Eylül dostluğumuza burada devam (:

Teşekkürler cnaım çok sağol. inşallah güzel haber alırım

dikkat kendine hasta olacak gibiysen dinlen

amuda kalkmışşşş anası kılıklı

Kesin özdenin çok uslu bir kızı olur. Böyle hanım hanımcık. Aynı umutsuz ev kadınlarındaki yaseminle kızı gibi olurlar hayal ettimde

Ağır çektiğin için olmuştur o bencede.

daphne sen de elif gibi sağa sola koşturur durursun heralde pratik becerkli ev hanımı

ya da vazgeçtim bu titizlikle nermin gibi olursun

Son düzenleme:
Akşama menüleriniz ne? Bende sadece sebze çorbası var. Yanına ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Banada pratik bir şey bulursanız süper olur

Yine duramadım,koltukları sildim,halıyıda fırçaladım,kıl,saç,tüyleri topladım.Çok terledim,duşa gireyimde sonrada süpürürüm,yoksa üşüteceğim bu kezde,kapı pencere açık.Zaten birazdanda kollarım ağrımaya başlar

Akşam kardeşim gelecek,eğer annemlere gitmezsek onu alıp,ben hazırlayacağım yemeği.Menüyü kardeşim belirledi,dün yazmıştım.

Tavuk çorbası,
bol salçalı makarna,
nugget,
patates püresi (Durumuma bağlı :) )
Havuç tarator,
ıslak kek...

Şöyle bi bakınca ben mi yapıcam tüm bunları diyorum şu an

ben de de yemek yok b.köye alışverişe gidicez galiba yani ben eve uğramak zorundayım maaş kartını almak için geç olmazsa gideriz o zmaan dışarda yeriz

evde olursak ben de çorba yaparım patates püresi yaparım bi de yanına köfte hatta üşenmezsem kadınbudu köfte olabilir salata da yaparım bugün dışarda olursak bu yazdıklarımı yarın yaparım hatırlatın bana

Nihayet oturabildim ama yastıklar ortalıkta,kılıflar kurusun,birazda havalansınlarda geçireyim...

Kadınbudu köfte hiç yapmadım.Nasıl yapıyorsun hanzade?

Şimdide hiç yemek yapasım yok.Eşimden bi haber gelseydi arabayı alabilecekmi alamayacak mı.Ona göre yapardım.En azından biraz dinleneyimde ıslak keki yapayım gitsekte gitmesekte.10 dakikada hazır oluyor zaten.Mikrodalgada yapıcam...

Eftelya mikrodalgada nasil oluyor ben hic yapmadim ama cok duydum yapanlari

Mutlaka denemelisiniz.Hem çok pratik,çok çabuk pişiyor,hemde pamuk gibi.Yiyenler bayıldı valla,bilmiyorum.Ben artık sürekli onda yapıyorum.Zamanı iyi ayarlayın falan diyenler var,çok pişince kuruyormuş.Çünkü normal fırındaki gibi kızarmasını beklemişler :) Gayet başarılı olmuştu ilk denememde...

kadınbudu köfte

Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış pirinç
yarık kilo kıyma
1 çorba kaşığı margarin
1 adet soğan
4 adet yumurta
1 su bardağı un
kimyon
köftebaharı
tuz
Kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanışı
1 çorba kaşığı margarinde küçük doğranmış soğanları soteleyin, kıymanın yarısını ilave edin, kavurmaya devam edin. Suyunu tam çekmeden ocaktan alın. Baharatları, 1 adet yumurtayı, tuzu kalan kıymayı da tencereye ekleyin. İyice yoğurun, yumurta büyüklüğünde parçalar alıp, yassılaştırın. Önce una, sonra çırpılmış 3 adet yumurtaya bulayarak, kızgın yağda kızartın

netten kopyaladım canım ama ben de ilk defa yapıcam hep niyetleniyorum kısmet olmuyo ama çok seviyorum işyerindeki abla hep yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…