanında gelmişim.Son iki mesajı okudum,kilo muhabbeti.Hemen yazayım dedim...

Bugün Bakırköy'e gittim kontrole,ilacımın dozunu arttırdı,150 mg oldu.Uyku ilacını kullanıyomusun diye sordu.Birde onu kullanırsam nasıl olurum kim bilir dedim.Zaten fazlasıyla aldım dedim...

Sonra alışveriş merkezine gittik eşimle,karnımız açtı.Hayvan gibi yedik
Birde zayıflamam lazım diyorum...

Bunun üstüne 9 lu karışım diye bir yazı gördüm,zayıflama çayıymış.Ondan aldım
​Çok kullanıyormuş gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…