- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.701
9 lu zayıflama çayını görümcem kullandı pek hayrını göremedi
gerçi o hem kullandı hem yedi
Sana yarın için bol şans diliyorum daphnem sana güveniyorum balım başaracaksın
Canlarım, bu haftayıda bitirdik. Yarın malum tam bir yıldır beklediğim sınavım var. Heyecan şimdiden başladı. İlacın bir işe yarar mı bilmiyorum ama ellerim titresede parmaklarım kopsada yazmayı asla bırakmayacağım. Dualarınıza ihtiyacım var. İnşallah size güzel haberler verebilirim. Yarın eşofmanlarımı giyip tek başıma çıkacağım evden. Kimseyi istemiyorum yanımda. Eşimide o yüzden bu günden gönderiyorum. İnşallah size güzel haberler verebilirim. Herkese iyi hafta sonları.
Bende öyle olurum heralde
Adam sabah akşam aç karına,içtikten 15 dakika sonrada da hareket eder efor sarfederseniz çok daha işe yarar dedi... Bakalım kaç gün yapacağım.Böyle bitki çaylarını içemiyorum yaa,midem bulanıyor.Bir ara kayısı çayı çok içiyordum,ondan oldu sanırım...
Çok vahim durumdayım çoookk...
Hatunlar klavye sinavindan gectim cok sukur. İnsallah haftaya mulakatta guzel gecer.
Kizlar benmi yalnis gordum..duyduk duymadik demeyine tikladim buraya gelebilmek icin.sadece 1 konu vardi.ordada burdaki yogunluktan dolayi haftada 1 konular silinecek yaziyordu..telden tam anlamadm.pc den bakarmisiniz
Enteresan bende sadece o gorunuyor.ama eskiymis msj 2007 de yazilmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?