Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar...

Yataktan çıkamıyorum.Sabahtan beri tuvalete gitmeye eriniyorum.Şu yatağı akşam ser,sabah topla.Bugün toplamasammı acaba
​

selamaçtım ama yazamıyorum kızlar işler yoğun dün işe gelmemiştim
şimdi de grip olma yolundayım

vafi oğlun gittikçe büyüyor delikanlı oluyor maşallah

similla ; ben seni bekliyorum merak etme hazirana kadar yolum var

miracle eftelya herkese selamlar.

dün test yaptım negatif gecikirse haftasonuna kadar yine yaparım artık test çok umudum yok sallıyoum

Geçmiş olsun canım.. gün üst üste seni görmemeye alışkın değilim, merak ettim

teşekkür ederim canım kaç kere niyetlendim evde kk ya gireyim die ama ustalarla ilgilendim akşam için yemek yaptim filan annemler bendeydi yemekte yorucuydu zaten sabah erken kalktım annemin kontrolu vardı dr.a gittik 2 yi geçmişti eve geldim aynı anda ustalarda gelmişti kapıda karşılaştık şimdi dayak yemiş gibiyim akşam banyoyu temizlemem lazım nasıl olacak bilmiyorum 1 gün beklemem gerekiyodu kuruması için

annene geçmiş olsun canım, sonunda banyonu da hallettin güzünaydın, yormadan ufak ufak yaparsın artık..

evet canım kocaman oldu oğluşum, sizin bebişlere abi bile olacak

Selamlar kızlarrrrr
sanırım birazdan katil olucam, bir aileye katledebilirim. Üstteki komşu artık iyice çığrından çıktı sabah 7 de ev süpürülürmü ya. Bide sevimsiz bi kızı var sabahtan beri evde fülüt çalıyor diğer kızı ayağında topuklu terlikle apartymanı inip inip çıkıyor, bebekte sabahtan beri ağlıoyor. Bizde durum bu. Bende tv yi açtım son ses izliyorum offf dışarı çıksam hava soğuk.
Hanzade geçmiş olsun canım dikkat et tam hastalık havası...

saygısız komşuya tahammül edemiyorum, Allah bildiği gibi yapsın.. Sanırım laftan anlamıyor, gürültü yaptığında tavana filan vursan, tepkini anlar mı acaba :44:

Hanzade sana da annene de geçmiş olsun canım.O yorgunluğun üstüne işte çekilmez şimdi...

SiyahDeniz,öyle bi komşu bizdede var.Sanıyorum bunlar hiç uyumuyor.Kadına allah bi ses vermiş,çocuklara çığırıp duruyor,aynen sabahın yedisinde evi süpürüyor.En küçük çocuk hep ağlıyor,flüt sesi duyuyorum bende arada
Toki evleri işte,sanki birlikte yaşıyoruz,ne konuşsalar duyuyoruz zaten.Bazen bende delleniyorum,akıl hastaları gibi hissediyorum kendimi...

saygısız komşuya tahammül edemiyorum, Allah bildiği gibi yapsın.. Sanırım laftan anlamıyor, gürültü yaptığında tavana filan vursan, tepkini anlar mı acaba :44:

tavana vurmak bi yana konuşmuyorum zaten öyle pislik tehlikeli insanlarki, apartmanımızın girişi çok dar ve küçük ve oraya bebek arabası koyuyor ( o zaman evinde bebek olmamasına rağmen)bende ilk taşındığımızda güzelce uyardım düşman oldu bana. Çok umrumda değil zatende çok düşüncesiz terbiyesiz insanlar tepki versende anlamaz kafasızlar...

İşte albirini vur ötekine bazen eşim akşamları tvnin sesini açar hemen uyarırım aman kimse rahatsız olmasın diye. Bundan sonra ben açıcam isteyen gelsin kapıya
Ay bide geçen tam uymak üzereyiz gıcır gıcır gece yatak sesleri geliyor töbe töbe gülme krizine girdik eşimle, insan biraz dikkat eder duymuyorlar galiba seslerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…