- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.401
günaydın kızlar
biz paşamla kahvaltımızı yaptık şimdi hazırlanıp seminere gideceğim
herkesin günü çok güzel geçsin ...
günaydın kızlar..
İstanbulda çok kötü bir hava var, ruhum sıkıldı
Selam herkese haftasonu yoğun geçti bayağı haber var kpeder sonuda ev yaptırmaya karar vermiş araştırma yapıyoruz
Hastaneye gittim cumartesi similla.Şimdide sen hastanedeymişsin.Pek anlamıyorum dondurma işlemi falan ama inşallah sorunsuz geçirirsin tüm aşamaları...
Benimde kadın doğuma gitmem gerekiyormuş.Zaten zor gitmiştim acilde ne kadar anlarlar diye.Kayıt yapan kişi istersen yinede bir sor içeriye dedi.Bende yok dedim.Ağrı kesici verip göndereceklerdir dedi.Bugün için giderim doktora dedim anneme ama gitmedim onada.Arkadaşım eczanede çalışıyo,bi krem söyledi pazartesiye kadar ama doktora git dedi oda.Onu sürüyorum,o yoğun ağrı ve şişliği indi gibi biraz...
Gunaydin kizlar, butun gece uyuyamadim. Annem hasta olmus. Onunla ilgilendim zaten aklim ondaydi. Esimlede yine yatak krizi yasadik. Koca yataga sigamiyoruz ikimiz. Sinirden kalktim yataktan aldim battaniyeyi kucuk odaya gittim. Neyse hemen arkamdan geldi baristik. Sonra bir guzel uyuduk.
Vafim senin hamilelik nasil gidiyor? Kocaman oldu senin tosunda :)))
Evdeyim ben.dogumhanenin bir odasinda yaptilar.sordum hemen dogum burdami yapiliyor die..o odada diilmis.5 dk fln surdu sanirim.cok az acidi.soguk hissettim.batikon fln surmusler.kalktigimda kan sandim diilmis.kalinca bir tampon verdiler bol akintim olurmus..kolaydi yani islem..
Sadece beni o odadaki catal.yesil ortu ve isiklar urkuttu..
günaydın kızlar
biz paşamla kahvaltımızı yaptık şimdi hazırlanıp seminere gideceğim
herkesin günü çok güzel geçsin ...
Good morning ladies and babies :)
Bugun uyudum sabah.bitmek bilmeyen insaat sesine, yukardaki velede ragmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?