Eylül dostluğumuza burada devam (:

bizimkilerde sökülüyor ama sökersem takılmayacak diye korktum ondan 1 tanesini söktüm hemen geri taktım
kadın geldiğinde sildirmeyi düşünüyorum

bizde öyle % 100 çektik ve gerçekten borcun altına girdin mi ödeniyor şimdi almamış olsaydık 2 yılı boşa havaya atmış olacaktık.
yarın evimizi almamızın 2. yılı vay be tam 2 yıl olmuş

ocwnys ; ne zaman gidiyoruz kızlar.

mayısın ilk haftası dedik daphnenin sınavları varmış 2. hafta sen çalıyosun sanırım bsşks sradaşla yer değiştirme imkanın var mı

mayısın ilk haftası dedik daphnenin sınavları varmış 2. hafta sen çalıyosun sanırım bsşks sradaşla yer değiştirme imkanın var mı

yok canım keyfi yer değiştirelim diyemem diğer arkadaş evlenecek ondan sonra yüz bulur zırt pırt değiştirelim demeye başlar..
bizim 23 nisana göre haftalar kayabilir. isterseniz o güne bekleyelim ona göre karar verelim

hanzade aldığımız yerdeki adamla kavga etmişti eşim o yüzden orda değilde başka yerde yaptıralım dedi bende boşa para vermeyelim dedim öle kaldı bakalım. Üzerinde otururken sorun yok sadece yatak olarak açacağımız zaman açılmıyor acele etmiyoruz o yüzden bakalım...
Bizde evimizi alalı 2 ay olacak 2.ci kredimiz geldi. İyikide almışız yoksa birşey sahibi olunmuyor, borca girmek lazım. Para gidecek yer çıkıyor yoksa...

tamam olur bana uyar o aralar plan yapmam ama gün var benim bu ayın sonunda belli olursa onu ona göre ayarlarım en azından zaten benim gün yüzünden böyle karıştı işler yoksa haftaya gidecektik ne güzel

bende geçen sene silmiştim, bir kere söylemiştin aklıma yatmıştı, bende yıkayacağım bu sene ..

tamam olur bana uyar o aralar plan yapmam ama gün var benim bu ayın sonunda belli olursa onu ona göre ayarlarım en azından zaten benim gün yüzünden böyle karıştı işler yoksa haftaya gidecektik ne güzel

tamam 23 nisanda haftalar kayar ise benim haftam mayısın ilk haftası olabilir de. o zaman 2. haftası gideriz

vafi sana gelmek için saırsızlanıyorum en çok senin evini merak ediyorum çünkü hala GÖREMEDİKKKKK FOTOLARIIIIIIIII

sağol teyzesi,hergün heycanla bende takvime bakıyorum, bugün 19.haftamıza girdik

uZun zamandır demek ben dikkat etmemişim ne güzel ya yarısına geliyorsun hamileliğin inşallah bundan sonrası daha kolay sağlıkla geçer

bundan sonra sana geliriz kısmetse aslında hiç yorma kendini
herkese gittikten sonra dışarda buluşuruz malum yaz geliyor iki adaş biz eşlerle buluşacaktık ne oldu yahu

evet ya büyüdü oğluşum, kuvvetli tekmelerini bekliyorum

İşte bana gelirsiniz, ondan sonrada yaz sezonunu açarız, yazı özledim yaw

vaficim valla daha çok bekleriz bu foto olayını en iyisi evini bizzat yakından gelip görücem

speedy dışarda da buluşuruz ama önce vafiye bi gidelim tabi ki kendini yormasın hatta söyle olabilir bizim günde öyle yapıyoruz herkes bşy yapıp götürebilir vafi de yorulmaz bulaşığımızı da yıkarız çıkmadan kimse gelmemiş gibi olur

ayy evet buluşcaz az daha ısınsın hava buluşma işlemleri aradan çıksın

yaw kızlar ne yorması kızıcam ama

Demiyormuyum size enerjim geri geldi diye, samimiyetinize güvenerek kendimi iyi hissetmediğim zamanda söylemiştim, şimcik enerjik zamanlarım

Son düzenleme:
yaw kızlar ne yorması kızıcam ama

Demiyormuyum size enerjim geri geldi diye, samimiyetinize güvenerek kendimi iyi hissetmediğim zamanda söylemiştim, şimcik enerjik zamanlarım

o zaman yandın rica etsem börekleri elinde açar mısın hazır istemiyoruz sarma da istiyoruz tatlı olarak baklava aç ne kadar zahmetli şey varsa yap sen

evet ya büyüdü oğluşum, kuvvetli tekmelerini bekliyorum

İşte bana gelirsiniz, ondan sonrada yaz sezonunu açarız, yazı özledim yaw

tamam canım sana da geliriz madem enerjin yeirne geldi mantı aç bize

ayarlayalım unutmayalım :) oda uyar bana ama vafi iyiyim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…