Eylül dostluğumuza burada devam (:

kocam yoldaymış beni almaya geliyo canım benim yaaaaa
bu arada geçen hafta mağaza belli olacak diyodum ama hala açıklanmadı amma uzattılar sinir oldum

landfloves ev işleri yemek meseleleri nasıl gidiyo tekrar iş hayatına alıştın mı canım

landfloves ev işleri yemek meseleleri nasıl gidiyo tekrar iş hayatına alıştın mı canım

merhaba kızlaaaaar, bugün biraz ara vereyim dedim, çok yorgunum halsizim. uykusuzum aslında ondan oldum galiba böyle, yarım saattir geçmişi okuyorum nerdeyse..

evet canım alıştım hatta sanki hiç evde oturmamışım ara vermemişim gibi hissediyorum. akşamları genelde 6,30- 7 gibi evde olabiliyorum.baznen toplantı vs oluyor 8 de bile çıkabiliyorum.

eskisi gibi aman önceden ne yemek yapacağımı planlayayım da sabahtan ön hazırlık vs yapayım, işten çıkar çıkmaz eve gideyim koştur koştur yemeği yapayım eşim gelir gelmez yemek hazır olsun hemen yiyelim derdim yok. nedense eskisi gibi takmıyorum artık, bazen akşam eve gidipte buzdolabını açana kadar bile bi fikrim olmamış oluyor yemek konusunda.. ister 8de hazır olsun yemek ister 9 da.. aman böyle daha iyiymiş.. hiç bişey yapasım yoksada dışardan yiyoruz.

bugünde hiç yemek yapasım yok annemi bi arayayım bakalım ne yemek yapmış gerçi bu saate kadar çoktan yapmıştır artık biz gelcez demek için çok geç gibi..

landfloves en iyisiniz yapıyosun canım düşününce ne oluyo kafa yoruyoruz sonuçta bi şekilde karnımızı doyurcaz

sadece annemlerle kayınvalidemler gelecekti akşama şimdi 20 kişi olduk dur bakalım süprizlerle kaç kişi olacağız
eve gidince makarna salatasına destek eklemem lazım bir tek o az gelecek

ben de eşimi bekliyorum abisine uğramış arabayla gelecekmiş o yüzden eve uğrayabilir hemen b.köye geçebiliriz yemek dışardan ama yediklerime dikkat edicem salata ızgara filan yerim

bugün ne oldu biliyo musunuz smmm gelmişti onla samimiyiz ailecek tanışıklığımız var hem de eşi arkadaşım oluyo daha bir sürü bağlantı var her neyse....

sen hamile olmadığına emin misin dedi böyle kaldım
yanımdaki kızla birlikte gülmeye başladık
ya kızlar normal değil yani sadece karnım şiştikçe şişiyo herkes bebek mi var diye soruyo şu an adetimin son günü ama hala şişim geçmedi bu kilolar bana hep karnımdan geliyo

artık annene çatkapı gidip umduğunu değil bulduğunu yiycen

aradım annemi napıyosunuz dedim babanla yürüyüşten geldik yemek yedik oturuyoruz dedi, bizde belki akşam size geliriz dedim yemeğe gelin dedi, e siz yemişsiniz diyorum olsun size bi daha yaparım nolacak diyor, kıyamadım yok biz yer geliriz dedim yine ısrar kıyamet yemeği burda yiyin dedi, neyse ikna ettim evde yiyecez öyle gidecez

landfloves papağanın napıyo sıkılıyo mu gündüz tek kalıyo

ayy sorma nerdeyse yanımda işe getirecem, eve gider gitmez ona koşuyorum zaten balkon camının önünde duruyor kafesi dışardaki kuşlarla konuşuyor.. hemen kafesi mutfağa getirip müzik açıyorum beraber yemek yapıyoruz, konuşuyorum :)
hatta eşim her sabah işe gitmeden onu omzuna alıp dişini falan onla beraber fırçalıyor biraz uçuruyor falan. akşamları bizle beraber dizi izliyor çekirdek çitliyor meyve yiyor, kendini insan sanıyor hatta, aynadaki yansımasına garip garip bakıp korkan bi kuşum var.. babacık demeyi öğrendi bide

Ancak gitti müşteriler hanzade talihsiz bir gün olmuş inşallah akşam güzel olur
eftalya şu an sana imreniyorum benim eve kimse girmez :) o kadar iş varki

Ancak gitti müşteriler hanzade talihsiz bir gün olmuş inşallah akşam güzel olur
eftalya şu an sana imreniyorum benim eve kimse girmez :) o kadar iş varki

Zahter hiç öyle deme,içinizde evde olmama rağmen en pasaklınız benimdir heralde

Derdimde hiç bitmiyor haa,kasığımda bir ağrı var,eğildikçe yürüdükçe fena oluyor.Kasık fıtığımı var acaba... Bir süredirde göbeğimde fıtık var galiba diyordum ​Yakında bel fıtığı ve boyun fıtığı var dersem şaşmayın...

Bıktım artık çalışmaktan yoruldum sabahın köründe geliyoz akşamın 9da eve giriyoz o saatten sonra yemekle uğraş bulaşığı hallet saat 10 oluyo hemen uykumuz geliyo yatıyoruz hiçbir sosyal aktivitemiz kalmadı.eve taşıncaz diyoruz bir sürü iş var evde yapılcak onlara bile vakit ayıramıyorz yarın sabah 6da gelip ft.kesicem 9-10 gibi eve gidicez klimacılar gelip klimayı sökücek eşim o tarz işlerle uğraşırken bende evde eşya toparlamaya çalışıcam.ikimizin aynı işte çalışması çok kötü.yetişemiyoruz hiç bir şeye ikimizde çok yorulduk ne yapsam bilmiyorum işten ayrılıp evde otursam sıkılıcam hem şuara paraya da ihtiyacımız var off bilmiyorum iki arada bir deredeyim...smilla sen artık evdesin nasıl evde olmak mı daha iyi işte olmak mı senle aynı durumdaydık senden fikir alayım istedim..
doktor durumları deseniz herşey muallakta adetliyken gidicem klomen vericek yumurta takibi yapacak eğer olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebeğe yönlendiricez seni dedi.pek iç açıcı konuşmadı tek tüpün kapalı olduğundan şansın %50ye düşüyo zaten aşılama yaparken bile spermlerin hangi tüpe gideceğini bilemeyiz kesin birşey diyemem ama tüp bebek yolu gözükür gibime geliyor dedi sinirimi bozdu ama denicez sonuna kadar allah nezaman nasip ederse sabretip görücez..

neyse kızlar sizide sıkmayayımmm,ben sizleri gün içinde okuyorum sohbetinize katılamıyorum malesef..oyüzden spedycim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana hediye olarak bebiş getirsin inş.
hanzade aynı dertten bende muzdaribim resmen karnım göbeğim fırlıyo kıyafetlerden nolcak böyle boğaza hakim olamıyorum aşırı yediğimden değil ama sürekli hareketisiz oturmaktan kocaman göbeğim oldu hiç bir giydiğimi beğenmez oldum hiçbirşey yakışmıyo sanki moralman dipteyim sondayımm depresyondayım
lanfloves ne güzel kuşunuzla vakit geçiriyorsunuz bi ses bi neşe kaynağı evinizde bizde olsa açlıktan ölür hayvancağız
öpüyorum hepinizi grş yine

günaydın yine c.tesi in cin top oynar artık toplaşın kızlar huu huu.......

günaydın herkese sabah sabah netin başına geçtim evi silip toz alıp dışarı çıkacağım hamile bir arkadaşım var onu ziyaret edeceğim

günaydın herkese sabah sabah netin başına geçtim evi silip toz alıp dışarı çıkacağım hamile bir arkadaşım var onu ziyaret edeceğim

biri benim evi de temizlese içimden gelmiyo kocam 2 gün izinli şu an evde yatıyo öğlen ben eve gidince birlikte kahvaltı yapacakmışız öyle diyo yarın görümcemin senesini okutcaz ondan izin kullandı

dün alışveriş yaptık içime oturuyo ya ne kadar pahalı herşey yağ ve salça harici yiyecek hiçbşy almadık sadece deterjan türü şeylere 300 tl bayıldık uzun süre yeter bana zaten herşeyi büyük ve toplu alıyorum uzun süre kullanıyorum çünkü birlikte alışveriş yapmaya çok vaktimiz olmuyo bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…