Eylül dostluğumuza burada devam (:

doktor işine kalkıştın mı hemen git aklında kalmasın yada adetliyken ikisine birden git aradan çıkart.

Simila sağol hamuru cumartesi deneyeceğim inat ettim
mavi su perisi en güzelini yaptın kızlar ne şirin olur şimdi :)
kızlar evde vakumlu torba kullanan var mi

ben kullanıyorum çok rahat bazanın altına full herşeyim doluyr

Ayyyy,bu kadar düşünüldüğümü tahmin etmiyordum

Ama merak etmeyin kızlar,ciddi birşey yok.Birkaç ay oldu gideli,kist iyice küçülmüştü,kendisi dedi çocuk düşünüyorsan kullanma ama düşünmüyorsan devam et.Şimdilik bir sorunun yoksa gelmene gerek yok dedi.Bende gitmiyordum ama bu kadar ısrara sanırım gidicem adet olduğumda...

ıyıyım melıscım
elıf ıyı teyzesı
hergun ıcerıyı bıraz daha fazla kesfedıyor dolasmadık yer bırakmıyor
pazartesı seker yuklemem var
cok merak edıyorum kc gr oldu mınıgım

sız nasılsınız lıva hanımla
odasını gordum faceden cok guzel olmus ferah ferah
bu arada goz rengı nasıl bellı oluyor kız

Ohh yapıcak tabi daha sığamıcak oraya vurup durucak çıkarın beni burdan diye
Şeker yüklemesinşde Allahın izniyle atlatırsın ondan sonra zman çabuk geçiyor
Kızınla hasret gidericeksiniz demek bi anda nasıl kilolanıcak sen bile şaşırıcaksın artık löp löp et yapıcak kendine

Biz iyiyiyz çok şükür, netim yoktu telden giremedim meraktaydım hep sizi
Az kaldı artık son hazırlıkları yapıyoruz bizde odasını hallettik çok şükür ıvır zıvır bitmiyor ama
Liva hanımda en son 32+0 da 2600 gr dı biraz göbüşlü bakalım canı ne zman doğmak isteyecek
Göz rengide aşağıda takvimde yazmış o yüzden dedim

Son düzenleme:
Şimdi benim problemim koçtaş tan aldım ama içine birşeyler koyup havasını alıyorum iki tane üst üste koyunca altta kalan yeniden şişiyo hiç memnun değilim başka bir öneri istiyorum

Şimdi benim problemim koçtaş tan aldım ama içine birşeyler koyup havasını alıyorum iki tane üst üste koyunca altta kalan yeniden şişiyo hiç memnun değilim başka bir öneri istiyorum

ben carrefour dan aldım.1 milyoncudanda almıştım..ikisindende memnunm...

geçen çok uğraştırdı beni mesela..havasını aldım çok inmedi.içinden çıkardım biraz.e bu seferde bi anlamı kalmadı..aldıklarımı geri soktum..meğer ağzını iyi kapatamamışım.birde süpürge havasını alırken diğer elimlede bastırdım.ozaman güzel indi..

ben bimden ve A101 den aldım ikisi de güzel çktı. süpürge ile çekerken üstten düzeltiriyorum dümdüz oluyor.
bide çivi yada vida olan yerlere koyarken dikkat et patlıyor olabilir

açılın uleeennnn ben geldimmm

smmm burdaydı sigorta kdv muhtasar ve kurumlar vergisi beyannamelerini yaptık hasta hasta hiç çekilmiyo fenalardayım nihayet bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…