- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.421
Hanzadeden haberi olan var mı kızlar?
2 gündür girmiyor, merak ettim :44:
selamaçtım ama yazamıyorum kızlar işler yoğun dün işe gelmemiştim
şimdi de grip olma yolundayım
Geçmiş olsun canım.. gün üst üste seni görmemeye alışkın değilim, merak ettim
teşekkür ederim canım kaç kere niyetlendim evde kk ya gireyim die ama ustalarla ilgilendim akşam için yemek yaptim filan annemler bendeydi yemekte yorucuydu zaten sabah erken kalktım annemin kontrolu vardı dr.a gittik 2 yi geçmişti eve geldim aynı anda ustalarda gelmişti kapıda karşılaştık şimdi dayak yemiş gibiyim akşam banyoyu temizlemem lazım nasıl olacak bilmiyorum 1 gün beklemem gerekiyodu kuruması için
vafi oğlun gittikçe büyüyor delikanlı oluyor maşallah
similla ; ben seni bekliyorum merak etme hazirana kadar yolum var
miracle eftelya herkese selamlar.
dün test yaptım negatif gecikirse haftasonuna kadar yine yaparım artık test çok umudum yok sallıyoum
evet canım kocaman oldu oğluşum, sizin bebişlere abi bile olacak
evet canım abi olacak.
resimde ne yapıyor öyle balet mi olacak ne baksana ayaklara ellere
ayy evet yumuk yumuk oğluşum, açılsada annesini tekmelese..Özledim de zati perş. olsada görsem
Selamlar kızlarrrrr
sanırım birazdan katil olucam, bir aileye katledebilirim. Üstteki komşu artık iyice çığrından çıktı sabah 7 de ev süpürülürmü ya. Bide sevimsiz bi kızı var sabahtan beri evde fülüt çalıyordiğer kızı ayağında topuklu terlikle apartymanı inip inip çıkıyor, bebekte sabahtan beri ağlıoyor. Bizde durum bu. Bende tv yi açtım son ses izliyorum offf dışarı çıksam hava soğuk.
Hanzade geçmiş olsun canım dikkat et tam hastalık havası...
yerim onu ya minik prens
ayda 1 gidiyorsun dimi. uzun oluyor ya her hafta gitsek görsek ne güzel olur
evet 3 aydan sonra ayda bir çağrıyor, uzun geliyor gerçekten.. Özlüyorum keratayı
saygısız komşuya tahammül edemiyorum, Allah bildiği gibi yapsın.. Sanırım laftan anlamıyor, gürültü yaptığında tavana filan vursan, tepkini anlar mı acaba :44:
ultrason cihazı falanmı alsak ya valla zor iş miş.
ben daha olmadan özledim bak
hee hee, bu cihaz tlf. büyüklüğünde olsa sürekli bilg. görsek..
Sonra bebişler anne kapat şunu ya, bi rahat vermedin demesin
Hanzade sana da annene de geçmiş olsun canım.O yorgunluğun üstüne işte çekilmez şimdi...
SiyahDeniz,öyle bi komşu bizdede var.Sanıyorum bunlar hiç uyumuyor.Kadına allah bi ses vermiş,çocuklara çığırıp duruyor,aynen sabahın yedisinde evi süpürüyor.En küçük çocuk hep ağlıyor,flüt sesi duyuyorum bende aradaToki evleri işte,sanki birlikte yaşıyoruz,ne konuşsalar duyuyoruz zaten.Bazen bende delleniyorum,akıl hastaları gibi hissediyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?