- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.281
tamam canım sana da geliriz madem enerjin yeirne geldi mantı aç bize
ayarlayalım unutmayalım :) oda uyar bana ama vafi iyiyim diyor
misafir ol gel bana mantılar açarım sana
haziran da da sana geliriz hepiimiz müsait olursak :26: sen başla şimdiden
Ahsenden sonraki hafta gelin hatta arayı açınca gün kararlaştıramıyoruz..
Ahsenden sonraki hafta gelin hatta arayı açınca gün kararlaştıramıyoruz..
olabilir belki sen geliyosun di mi ahsene
olabilir eşimi de şutlarım bi yere gerçi 2 hafta üstüste olunca mırın kırın edebilir ama buluruz bir yolunu
Birbirinizi özlersiniz işte ne güzel
bizim şu sıralar fazla ayrı kalmamız lazımsıkı fıkı olmamız lazım
siz baya sıkı fıkısınız zaten
bizim şu sıralar fazla ayrı kalmamız lazımsıkı fıkı olmamız lazım
olun tabi canımbiz zaten bikaç saatini istiyoruz, yoksa tüm zaman sizin nasılsa
Koltuklar gri taytüyü gibi bi kumaş olup bu renkten yine taytüyü gibi bi kumaştan minderler olup berjerler bu tonda sade veya desenli olabilir... Bence deri olacaksa beyaz veya siyah olmalı... Gri veya fuşya derinin çok güzel olacağını sanmıyorum... Hadi diyecem tv üniten kremli kahveli olsaydı o tarz bişeyler de olabilirdi diye ama bence krem ve kahve pek uymaz ... Ama tercih senin tabi ki...Kumaşlara bakıp karar verin bence... Fiyatı farklı da olsa içinize sinen bişeyi yaptırın sonra yine yine uğraşmaktansa biraz fark verirsiniz... Sonra aklına takılmaz hem Tv ünitesi biraz aklına takılmış gibi Olsun canım kirada da olsanız içine sinen bişeyler olsun bir de evdesin sürekli bakıp bakıp takılmazsın öylemi yapsaydık böylemi diye... Ev sahibiyle sözleşme filan yok mu nasıl satacakmış evi... Hayırlısı olsun canım... Eşyaların güzel olsun da ev de bulunur gönlünüze göre...
eftelya az birikiminiz varsa kredi çekip siz alın işte... Kira öder gibi kredi ödersiniz.
Bu arada koltuklarımla benimde başım dertte. Rengi modeli güzel kumaşıda süper, geçen kahve döküldü ıslak mendille şöyle bi sildim iz kalmadı ama yayları demirleri kalite olarak 0...
3 lünün demiri kırıldı eşim tamir ettirelim diyor ama ben istemiyorum. Kışa koltuklarımı komple değiştiresim var çünkü
hanzade aldığımız yerdeki adamla kavga etmişti eşim o yüzden orda değilde başka yerde yaptıralım dedi bende boşa para vermeyelim dedim öle kaldı bakalım. Üzerinde otururken sorun yok sadece yatak olarak açacağımız zaman açılmıyor acele etmiyoruz o yüzden bakalım...
Bizde evimizi alalı 2 ay olacak 2.ci kredimiz geldi. İyikide almışız yoksa birşey sahibi olunmuyor, borca girmek lazım. Para gidecek yer çıkıyor yoksa...
İşte bizimkide 1 yıl dolmadan çöktü yatağı.Yumuşak sünger kullanmışlar,kaliteli değilmiş.Bu sıralarda yatak odasında yatmıyoruz,koltukta yatıyoruz,aslında odada da tv var ama yatamıyoruz orada.Belim ağrıyor artık demirinden...siyahdeniz çok büyük bi sorun değilse şimdilik tamirini yaptırın 2 yıl garantisi olması lazım hatta bu kadar çabuk kırıldığı için 0 ürünle değiştirmeleri lazım bi komşum 2 yıl dolmasına 1-2 ay kala koltuk takımını değiştirmişti hem de o model olmadığı için başka model almıştı yeni aldığının kumaşı sandalyelere uymuyo diye sandalyelerinde kumaşını değiştirmişlerdi cin olmak lazım bu devirde
bizim koltuklarda demir yay filan yok minderli en fazla minderleri ezilir çöker heralde şimdilik bşy yok iyi dayandı hep orda oturuyoruz tv orda olduğundan gelen giden çoluk çocuk da kalabalık bakalım ne kadar dayanacak
Dun kocam evde yoktu saat 22.30 da geldi.annemlerle pizza yapmistik.esimde aa bensiz pizza yapmislar dedi.kiyamadim ole dedi die simdi kalktim pizza yaptim
Aradim kacta geleceksin die 8 dedi.bogurdum bogurdum kapattim
Hayret bisey yaaa
slm kızlar ben bu satırları yazarken sız de pireler mevcut olucek
Bugun sabah kayınvaldem geldı, bu hafta nete gıremem geleyım soyleyım kızlara dedım...
Pek bı hamarat gelın oldum cesıt cesıt ıkramlar hazırladım dün
cıtlenbıgım canım kk da bı arkadas vardı onunda meger tupu tıkalıymıs actırmıstı hemen hamıle kaldı martta kucagına aldı bıle, en azından tespıt ettınız, ınsallah hayırlı haberlerını alacagız canım...
speddy esıne gecmıs olsun canım...
mıracle masallah pasaya ne tatlı gulumsemıs, kocaman oldular ya Rabbıme emanetler...
Ben kacar fıstıklar sabah erken kalkcam Allah a emanet olun, unuttuklarım kusuruma bakmasın uyku fecı bastırdı, öpüldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?