- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.261
ben atıyorum makinaya yıkanıyo bütün minderler sökülüyo çok rahat mayısta yıkamayı düşünüyorum ben de kurban bayramından sonraydı galiba yıkadım siz bize geldiğinizde işte 5-6 ay filan oldu
ev alma konusunda denize katılıyorum valla ödeniyo gidiyo 2 sene olacak biz alalı çok şükür 20 taksit gitti kaldı 100 taksit
bizim hiç birikim yoktu % 70 ini ev kredisi veriyolar %30 unu ihtiyaç kredisi çektik 0 dan ev almak böyle bşy deli cesareti sanırım bi de üstüne kredi kartlarını fulledik eşya almak için onun taksitleri de vardı düğün masrafları gelinlik cart curt malum....
ne çekmişiz beeeeeeeeeeeee
mayısın ilk haftası dedik daphnenin sınavları varmış 2. hafta sen çalıyosun sanırım bsşks sradaşla yer değiştirme imkanın var mı
seni biliyoruz canım zaten söylüyosun gelmeye çalışıyosun selam veriyosun
ben atıyorum makinaya yıkanıyo bütün minderler sökülüyo çok rahat mayısta yıkamayı düşünüyorum ben de kurban bayramından sonraydı galiba yıkadım siz bize geldiğinizde işte 5-6 ay filan oldu
ev alma konusunda denize katılıyorum valla ödeniyo gidiyo 2 sene olacak biz alalı çok şükür 20 taksit gitti kaldı 100 taksit
bizim hiç birikim yoktu % 70 ini ev kredisi veriyolar %30 unu ihtiyaç kredisi çektik 0 dan ev almak böyle bşy deli cesareti sanırım bi de üstüne kredi kartlarını fulledik eşya almak için onun taksitleri de vardı düğün masrafları gelinlik cart curt malum....
ne çekmişiz beeeeeeeeeeeee
tamam olur bana uyar o aralar plan yapmam ama gün var benim bu ayın sonunda belli olursa onu ona göre ayarlarım en azından zaten benim gün yüzünden böyle karıştı işler yoksa haftaya gidecektik ne güzel
mayısın ilk haftası dedik daphnenin sınavları varmış 2. hafta sen çalıyosun sanırım bsşks sradaşla yer değiştirme imkanın var mı
vafi senin oğlun büyümüş maşallah kocaman olmuş ya 19 hafta maşallah
vafi sana gelmek için saırsızlanıyorum en çok senin evini merak ediyorum çünkü hala GÖREMEDİKKKKK FOTOLARIIIIIIIII
sağol teyzesi,hergün heycanla bende takvime bakıyorum, bugün 19.haftamıza girdik
uZun zamandır demek ben dikkat etmemişimne güzel ya yarısına geliyorsun hamileliğin inşallah bundan sonrası daha kolay sağlıkla geçer
bundan sonra sana geliriz kısmetse aslında hiç yorma kendini
herkese gittikten sonra dışarda buluşuruz malum yaz geliyor iki adaş biz eşlerle buluşacaktık ne oldu yahu
vaficim valla daha çok bekleriz bu foto olayını en iyisi evini bizzat yakından gelip görücem
speedy dışarda da buluşuruz ama önce vafiye bi gidelim tabi ki kendini yormasın hatta söyle olabilir bizim günde öyle yapıyoruz herkes bşy yapıp götürebilir vafi de yorulmaz bulaşığımızı da yıkarız çıkmadan kimse gelmemiş gibi olur
ayy evet buluşcaz az daha ısınsın hava buluşma işlemleri aradan çıksın
yaw kızlar ne yorması kızıcam ama
Demiyormuyum size enerjim geri geldi diye, samimiyetinize güvenerek kendimi iyi hissetmediğim zamanda söylemiştim, şimcik enerjik zamanlarım
o zaman yandın rica etsem börekleri elinde açar mısın hazır istemiyoruz sarma da istiyoruz tatlı olarak baklava aç ne kadar zahmetli şey varsa yap sen
evet ya büyüdü oğluşum, kuvvetli tekmelerini bekliyorum
İşte bana gelirsiniz, ondan sonrada yaz sezonunu açarız, yazı özledim yaw
vaficim valla daha çok bekleriz bu foto olayını en iyisi evini bizzat yakından gelip görücem
speedy dışarda da buluşuruz ama önce vafiye bi gidelim tabi ki kendini yormasın hatta söyle olabilir bizim günde öyle yapıyoruz herkes bşy yapıp götürebilir vafi de yorulmaz bulaşığımızı da yıkarız çıkmadan kimse gelmemiş gibi olur
ayy evet buluşcaz az daha ısınsın hava buluşma işlemleri aradan çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?