Eylül dostluğumuza burada devam (:

Allah yardımcı olsun o zaman, kötü komşuyla baş etmek gerçekten zor..Huzurun için duymamaya çalışacaksın..

Aynen öyle vaficim, bazen misafir geliyor nasıl oturuyorsun uz bu sese diyorlar biz yoo ses yokki diyoruz alıştık sanırsam

En doğrusu, kendimden biliyorum.. Bekarken annemlerin orda biri vardı, taktım mı daha çok duyuyordum.. sonrasında biraz biz alıştık, söyleye söyleye biraz onlar düzeldiler..

Ya siyahdeniz,bazen bende düşünmüyor değilim.Üstekkinin sesi bize bu kadar geliyorsa,alttaki bizden neler duyuyordur kimbilir

Ne olur ne olmaz,kadınla yüzyüze gelmek istemem
Ama dikkat etmek lazım tabii...

Bizde bir komşu için imza topluyoruz sarhoş sürekli kavga çıkartıyo kameralara zarar veriyo

Kiracıysa çıkarılması kolay olur ama bizim önceki orturduğumuz yerde vardı bi tane.Babamla kafayı bozmuştu adam.Zaten en çok onun yüzünden çıkmaya karar vermişti babam.Ev sahibi olduğu içinde kimse bişey yapmıyordu...

Evlendikten sonra 1 hafta geçmeden kapım çaldı,benim üsttekinin yanındaki gelmiş,şikayet edelim diye.O zamanlar yeniyiz ya,birde ses mes vız geliyor,duymuyorsun
Gitmedim şikayete.Zaten kadın tam mahalle kadınları gibiymiş,kavga etmeye meyilli.Bende arada çok sinirlenince vuruyorum tavana...

vafi, miracle nasılsınız güzel annlerrr. yavruşlar nasıllar

benimde üst komşunun 3üzleri var benim oğlumla aynılar neyseki onlar ağlıyo benimki ağlıyo öyle idare ediyoruz

vafi, miracle nasılsınız güzel annlerrr. yavruşlar nasıllar

benimde üst komşunun 3üzleri var benim oğlumla aynılar neyseki onlar ağlıyo benimki ağlıyo öyle idare ediyoruz

İyiyiz canım gün sayıyoruz biz Kaan paşa napıyor?

Ayy bide komşuna Allah kolaylık versin 3 bebişe nasıl bakıyor :18:

İyiyiz canım gün sayıyoruz biz Kaan paşa napıyor?

Ayy bide komşuna Allah kolaylık versin 3 bebişe nasıl bakıyor :18:

kağan napsın teyzesi babasıyla uyuyolar şimdi. bende tembellik yapıyorum fırsattan istifade
inan komşumun çocuklarının sesini bastırıyo benim oğlum

kağan napsın teyzesi babasıyla uyuyolar şimdi. bende tembellik yapıyorum fırsattan istifade
inan komşumun çocuklarının sesini bastırıyo benim oğlum

Senin için ne güzel bir sahnedir, baba oğlun uyuması
anneyede arada böyle fırsat versinler ki gel sende aramıza..

sağolun kızlar ama şifayı kaptım bile bol l,monlu ıhlamur içiyorum ıhlamurdan nefret ederimmm

dünden bezelyem var bi de tavuk suyu onunla biraz pilav yaparım rahatım belki eltimlere gideriz ya da onlar gelebilir bakalım elbiseyi vericez hem de dün çağırmıştı gidememiştim ustalar var diye 1 saat otururum en fazla aslında gitmezdim ama izmirden görümcem gelmişti ya bu haftaiçi dönecek birlikte vakit geçirmek istiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…