Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar

ahsencim istemeden de olsa mayısa erteledik hepimize uygun bi gün bulmaya çalışıyoruz

günaydın kızlar..

herkese hayırlı cumalar

bugün babaanneciğime kahvaltıya gideceğiz kardeşim bizde kaldı onun uyanmasını bekliyorum

erdem paşa da çok aç kalmasın diye ceviz yiyorum

Günaydın eylül hatunları, vafi böyle giderse sana anca doğuma geliriz Sınavı, günü çalışanı diye diye ahseni bile mayısa attık.
Speddy mutlu yıllar yeni yaşın sana bebiş verir inşallah

Günaydın eylül hatunları, vafi böyle giderse sana anca doğuma geliriz Sınavı, günü çalışanı diye diye ahseni bile mayısa attık.
Speddy mutlu yıllar yeni yaşın sana bebiş verir inşallah

Bende o yüzden diyorum, araya zaman girerse toplanması zor olur diye.. yazda geliyor, tatile gidersiniz sonra..

bugün rezillerdeyim
akşam bütün kotları yıkadım kurumamışlardı dolaptakilerde zaten artık olmayanlar kumaş pantolon giyineyim dedim o da tabi zor geçti totomdan fermuarı patladı ama bi de işe geç kalıyodum evde oyalanacak vaktim yoktu üstümdeki uzun zaten görünmüyo diye bi aceleyle evden çıktım minübüs durağına gittim tam minübüse bindim aman allahım aklıma geldi hiç nakitim yoktu akşam bankamatiğe gidemedik eşim işyerinin ordan çekersin demişti bizim bahçede bankamatik ama maaş kartını da o telaşla evde unuttum allahtan işe gelebildim ama eve bile gidecek nakit para yok üzerimde erken gelirse eşimi beklicem şimdi 2 lira içinde burdan para istemek bi tuhaf tabi olunca bol bol harcıyoruz abur cubura

bahtsız bedevi olmuşsun resmen

Gelirken nasil geldin.opucukmu verdin dolmuscuya :)

Ah kıyamam. Bazen öyle aksilikler üst üste geliyor. Kilo konusundada spora gidiyorsun işe yaramıyor mu?

ya çok güldüm :)

ay valla sabah sinir küpüydüm ama şimdi ben de gülüyorum halime eve yürüyerek gitmiim de

spora başlayalı 1 ay oluyo bakalım inş. etki edecek ama hala yemeye aynen devam engel olamıyorum bu seferde yiyim bidahakine azaltırım modundayım hep

Son düzenleme:
Hanzadecim,geçmiş olsun.Gerçekten kötü başlamışsın güne.Neyse,haberlerde duymuştum,güzel bir söz güne kötü başlayanlar için...

"Gününün ikinci yarısı,ilk yarısından daha güzel olsun"

Speedy,seninde doğum günün kutlu olsun.İnşallah yeni yaşında bebek haberini alacağız...

Bende çayımı içip birşeyler yiyeyimde koltuklarla halıları sileyim.Yine de işim belli olmaz tabii,gelip gidiyolar bana aniden
Yastık kılıfları yıkanıyor şimdi...

Dün akşamda öyle bir üşüdüm ki,eşim kombiyi açtı.Gece polarla yattım.Hasta olacağım galiba dedim ama bugün iyiyim çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…