Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne sen elendin mi ya mûlakatta üzüldüm ya.. aman her yerde torpil artik.
miracle sen daha koca göbek olmamissin canim cok iyi gözukuyosun

sofişim hoşgeldiiin canım kağan paşa nasıl?

kuzum valla ben baya koca göbekli hissediyorum tabii daha 3 katıma çıkacağım biliyorum.

aynen burda da hava öyle ama biraz deniz kenarına inip bi çay içelim dedik kardeşimle azıcıkta yürüyüş yaparız sende çık yanına küçük bi şemsiye al bişeycik olmaz

Siyah Deniz birazda evde otur,avm deyip durma depresyona giriyorum

Bu arada ilk aldığımızdan kalma resimlerden tv ünitem

Koltuklarım böyle;

Ben siyah beyaz perdemi çok seviyordum,fuşya daha güzel duruyordu onlarla ama bu da İstanbul desenli perde...

f
Bu da ne idüğü belirsiz ama çok beğenerek aldığım top avizelerim

hosbuldum miraclem.. kagan uyuyodu uyandi simdi vakum görevini yerine getiriyo bende artik evime geldim ev dandini nasil düzeltcem bilmiyorum.
son haftalarda siseceksin maalesef canim. ins ayaklarin sismez o cok fena bisey..

eftelya canım eğer sütlü kahve düşünüyorsan koltukları sütlü kahve teklileri de goblen çiçekli kumaşlar oluyo onlarla kaplat çok hoş durur bence canım

hosbuldum miraclem.. kagan uyuyodu uyandi simdi vakum görevini yerine getiriyo bende artik evime geldim ev dandini nasil düzeltcem bilmiyorum.
son haftalarda siseceksin maalesef canim. ins ayaklarin sismez o cok fena bisey..

aa artık anne oğul gündüzleri başbaşasınız desene iyice bağlanırsınız birbirinize ayy sofişim hayal bile edince gözlerim doldu zaten hamileliğin duygusallığı acayip bi olay kapı gıcırtısına ağlamaya başlayabiliyorsun yavaş yavaş eşinle yaparsınız canım hatta mümkünse yardımcı olacak bi bayan al zor işi o yapsın canım

ah ah en büyük korkularım bunlar birde ağustosta doğum rabbim nasip ederse düşünsene

kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum biraz deniz havası alalım paşamla

Eftalya bence siyah beyazın yanına avizen filan da fuşyaymış perde de var galiba o tonlar az önce bordo yazdım ama anlatmak istediğim fuşya, vişne rengi gibi bir renkti bence çok uyumlu olur... Fuşyayla birlite gri tonları düşünebilirsin... Kahverengi yabancı durabilir bence siyah beyazın yanında... Dediğim renk böyle bişey nette bu halıyı buldum bunu ekledim... Tam pembe de değil çok basit durur salonda bordo da değil o da çok ağır kaçabilir... güzel bir renk tonu bu bence... Gri ile olabilir...

k.peder gelince kendi evlerine geçtiler canım..

ufak bir attı yağmur ama arkası gelmiycek gibi, benimde alışveriş yapasım var, bir git bak bakalım güzel şeyler var mı

az kaldi canim sende pasanla basbasa neler neler yapacksiniz..
haziranda tasiniyoruz biz ondan cok detayli temizlik yapmicam simdi kisliklari yikayip vakumlu posetlere kaldircm anck toplanirim ya zaten cocukla cok zor is yapmak uyudu dedim valizleri actim yerlestiriyodum hop uyandi makinada bitti daha asamadim bile. kocam gelse bi an önce

Hmmm,renk süpermiş gerçekten...

Bende mürdüm mü deniliyor ne,koyu bir mor mu olsa diyordum,yakın bir renk.Birde şunu sorayım.Koltukların tümünümü örneğin griye kaplatayım.İki ayrı renk olunca kafam karışıyor,öyle de boğarmı bilmiyorum...

Adamda demiş deri olarak yapılır yine,kumaş derseniz pahalı olur... Siyah,beyaz yada bir renk daha demiş,kremmi ne,o şekilde...

Kiracı oluncada kötü oluyormuş yaa,yapmak istediğin çoğu şey içinde kalıyor.Örneğin tv ünitesinin arkasını fuşya istiyordum.Salon çok küçük,biraz zaman geçtikten sonra üstüme üstüme geliyor eşyalar.

Ev sahibide evi satmayı düşünüyormuş galiba.Öyle olursa ne yaparız bilmem...

eskisi kadar sayfalar ilerlemiyor sitemi yaparken miracleyle bir hareketlenme olmuş sanırsam..

Kendi adıma söyliyim, ben açık ofiste çalışıyorum 1-2 kişi değil bilg. kabak gibi ortada, işler yoğun olduğunda yada burası kalabalık olduğunda selam verip haber veriyorum gelemiyeceğimi, yada 3-5 dk. okuyup hop kapamak zorunda kalıyorum. cvp bile yazamıyorum..

seni biliyoruz canım zaten söylüyosun gelmeye çalışıyosun selam veriyosun

Koltuklar gri taytüyü gibi bi kumaş olup bu renkten yine taytüyü gibi bi kumaştan minderler olup berjerler bu tonda sade veya desenli olabilir... Bence deri olacaksa beyaz veya siyah olmalı... Gri veya fuşya derinin çok güzel olacağını sanmıyorum... Hadi diyecem tv üniten kremli kahveli olsaydı o tarz bişeyler de olabilirdi diye ama bence krem ve kahve pek uymaz ... Ama tercih senin tabi ki... Kumaşlara bakıp karar verin bence... Fiyatı farklı da olsa içinize sinen bişeyi yaptırın sonra yine yine uğraşmaktansa biraz fark verirsiniz... Sonra aklına takılmaz hem Tv ünitesi biraz aklına takılmış gibi Olsun canım kirada da olsanız içine sinen bişeyler olsun bir de evdesin sürekli bakıp bakıp takılmazsın öylemi yapsaydık böylemi diye... Ev sahibiyle sözleşme filan yok mu nasıl satacakmış evi... Hayırlısı olsun canım... Eşyaların güzel olsun da ev de bulunur gönlünüze göre...

eftelya az birikiminiz varsa kredi çekip siz alın işte... Kira öder gibi kredi ödersiniz.
Bu arada koltuklarımla benimde başım dertte. Rengi modeli güzel kumaşıda süper, geçen kahve döküldü ıslak mendille şöyle bi sildim iz kalmadı ama yayları demirleri kalite olarak 0...
3 lünün demiri kırıldı eşim tamir ettirelim diyor ama ben istemiyorum. Kışa koltuklarımı komple değiştiresim var çünkü

siyahdeniz çok büyük bi sorun değilse şimdilik tamirini yaptırın 2 yıl garantisi olması lazım hatta bu kadar çabuk kırıldığı için 0 ürünle değiştirmeleri lazım bi komşum 2 yıl dolmasına 1-2 ay kala koltuk takımını değiştirmişti hem de o model olmadığı için başka model almıştı yeni aldığının kumaşı sandalyelere uymuyo diye sandalyelerinde kumaşını değiştirmişlerdi cin olmak lazım bu devirde
bizim koltuklarda demir yay filan yok minderli en fazla minderleri ezilir çöker heralde şimdilik bşy yok iyi dayandı hep orda oturuyoruz tv orda olduğundan gelen giden çoluk çocuk da kalabalık bakalım ne kadar dayanacak

benim de koltuklarımı sildirmem lazım ne çektik bu koltuklardan beeee

ben atıyorum makinaya yıkanıyo bütün minderler sökülüyo çok rahat mayısta yıkamayı düşünüyorum ben de kurban bayramından sonraydı galiba yıkadım siz bize geldiğinizde işte 5-6 ay filan oldu

ev alma konusunda denize katılıyorum valla ödeniyo gidiyo 2 sene olacak biz alalı çok şükür 20 taksit gitti kaldı 100 taksit
bizim hiç birikim yoktu % 70 ini ev kredisi veriyolar %30 unu ihtiyaç kredisi çektik 0 dan ev almak böyle bşy deli cesareti sanırım bi de üstüne kredi kartlarını fulledik eşya almak için onun taksitleri de vardı düğün masrafları gelinlik cart curt malum....
ne çekmişiz beeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…