Eylül dostluğumuza burada devam (:

c.tesi gün var bu ay bana kurabiye ya da kek düştü kek benim fırında iyi pişmiyo o yüzden kurabiye yapiim diyorum browni krabiyeyi denemeyi düşünüyorum ilk yapışım rezil olmam di mi cumadan yapsam daha iyi olur galiba en azından beceremezsem c.tesi başka bşy denemeye vaktim olur

yok kız becerırsın sen
olur da baska bırsey de yapmak ıstersen garantılı kakaolu sade karısık un kurabıyesı tarıfım var yuzde yuz tutan

Hoşgeldin aydasu gitti mi misafirin

hosbulduk kuzum gıttı mısafırım ben de damladım hemen
gecmısı okucam daha
sen nasılsın
hakkından hayırlısı olsun canım uzuldum ınan kı ınsallah Rabbım kısmetını baska bırseyrden kat kat cıkartır

merhabalar kızlar nasılsınız?

ben kemerdeyim şu an, acayip sıcak bir hava ve çarşaf gibi bir deniz var karşımda, denize girmek istiyorum ama iş için geliyorum maalesef, bu ne büyük bir imtihaannnn...

şimdi öğle arasındayım yemek yiyecem birazdan.

ohhh ne guzel landfloves ozendım valla
ben de dun markete gıttım ennnn kalın montumla
suanda da kalın coraplar ve yun ceket eslıgınde oturuyorum

Selam kızlar 7 de eşimle Mahmutpaşaya gittik
Çoooook şükür elbiselerini aldım kızlarımın.

Şeker pembesi altında kasnağı olan üzeri simli çok şirin bir nişanlık..
Elbise istiyordum ama bulamadım artık... Ama bu dA çok şeker...Resimlerini çekip albümüme eklerim
Delirecekler kabarık nişanlık görünce..Kızız ya minicikten prenseslik var gönüllerimizde...

Bu arada elbiselerimi hazırlamayan adam yüzsüzün teki.hazırlayamadım napiim diyor utanmaz adam.
İnsanda vicdan olacak dedim...
Hanzade çok geçmiş olsun..Çitlenbik nice nice yıllara mutlulukla canım...

Canım aslında konuşmayacağım bu konuda dedim ama sana şu kadarını söyleyeyim alınanların hepsi malesef torpille alındı. İçlerinden bir tanesi bile bileğinin hakkıyla gelmedi oraya. Hafta sonu bizim kurstan biri kazanmış hatta arkadaşınıda aldırmış. Orada çalışan 6-7 yıllık bir katip yardımcı olmuş mülakatta. Kıçı kırık bir katip bile torpil yaptırabiliyorsa diğerlerini bir düşün.Hakimler savcılar avukatlar şefler. Bir daha da girmem ben bu sınavlara. Kendimi yorup üzmekten başka bir işe yaramıyor. Ve inan torpillilerde bunu hiç saklamıyor kız bana sende bulsaydın bu işler böyle dedi. Benim gözüm döndü saçını başını yolacaktım oracıkta inan arkadaşlar aldı elimden. Resmen dalga geçti benimle. Bana söylediği cümleleri buraya yazsam siz bile tahammül edemezsiniz. Böyle işte bahsetmeyeceğim dedim ama yine tutamadım kendimi. Gece uyku sırasında dün eşime demişim ki klavye sınavının sonuçları açıklandı mı? Kazanmışmıyım. Düşün artık benim psikolojimi. Konuşmamaya özen gösteriyorum ama başka yerlerden çıkıyor işte amma doluymuşum be

Lanfloves benim yerimede yemekten sonra az şekerli bir Türk kahvesi iç .

cok ıyı anlıyorum senı canım
ınsanın zoruna gıden emeklerının karsılıgını alamamak...
ben suna ınanıyorum kı senın yerını alanlara hakkın helal olmadıgı ıcın hayrını goremeyecekler gormesınler de zaten
bu dunyanın bır de ahıretı var...

esım de yıllar once zıraatın sınavlarına gırmıstı artık son mulakata gelınmıstı kesın gozuyle bakıyorduk hepımız
sonuclar bı geldı hepımız sok olduk en yuksek esımındı ama en dusuk puanlı kız alınmıstı, nasıl olduguysa bellıydı
cok uzulmustuk o zaman
hak yıyenler gun goremesınler ne dıyım

sağlık bu canım git kontrole bir doktora çekiniyorsan bayana git özel doktora git ama bir sıkıntı var ise halletsinler

Kist için zaten adetliyken gel diyor.Diğer şişlikte geçti zaten,baksada bişey göremez :) Şu doğum kontrol hapını bıraksam iyi olacak aslında ama alıştımda.Benim adet olduğum zaman çok fena ağrım oluyor.İlaç sayesinde rahat geçiriyorum.Ama kilo yüzünden bırakmak istiyorum bir taraftanda... (Bebek için değil
&#8203

Simila sağol hamuru cumartesi deneyeceğim inat ettim
mavi su perisi en güzelini yaptın kızlar ne şirin olur şimdi :)
kızlar evde vakumlu torba kullanan var mi

selam güzel hatunlar

napar ne edersiniz?

ben bugün 11 de kalktım bişeyler atıştırdım hemen temizliğe başladım henüz ev toplanıp süpürüldü 1 makina yıkandı 2. atıldı.

şimdi silinip toz alınacak size bi bakayım dedim.

mıraclem nasılsın
pasan napıyor

kuzuuuum hoşgeldin kv gitmiş allah kavuştrsun mu diyelim geçmiş olsun mu ? :)

şükür iyiyim sen nasılsın elif hanımlar nasıllar?

benim paşa babasına kendisini hissettirdi dün adam ağlayacaktı neredeyse tekmeleri çok kuvvetlendi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…