- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.241
daphne sen elendin mi ya mûlakatta üzüldüm ya.. aman her yerde torpil artik.
miracle sen daha koca göbek olmamissin canim cok iyi gözukuyosun
ugurböcee saolasın canım... evimi temizledim geldim. İstanbulda hava yağdım yağacağım diyor ama benim canım dışarı çıkmak istiyor. Yağmura tutulmaktan korkuyorum, avm ye gidip bişeyler bakasım var.
Vafi kv gittimi sendemi canım?
hosbuldum miraclem.. kagan uyuyodu uyandi simdi vakum görevini yerine getiriyobende artik evime geldim ev dandini nasil düzeltcem bilmiyorum.
son haftalarda siseceksin maalesef canim. ins ayaklarin sismez o cok fena bisey..
Siyah Deniz birazda evde otur,avm deyip durma depresyona giriyorum
:))) avm avm...
vazgeçtim zaten birden üşendim üstümü giyinmeye, hala pijamalarla dolaşıyorum sölemesi ayıp
Siyah Deniz birazda evde otur,avm deyip durma depresyona giriyorum
:))) avm avm...
vazgeçtim zaten birden üşendim üstümü giyinmeye, hala pijamalarla dolaşıyorum sölemesi ayıp
Ben sürekli o moddayım.Bi kendime gelemedim.Şu evi ne zaman dip köşe temizleyeceğim acaba :44:
ugurböcee saolasın canım... evimi temizledim geldim. İstanbulda hava yağdım yağacağım diyor ama benim canım dışarı çıkmak istiyor. Yağmura tutulmaktan korkuyorum, avm ye gidip bişeyler bakasım var.
Vafi kv gittimi sendemi canım?
aa artık anne oğul gündüzleri başbaşasınız desene iyice bağlanırsınız birbirinize ayy sofişim hayal bile edince gözlerim doldu zaten hamileliğin duygusallığı acayip bi olay kapı gıcırtısına ağlamaya başlayabiliyorsun yavaş yavaş eşinle yaparsınız canım hatta mümkünse yardımcı olacak bi bayan al zor işi o yapsın canım
ah ah en büyük korkularım bunlar birde ağustosta doğum rabbim nasip ederse düşünsene
kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum biraz deniz havası alalım paşamla
Eftalya bence siyah beyazın yanına avizen filan da fuşyaymış perde de var galiba o tonlar az önce bordo yazdım ama anlatmak istediğim fuşya, vişne rengi gibi bir renkti bence çok uyumlu olur... Fuşyayla birlite gri tonları düşünebilirsin... Kahverengi yabancı durabilir bence siyah beyazın yanında...Eki Görüntüle 682627 Dediğim renk böyle bişey nette bu halıyı buldum bunu ekledim... Tam pembe de değil çok basit durur salonda bordo da değil o da çok ağır kaçabilir... güzel bir renk tonu bu bence... Gri ile olabilir...
eskisi kadar sayfalar ilerlemiyor sitemi yaparken miracleyle bir hareketlenme olmuş sanırsam..
Kendi adıma söyliyim, ben açık ofiste çalışıyorum 1-2 kişi değil bilg. kabak gibi ortada, işler yoğun olduğunda yada burası kalabalık olduğunda selam verip haber veriyorum gelemiyeceğimi, yada 3-5 dk. okuyup hop kapamak zorunda kalıyorum. cvp bile yazamıyorum..
Hmmm,renk süpermiş gerçekten...
Bende mürdüm mü deniliyor ne,koyu bir mor mu olsa diyordum,yakın bir renk.Birde şunu sorayım.Koltukların tümünümü örneğin griye kaplatayım.İki ayrı renk olunca kafam karışıyor,öyle de boğarmı bilmiyorum...
Adamda demiş deri olarak yapılır yine,kumaş derseniz pahalı olur... Siyah,beyaz yada bir renk daha demiş,kremmi ne,o şekilde...
Kiracı oluncada kötü oluyormuş yaa,yapmak istediğin çoğu şey içinde kalıyor.Örneğin tv ünitesinin arkasını fuşya istiyordum.Salon çok küçük,biraz zaman geçtikten sonra üstüme üstüme geliyor eşyalar.
Ev sahibide evi satmayı düşünüyormuş galiba.Öyle olursa ne yaparız bilmem...
benim de koltuklarımı sildirmem lazım ne çektik bu koltuklardan beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?