Eylül dostluğumuza burada devam (:

Canlarım, bu haftayıda bitirdik. Yarın malum tam bir yıldır beklediğim sınavım var. Heyecan şimdiden başladı. İlacın bir işe yarar mı bilmiyorum ama ellerim titresede parmaklarım kopsada yazmayı asla bırakmayacağım. Dualarınıza ihtiyacım var. İnşallah size güzel haberler verebilirim. Yarın eşofmanlarımı giyip tek başıma çıkacağım evden. Kimseyi istemiyorum yanımda. Eşimide o yüzden bu günden gönderiyorum. İnşallah size güzel haberler verebilirim. Herkese iyi hafta sonları.

9 lu zayıflama çayını görümcem kullandı pek hayrını göremedi
gerçi o hem kullandı hem yedi

Bende öyle olurum heralde

Adam sabah akşam aç karına,içtikten 15 dakika sonrada da hareket eder efor sarfederseniz çok daha işe yarar dedi... Bakalım kaç gün yapacağım.Böyle bitki çaylarını içemiyorum yaa,midem bulanıyor.Bir ara kayısı çayı çok içiyordum,ondan oldu sanırım...

Çok vahim durumdayım çoookk...

Sana yarın için bol şans diliyorum daphnem sana güveniyorum balım başaracaksın

Daphnecim inşallah sınavın çooook güzel geçer, dualarım seninle

Dikkat edersen mutlaka yararı vardır canım.
Spor çok iyi ya sabahları falan kalkıp yürüyüş yapabilirsin en çok sabahları kilo kaybı oluyor

Daphne inşallah güzel haberler verirsin bize

,,,,,,,,,,,,,,,,

Kızlar dün kv gittik bana doğum günü hediyesi almış doğum günüme 15 gün var neredeyse
hediyeleri de albüme ekledim. şaka gibi hepsi bebek kıyafeti görünce şok oldum ya eşime baktım sen mi bişey dedin der gibi. kadının içine doğmuş
bana da etek badi tşhrt falan bişeyler almış

Günaydın herkese;

Bahar geldi hoş geldi ley ley lümü lümü ley.
Bu hafta pazar bahar artık tamamen geldi sıcaklara da alışık olmadığımız için bir an içim bunaldı ama geçti hemen gelsin gelsin..
Annemler kayınvalidemler teyzemler hep birlikte tophaneye çıkartma yaptık güzeldi hep birlikte

sizler neler yaptınız ? 23 derece hava ile

Kizlar benmi yalnis gordum..duyduk duymadik demeyine tikladim buraya gelebilmek icin.sadece 1 konu vardi.ordada burdaki yogunluktan dolayi haftada 1 konular silinecek yaziyordu..telden tam anlamadm.pc den bakarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…