- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.381
Miracle hg.senin su dondurma islemini anlatirmisn azcik.nasil oldugunu kac dk da.muayene odasindami.vs vs
Selam herkese haftasonu yoğun geçti bayağı haber var kpeder sonuda ev yaptırmaya karar vermiş araştırma yapıyoruz
Gunaydin kizlarrr.nasil gecti haftasonu????
Biz malum face.whatsup.instagram dan gorenlee biliyor :)
Selcuk a gittik.efes gibi tarihi mekanlari gezdik.sirincede keskek yedik.sarap tadip 2 sise sarap aldik..
Yorucu ve sicak bir haftasonu idi..bugun ise kis geldi izmire..
Saat 14.30 da hastaneye gidicem dondurma islemi yapilacak...
Benden haberler bukadar....
Eftelya hastaneye gittinmi bacim.noldu???
Hastaneye gittim cumartesi similla.Şimdide sen hastanedeymişsin.Pek anlamıyorum dondurma işlemi falan ama inşallah sorunsuz geçirirsin tüm aşamaları...
Benimde kadın doğuma gitmem gerekiyormuş.Zaten zor gitmiştim acilde ne kadar anlarlar diye.Kayıt yapan kişi istersen yinede bir sor içeriye dedi.Bende yok dedim.Ağrı kesici verip göndereceklerdir dedi.Bugün için giderim doktora dedim anneme ama gitmedim onada.Arkadaşım eczanede çalışıyo,bi krem söyledi pazartesiye kadar ama doktora git dedi oda.Onu sürüyorum,o yoğun ağrı ve şişliği indi gibi biraz...
Evdeyim ben.dogumhanenin bir odasinda yaptilar.sordum hemen dogum burdami yapiliyor die..o odada diilmis.5 dk fln surdu sanirim.cok az acidi.soguk hissettim.batikon fln surmusler.kalktigimda kan sandim diilmis.kalinca bir tampon verdiler bol akintim olurmus..kolaydi yani islem..
Sadece beni o odadaki catal.yesil ortu ve isiklar urkuttu..
Evdeyim ben.dogumhanenin bir odasinda yaptilar.sordum hemen dogum burdami yapiliyor die..o odada diilmis.5 dk fln surdu sanirim.cok az acidi.soguk hissettim.batikon fln surmusler.kalktigimda kan sandim diilmis.kalinca bir tampon verdiler bol akintim olurmus..kolaydi yani islem..
Sadece beni o odadaki catal.yesil ortu ve isiklar urkuttu..
Gunluk ped yetmezki batikon sanirim olmus hep simdi baktm
gelmiş geçmiş olsun smillam seni en iyi ben anlarım aynı şeyleri yaşadım sadece psikolojik olarak etkileniyor insan..
ben günlük ped kullanmıştım yeterli gelmişti.
bi süre sonra kontrole gideceksin doktor yaranın iyileştiğini söyleyecek inş. sonra gelsin minik afrodit smillalar :)
Geçmiş olsun canım aynı işlem olmasa da hsg den sonra o sırada yaşadığın psikolojiyi bende anlayabiliyorum...İnş.yaradan kurtulmuşsundur.
Antibiyotik ve vajinal ilac verdi.umarim gecer cunku kocam baya para verdi.sgk karsilamiyormus.gecmezse sikayet eder walla :)
Saol cnm.ne islem olursa olsn o ortam herkesi etkiliyor malesef..
Senin durumlar ne vaziyette?
Bende hsg den sonra antibiyotik içitim ama ondan sonraki ilk ilişkide kastım kendimi ya o aletler falan geldi aklıma acıycak psikolojisi yaşadım.ama sonrakinde geçti
Antibiyotik ve vajinal ilac verdi.umarim gecer cunku kocam baya para verdi.sgk karsilamiyormus.gecmezse sikayet eder walla :)
Saol cnm.ne islem olursa olsn o ortam herkesi etkiliyor malesef..
Senin durumlar ne vaziyette?
Ay simila ya öyle çatal yeşil filan diyince içim bi tuhaf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?