- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.501
c.tesi gün var bu ay bana kurabiye ya da kek düştü kek benim fırında iyi pişmiyo o yüzden kurabiye yapiim diyorum browni krabiyeyi denemeyi düşünüyorum ilk yapışım rezil olmam di mi cumadan yapsam daha iyi olur galiba en azından beceremezsem c.tesi başka bşy denemeye vaktim olur
Hoşgeldin aydasu gitti mi misafirin
merhabalar kızlar nasılsınız?
ben kemerdeyim şu an, acayip sıcak bir hava ve çarşaf gibi bir deniz var karşımda, denize girmek istiyorum ama iş için geliyorum maalesef, bu ne büyük bir imtihaannnn...
şimdi öğle arasındayım yemek yiyecem birazdan.
hosbulduk kuzum gıttı mısafırım ben de damladım hemen
gecmısı okucam daha
sen nasılsın
hakkından hayırlısı olsun canım uzuldum ınan kı ınsallah Rabbım kısmetını baska bırseyrden kat kat cıkartır
merhabalar kızlar nasılsınız?
ben kemerdeyim şu an, acayip sıcak bir hava ve çarşaf gibi bir deniz var karşımda, denize girmek istiyorum ama iş için geliyorum maalesef, bu ne büyük bir imtihaannnn...
şimdi öğle arasındayım yemek yiyecem birazdan.
aydasu hg canım.nasıl geçti kv le?
eftelya sen daha doktora gitmedinmi?ne rahatsın gitsene biran önce
Canım aslında konuşmayacağım bu konuda dedim ama sana şu kadarını söyleyeyim alınanların hepsi malesef torpille alındı. İçlerinden bir tanesi bile bileğinin hakkıyla gelmedi oraya. Hafta sonu bizim kurstan biri kazanmış hatta arkadaşınıda aldırmış. Orada çalışan 6-7 yıllık bir katip yardımcı olmuş mülakatta. Kıçı kırık bir katip bile torpil yaptırabiliyorsa diğerlerini bir düşün.Hakimler savcılar avukatlar şefler. Bir daha da girmem ben bu sınavlara. Kendimi yorup üzmekten başka bir işe yaramıyor. Ve inan torpillilerde bunu hiç saklamıyor kız bana sende bulsaydın bu işler böyle dedi. Benim gözüm döndü saçını başını yolacaktım oracıkta inan arkadaşlar aldı elimden. Resmen dalga geçti benimle. Bana söylediği cümleleri buraya yazsam siz bile tahammül edemezsiniz. Böyle işte bahsetmeyeceğim dedim ama yine tutamadım kendimi. Gece uyku sırasında dün eşime demişim ki klavye sınavının sonuçları açıklandı mı? Kazanmışmıyım. Düşün artık benim psikolojimi. Konuşmamaya özen gösteriyorum ama başka yerlerden çıkıyor işte amma doluymuşum be
Lanfloves benim yerimede yemekten sonra az şekerli bir Türk kahvesi iç .
Gitmedim valla.Geçti yaaa,bişeyim yok :) Annemde aradı yine sabah,randevu alalımda cuma günü gidelim dedi.Yok dedim,sinirlenip kapattı...
sağlık bu canım git kontrole bir doktora çekiniyorsan bayana git özel doktora git ama bir sıkıntı var ise halletsinler
mıraclem nasılsın
pasan napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?