Eylül dostluğumuza burada devam (:

herkesin bünyesi farklı işte vafim ben yumurta delisiyim her türlü yerim ama sütü normalde severdim hamilelikte mideme gaz ve yanma yaptı doktorum zorlama sakın kendini dedi.

mısır dediniz de konserveleri çok tüketmeyin kızlar malum gdo oranı çok yüksek oluyo babaannem bana yazdan mısır kurutuyo kışın haşlayıp tamamen organik olarak yiyoruz sizde de varsa yapabilecek birileri yaptırın mutlaka

nerdeee mısırı nerden bulalım biz satın alıp kurutsak olmaz mı

6 olsa da çıksam dayanamıcam insan bi derki yarım saat erken çık iş de bitti oturuyorum böyle

Biz bu ara pizza yiyoruz hazır hamur aldım bu kez ben yapacağım yanına da mikrodalga da ıslak kek çok sevdi eşim dominos gecesi var evde :)
yarından sonra ay sonuna kadar gün içinde hiç giremeye bilirim emekli maaşları başlayacak daha bu akşamdan sıra için kapıya liste asmaya başladılar

iyi geceler inler ve cinler, arasıra gecede olsa gelip bişiler yazıyorum ama bi cevap yazan bile olmuyor.. o yüzden ben sana yazıyorum topiğimiz, nasılsın, memnunmusun sohbetlerimizden? ben gelemiyorum artık işimin yoğunluğu nedeniyle küsmüyosun dimi bana.?

bu arada chitlenbik doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllar dilerim, yeni yaşında; gönlünde gerçekleşmesini dilediğin ne varsa olmasını diliyorum sana,,,

Günaydın kış geri geldi ya
akşam pizza yaptım ama hamur hiç kabarmadı üst malzeme ağır mi geldi bilmiyorum altı güzel kızardı ama malzemenin altı sulu böyle bi tuhaf oldu inat ettim bu pizza işini öğreneceğim

günaydınlar....

e zahter sana tarif vereyim kuzum :)

bu tarif dikdörtgen fırın tepsisini kaplıyor.hamuru kalın oluyor.4 kişi doyar..eğer 2 kişi olacaksanız yarı yarıya koy.ozamanda tepsiyi kaplıyor ama daha ince oluyor..

hamur ;
4 su b un
1 paket kuru maya (toz)
yarım cay b yağ
ılık su

kıvamı ele yapışmayacak kıvamda olacak.sert olmasın çok..kabı poşete koy ağzını sıkıca kapa.sıcak bir yerde dursun.kabarmaması mümkün diil.azmı yoğuruyorsun acaba iycene yoğur.

yağlı kağıtlı tepsiye yay.yayarken eline yapışmaması için yağ kullan...üzerinede ben bu sefer ketçap sıkıp yaydım.azcık kekik koydm.üzerinede istediğini koy malzeme ağır gelmez.önceden ısıtılmış fırına 200 derecede koyuyorum ben

günaydın kızlar

landfloves arada geceleri yazıyosun keşke daha sık gelebilsen sohbetlerini çok özlüyorum gerçekten biliyosun yani inşallah işlerin düzene girer de daha sık gelebilirsin eskisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…