- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.441
tavana vurmak bi yana konuşmuyorum zaten öyle pislik tehlikeli insanlarki, apartmanımızın girişi çok dar ve küçük ve oraya bebek arabası koyuyor ( o zaman evinde bebek olmamasına rağmen)bende ilk taşındığımızda güzelce uyardım düşman oldu bana. Çok umrumda değil zatende çok düşüncesiz terbiyesiz insanlar tepki versende anlamaz kafasızlar...
valla birisini karnına takacaksın diğerini pc yükleyeceksin ohhh ne ala memleket valla keyifle 9 ay beklenir o zaman
Allah yardımcı olsun o zaman, kötü komşuyla baş etmek gerçekten zor..Huzurun için duymamaya çalışacaksın..
o zaman iş filan hak getire, Bebişi gözetler dururuz
Aynen öyle vaficim, bazen misafir geliyor nasıl oturuyorsun uz bu sese diyorlar biz yoo ses yokki diyoruz alıştık sanırsam
valla yakeyifle çalışırım yani gelir keyifle otururum
İşte albirini vur ötekinebazen eşim akşamları tvnin sesini açar hemen uyarırım aman kimse rahatsız olmasın diye. Bundan sonra ben açıcam isteyen gelsin kapıya
Ay bide geçen tam uymak üzereyiz gıcır gıcır gece yatak sesleri geliyor töbe töbe gülme krizine girdik eşimle, insan biraz dikkat eder duymuyorlar galiba seslerini.
Bizde bir komşu için imza topluyoruz sarhoş sürekli kavga çıkartıyo kameralara zarar veriyo
vafi, miracle nasılsınız güzel annlerrr. yavruşlar nasıllar
benimde üst komşunun 3üzleri var benim oğlumla aynılar neyseki onlar ağlıyo benimki ağlıyo öyle idare ediyoruz
İyiyiz canım gün sayıyoruz bizKaan paşa napıyor?
Ayy bide komşuna Allah kolaylık versin 3 bebişe nasıl bakıyor :18:
kağan napsın teyzesi babasıyla uyuyolar şimdi. bende tembellik yapıyorum fırsattan istifade
inan komşumun çocuklarının sesini bastırıyo benim oğlum
sağolun kızlar ama şifayı kaptım bile bol l,monlu ıhlamur içiyorum ıhlamurdan nefret ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?