Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gunaydinlarr....

Citlenbik evde oldugum ilk baslarda hicbirsey yapasim gelmiyordu tembellesmistim iyice basim agriyordu.simdi daha iyi ev isimi yapiyorum oturuyrm arada yemek yapiyrm.ama yinede calismak daha guzel.kendini ise yarar hissediyosun..ve calisirken her ise yetisiyorsun daha aktifsin.bu sekilde hantallasiyorsun.konu komsuda olmadigi icin sikiliyrm aksama kadar.esim gelince cok konusuyrm.oda hadi seni disari cikarayim dio.demekki sikildigimi anliyo.ama ben kiyamiyrm tum gun kosturuyo...

Boyle iste..cok super birsey diil evde olmak.calisanlara cazip gelebilir.ama bi yerden sonra herkesin sikilacagini dusunuyorum.cunku biz bunun icin okul bitirmis calismis insanlariz

Son düzenleme:
Chitlenbik similla haklı olabilir bu konuda ben hep çalıştığım için sorsan evde oturmak istiyorum ama evde oturmanın ne demek olduğunu tadını biliyıo musun desen hayır ama bu istek kişiye göre değişir mesela daphne hiç sıkılmıyorum evde olmak güzel diyodu kimisi asla oturmam evde diyor ne istediğine bağlı sen şimdi aşırı yoğun çalıştığın için belki sıkılabilirsin evde olunca aktivitelerin neler olacak mesela yakınlarında arkadaşın akraban görüşeceğin kişiler var mı imkanların yeterli mi yoksa bütün gün evde oldumu nereye kadar temizlik yemek işteyken bile yetiştiriyosak evdeyken fazla iş birikmez zaten ama ben evde olsam hemen işimi yemeğimi bitirir komşularla alışverişle vaktimi geçiririm apartmanımda hiç komşu yok ama aynı mahallemde olduğum için eski komşularla birbirimizden çıkmayız yani ortamımız çok güzeldi ayrıca 2 eltimle de aynı yerde oturuyoruz onlar çalışmıyo evde
ama bence sen şu hastane işlerini halledip bitirine kadar evde kalma işe git kafan dağılsın çünkü evde kalırsan daha çok kafaya takar stres yaparsın bu seni olumsuz etkiler canım tedavin sonuç verince zaten evde dinlenmeye çekilirsin

günaydın arkadaşlar

herkesin hafta sonu çook güzel geçsin

ben sabahtan 2 makina çamaşır yıkadım birazdan ev süpüreceğim hava harika değerlendiririz heralde

hanzade alışveriş olayına hiç girme hiç bişey almayacağım dediğimde bile 150 200 lira gidiveriyo alışveriş merkezine girmeye korkuyorum.

citlenbikim kuzum öncelikle hep duamdasın

sonra sana bi yakınımı anlatayım
kendisi annemle yaşıt ve aynı sizdeki durumlar onlarda vardı tek tıkalıydı çook önceleri tedaviyle bi kızları olmuştu.

doktorlar hem yaşı geçtiği hemde tek tüp tıkalı olduğu için bir daha asla bebeğiniz olmaz dediler ama bundan 3 sene önce 42 yaşındayken öyle güzel öyle akıllı öyle sağlıklı bi oğlu oldu ki kendisi dahil hiiiiç kimse hamile olduğuna inanamamıştı anlayacağın rabbim "ol" dediği zaman şartlar ne olursa olsun oluveriyo kuzum sen bence bi süre daha çalışmaya ve yoğun tempoya devam et zaten bebişiniz merhaba dediği zaman istirahat edersin kuzum

hanzade bize setcard veriyorlar ben artık alışverişimi onunla yapıyorum ama geçerli olan mağazalarda fiyatlar iki katı mecbur alıyorum. temizlik ürünleri aşırı pahalı .
citlenbik hem çalışan hem evde oturan biri olarak yorum yapabilirim. evde oturmak bir meşguliyetin yoksa cidden çok sıkıcı. kendini işe yaramaz hissettiriyor birde çalışıp kendi paranı kazanmaya alışmışsan zor oluyor. parayada ihtiyacım var diyorsun sabredeceğiz hepimiz. bende eve geldiğimde en erken 8 oluyor ama zorlada olsa evde işte yapıyorum. yemekte prtik şeyler yap haftasonları buzluğuna birşeyler at. bazen hazır şeyler yapıyorum ben. mantı filan koydum buzluğa. artık ütümü çamaşırımı biriktirmeye çalışıyorum. yoksa vakit bana kalmıyor. sende kendine böyle plan yaparsan daha rahat edersin canım. hem iş yerinde ne kadar stresli olsada vakit geçiyor.

Bizde de ticket var onunla aslında bizim ordan alışveriş yaptık sonra büük markete gittik başka bşy için girmişken 2 katı kadarda ordan aldık dayanamadık büyük marketler tehlikeli o yüzden herşey var görünce alıyosun işte hep öyle öylesine gezelim diye giriyosun bi bakmışsın dünyayı almışsın satış taktikleri çok iyi mesela deterjan alıyosun alakasız bşyi getirmiş önüne koymuş belki başka reyon gezmicen ihtiyacını alıp çıkıcan ama onu orda görünce şeytan dürtüyo alıyosun

Birazdan eşim gelecek ve beni acile götürecek.Annemlerde oraya gelecek...

Afedersiniz genital bölgemin sağ tarafı çok fena şişti.Sivilce gibi bişey var ama öyle kırmızı bi şekilde duruyor.Bide yine sağ kasığımda,şişen yerin biraz üstünde bastırınca bi ağrı oluyo,dün demiştim.Anneme söylemez olaydım.Hemen acile götürelim,kocan götüremezse biz alalım.Ya anne önemli bişey değil diyorum,acile gidip ne yapacaklar sanki.Olsun onlar yönlendirir,fikir sahibi oluruz diyo...

İlk defa acile gideceğim...

geçmiş olsun eftelya inş önemli bişey değildir kıl dönmesi gibi bişey olabilir mi acaba iltihap falan varsa ağrı ondan olabilir takma sen kafana anne işte dayanamıyo sonuçları mutlaka bize bildir.

​Eşim gelemedi hala.Bekliyom öyle.Hiç gitmek istemiyom,ne diycem ben acil bişey değil ki...

Geçmiş olsun canım olsun sen yinede git hatta varsa kadın doktoruna da göster
hava çok güzel kendimi dışarı attım kuaföre gideceğim kaş bıyık operasyonu lazım

Eftelya gecmis olsn.baksinlar yinede zarari olmaz.
Eczane acile gittiginde 12 tl aliyor.ozel hastane icinde 5 tl...
Korkuyorum yakinda devlet kicimizdaki donuda alacak

chitlenbik bende evde oturmak konusunda smillaya katılıyorum eğer uğraşacak birşeyin yoksa çok sıkıcı oluyor. ben kursa falan gidiyordum bazen iyi oluyordu özellikle kışın istediğim kadar uyuyordum ama şimdi çalışınca kendimi daha iyi hissediyorum. gerçi senin işinin iyi bir yönüde var, bırakırsın biraz evde oturursun baktın evde sıkılmaya başladın yine eşinle beraber gidersin işe.. hem senin şimdiki yaptığın iş için birisini alsanız seninde hergün gitmeye mecburiyetin olmasa arada bir gidip eşine yardımcı olsan onun üstündeki yükü hafifletirisn evinizede beraber daha erken geçersiniz.

kızlar ben dün anneme gittim onların sitesinde iyi bir kuaför varmış annem ve komşuları çok beğeniyormuş.. saçlarımı boyattım, iyi bir yer arıyordum cesaret edemiyordum. saçlarımı koyu karamele boyattım üstünede sarı gölgeler yaptırdım, çok ama çok beğendim. içime acayip sindi, herkes çok beğendi eşimde bayıldı :)) önceki rengi iyice akmıştı diplerden de kendi rengim çıkmıltı 10cm nerdeyse, çok kötü görünüyordu aslında boyatmayayım diyordum ama dayanamadım, hamile falan olsam hiç boyatamayacaktım. şimdi kendi rengine çok benzediği için dip boya vs.de gerekmeyecek artık uzun bir süre.

bu arada ben hasta oldum yine, annemlerde dondurma yedik hızlı yemişim boğazım indi, halsizlik baş ağrısı baya kötü oldum. bugün öğleden önce plaja gittik mayomuda giymiştim içime belki girerim diye ama zaten ateşim olunca su buz gibi geldi bana ayaklarımı bile sokamadım. geri eve döndük.

selam kızlaarrrr

23 nisana hazırlanıyoruz,çok heyecanlıyız.. 1 hafta kaldı

Kızlarımın elbiselerini hazırlamamış mahmutpaşadaki adam sinir oldum.Salı günü almaya gideceğiz artık.
Ehliyet sınavına girdim bu hafta cok iyi geçti..Su direksiyonula 23 nisanı da atlatabilsem benden mutlusu olmayacak

günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inş..
hepinize yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim.dediğiniz gibi ilgilencek birşeyim olmazsa eğer kesin sıkılırım evde,benm öyle çok sık gdip geldiğim arkadaşımda yok hepsi ya işinde gücünde yada uzakta şimdi taşınacağım yer anneme yakın onla gidip gelirim ama o da bir yere kadar arkadaşla çıkmak gibi olmaz,ümidim yeni evimizde iyi komşularla karşılaşmak inş. kafa yapıma uygın bi arkadaş edinirim diye umuyorum.işten çıkmayı biraz daha ertelemem gerekiyo
bu hafta sonu annemle baya bi eşya koliledik mutfakta kullanıcaklarım kaldı birtek.şuan ev dandini resmen yatak odamızın dolabı büyük geliyodu tekli tarafını kestirdik sürgülü iki kısım kaldı dün yerleştirdiler yeni eve çok güzel olmuş şimdiki odamdan dahan geniş olmuş oda dün akşam gittim görmeye akşam çok daha güzel geldi gözüme yeni evimiz herşey yerleşince çok güzel olacak

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrr.nasil gecti haftasonu????

Biz malum face.whatsup.instagram dan gorenlee biliyor :)
Selcuk a gittik.efes gibi tarihi mekanlari gezdik.sirincede keskek yedik.sarap tadip 2 sise sarap aldik..
Yorucu ve sicak bir haftasonu idi..bugun ise kis geldi izmire..
Saat 14.30 da hastaneye gidicem dondurma islemi yapilacak...
Benden haberler bukadar....

Eftelya hastaneye gittinmi bacim.noldu???

Günaydın kızlar, cumartesi teyzemle pazara gittik. Tüm gün çay çorba, dünde teyzem yine annemdeydi katmer yaptılar. İki gün o kadar yavaş geçtiki yapacak işim olmayınca. Bu arada eşim evdeydi. Kıyamam ona hiç. Dışarı bile çıkmadı. Tam ev erkeği benim kocam bensiz dışarı bile çıkmıyor Özlem bol bol gezmişsiniz ne güzel fotoğraflar çekilmişsiniz. Bu arada şimdiden geçmiş olsun bizi habersiz bırakma. Eftelyayıda merak ettim ne çıktı acaba?

Selam ;

cumartesi bizde full gezdik bahçeköye falan gittik sonra teyzeme konu teyzemin hamilelği ile başladı geldi bana babam ne çok istiyor onu anladım ama hiç istiyorum diyemiyor :2:

pazar günü de sanki ortada bebek varmış gibi bide isim arayışına girdik ben erkek olursa yağız istiyorum. 2 isim olsun istiyorum. ama ne olabilir yanna bulamadık

yağız efe yada yağız ege alternatifimiz . 2. isim kuran da geçsin falan diye düşündüm yağız hamza dedik isim kişiliği yansıtır buna çok inanıyorum.

HZ. Hamza gibi heybetli , güçlü bir aslan olsun

selam herkes
bende hafta sonu ev isleriyle ugrastim kagandan vakit buldukca tabi. bugün mutfagi detayli temizlemeyi düsünüyorum sagolsun kocam talan etmis ben yokken. her seyi kendi kafasına göre koymus dolaplara. her yer parmak izi islak ellerizle dolaplari acmis. sicrayan yaglari hic söylemiyorum bile..

günaydın kızlaaaarr..

herkese güzel mutlu bir hafta olsun inş.

güzel bir haftasonunun ardından bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın 2. dozunu oldum.

anneme geldim güzeeel bir kahvaltı yaptık şimdi de burada acayip yağmur var çayımızı aldık yağmur izliyoruz

landfloves canım çok geçmiş olsun.

Selam herkese haftasonu yoğun geçti bayağı haber var kpeder sonuda ev yaptırmaya karar vermiş araştırma yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…