Eylül dostluğumuza burada devam (:

selam kızlarr biz geldikkk

Paşanla kendinize iyi bakın canım, oralarda da hava çok güzel değilmiş..

vafİm merhaba valla dün kış kıyamet bugün bildiğin yaz burası siz nasılsınız?

Miracle.sen dondurmadan nekadar sonra hamile kaldin?

smilla 3-4 ay sonra ama biz ilişki yasağı bittikten sonra hemen deneme yapmadık o yüzden 3-4 ay arası var yoksa yara zaten hamile kalmayı zorlaştırıyormuş daha kolay olur yaran donduktan sonra

selam sipidi nasılsın bakalım?

vafi, miracle nasılsınız güzel annlerrr. yavruşlar nasıllar

benimde üst komşunun 3üzleri var benim oğlumla aynılar neyseki onlar ağlıyo benimki ağlıyo öyle idare ediyoruz

kuzuuum hoşgeldiiin valla benim oğlan içeride çoğu zaman halay çekiyor galiba kıpır kıpır kağan paşa nasıl?

daphne ve hanzade annelerinize çook geçmiş olsun

Merhabalar
burda da hava çok sıkıcı havanın bunaltıcılığı başımı ağrıttı bugün bide doğum günüm keşke günlük güneşlik olaydı bari içimiz sevinçle dolaydı

Merhabalar
burda da hava çok sıkıcı havanın bunaltıcılığı başımı ağrıttı bugün bide doğum günüm keşke günlük güneşlik olaydı bari içimiz sevinçle dolaydı

hoşgeldin citlenbikimmm

doğum günün kutlu olsuuun yeni yaşın sana sağlık huzur para ve dünyalar güzeli bir bebek nasip etsin inş.

eftelya sen dr.a gidecektin gitmedin mi

Gitmedim Hanzade.Şişliği indi baya.Ama annem kafasına koydu bir kere,illa götürecek.Cuma günü benim prensesimin (kuzenimin kızının) doğum günü.Beylikdüzünde oturuyorlar.Gitmişken doktorumada götürecekmiş beni.Hem de kistleri kontrol ettirelim dedi...

Ya kadın çok yoğun oluyor.Yoksa bazı şeyler sormak istiyorum.Örneğin biz akrabayız ya,çocuk konusunda çok ama çok korkuyorum.Neler yapmak lazım düşünürsek...

Hanzade senin şu tempona hayranım yaa,ben evde oturduğum halde şurdan şuraya gitmeye halim yok,yorgun argın,hastayım demeden geziyosun valla.Helal olsun...

doğum günün kutlu olsun canım

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı bol bebişli senelere

hoşgeldin citlenbikimmm

doğum günün kutlu olsuuun yeni yaşın sana sağlık huzur para ve dünyalar güzeli bir bebek nasip etsin inş.

teşekkürler kızlar güzel dilkelrinize de amiinnn diyorum :)
dün akşam yemeğimi yaptım bende biber dolması ve tarhana çorbası var bu akşam rahatım

Burası bildiğin kış, şubat ayının ortalamalarında hava..
Biz iyiyiz oğluşumla, süt saatimiz onu içiyoruz şimcik

ne güzel burası bildiğin yaz azıcık yürüdüm ter içinde kaldım vafim...

oh ne güzel süt bana dokunuyor midemi yakıyor bende peynir yoğurt yumurtayla telafi ediyorum

bizim menü de önceden kalan yemeklerin bir araya gelmesinden oluşuyor

tarhana çorbası
nohut
dolma

ne güzel burası bildiğin yaz azıcık yürüdüm ter içinde kaldım vafim...

oh ne güzel süt bana dokunuyor midemi yakıyor bende peynir yoğurt yumurtayla telafi ediyorum

Sizin çok sıcağınızıda istememde burası çok soğuk ve iç karartıcı canım ya..

sütü çok severim Allahtan kolay tüketiyorum,bende yumurta yiyemiyorum, bişeyin içinde değilde direk yersem sindirene kadar iki kıvrım yatıyorum..

salata olabilir daphne hafif olur istersen bi de çorba yap ben şimdi hastayım ya aklıma sadece çorba geliyo bol limonlu

mısırlı filan güzel olur bence, arada hafif şeyler yemek iyi oluyor..

salata olabilir daphne hafif olur istersen bi de çorba yap ben şimdi hastayım ya aklıma sadece çorba geliyo bol limonlu

Tarhana corbasi ve tonbalikli salata. Vafim benim esim misir hastasi pirinc pilavinin icine bile koyuyoruz. Avuc avuc yiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…