Eylül dostluğumuza burada devam (:

Biraz soluklanayım.Bu toz olayı deli ediyor beni.Nerden geliyor böyle,her gün her gün.Bunun bir çaresi yok mudur yaa... Toz aldım demek basit gibi geliyor ama bu mobilyalarla uğraşmak zormuş gerçekten.Babamı dinlemedim siyah beyaz aldım herşeyi

Mutfak fayanslarını,ocağı sildim.Zar zor bulaşık makinesini çekip arkasını temizledim,sildim süpürdüm mutfağı.Tam kapatmışken süpürgeyi kapı çaldı.Allahtan açmadım.Kimbilir kaçıncı,birileri sürekli parfümdü,kalemdi bilmem neydi satıyor birşeyler için.Delikten baktım,aynı zamanda karşınında zilini çalmış,o açtı :) Bende gidene kadar süpürmiyim evi dedim

Bende krem kahve olmaz diyorum.Eşim onda ısrarcı.Uymaz diyorum anlamıyor...

İşte bizimkide 1 yıl dolmadan çöktü yatağı.Yumuşak sünger kullanmışlar,kaliteli değilmiş.Bu sıralarda yatak odasında yatmıyoruz,koltukta yatıyoruz,aslında odada da tv var ama yatamıyoruz orada.Belim ağrıyor artık demirinden...

Hanzade bi biz cin olamadık.Millet neler yaptırıyor cazgırlıklarıyla.Adamda eşime diyormuş çok açık gözlü diye.Öyle olsak şimdiye kadar çoktan yapılıp gelmişti koltuklar istediğimiz gibi.Yada yenisiyle değiştirtmiş olurduk...

eltim aradı benim annemle aynı apt.da oturuyolar onlar annem ankaradan geldi kardeşim askerden geldi ya anneannemde geldi ziyarete geleceklermiş sen de gel dedi mecburen gidicem oysa eve gidip dinlenmeyi düşünüyodum her gün bşy çıkıyo görüyosunuz evde dinlenme planları yapamıyorum hiç

Dun kocam evde yoktu saat 22.30 da geldi.annemlerle pizza yapmistik.esimde aa bensiz pizza yapmislar dedi.kiyamadim ole dedi die simdi kalktim pizza yaptim
Aradim kacta geleceksin die 8 dedi.bogurdum bogurdum kapattim
Hayret bisey yaaa

Dun kocam evde yoktu saat 22.30 da geldi.annemlerle pizza yapmistik.esimde aa bensiz pizza yapmislar dedi.kiyamadim ole dedi die simdi kalktim pizza yaptim
Aradim kacta geleceksin die 8 dedi.bogurdum bogurdum kapattim
Hayret bisey yaaa

Pişirmeseydin keşke hemen.Böyle eşini düşünerek birşeyler yapıp bunun onların farkında olmaması çok sinir bozucu ama oda bilerek geç gelmiyor tabii...

Bende işlerimi bitirdim duşumu aldım,karnım çok aç ama çayımı yaptım onu içeceğim.Ne yemek var diye sorarsanız hiçbişey

Sadece dünden kalan az bişey kabak yemeğim var...

Yarın ki menü belli,kardeşim aradı yarın gelecekmiş Edirne'den.Tavuk çorbası,bol salçalı makarna,havuç tarator,nugget ve ıslak kek istedi hanımefendi...

aydasu hanım merhaba size ulaşmam lazım ama 100 mesaj atmadığım için özel mesaj atamıyorum bana özel mesajlardan ulaşıp size ulaşabileceğim yerleri söyler misiniz mail olur

uykuuuuu biraz uykuuuuu
bütün isteğim buydu

hani bu ay sonu geliyodunuz kızlar ya niye mayısa attınız

siz gelin berrayı bi kucaktan bi kucaga atın ben de bütün günümü yatarak geçireyim, bunu hayal ediyorum şuan
kakasını temizleme ve emzirme işlemi bana ait söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…