- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.541
açılın uleeennnn ben geldimmm
smmm burdaydı sigorta kdv muhtasar ve kurumlar vergisi beyannamelerini yaptık hasta hasta hiç çekilmiyo fenalardayım nihayet bitti
Bu kız doymuyor artık makarna yedim şimdide
bak benim paşanın da canını çektirdin hemen makarna yapmayaaaaa
yokluğu en çok belli olan hatun geldiiiiiiiii
sen ballı süt adaçayı zencefil gibi şeyler içiyon mu bakiiim
Hanzade ne çabuk hasta oluyorsun sen acaba çok aktif olduğundan bünyen mi yoruluyor
içiyorum canım ne bulursam çok şükür yine de iyiyim ayakta geçiriyorum ama yatsam ne iyi olur
aslında bu sene ilk defa hastalanıyorum canım patron bulaştırdı hastayken bile geldi geçen hafta çok kötüydü o
kışın bi ara olacak gibiydim ilaçla filan önlemini almış olmamıştım
Ay iyi bati kolay birşey söyledim 10 dk ya hazır olur yoksa üzülürdüm:26:
Senin paşa nabıyor içerde çok büyümüş takvime bakıyorumda:16:
içiyorum canım ne bulursam çok şükür yine de iyiyim ayakta geçiriyorum ama yatsam ne iyi olur
aslında bu sene ilk defa hastalanıyorum canım patron bulaştırdı hastayken bile geldi geçen hafta çok kötüydü o
kışın bi ara olacak gibiydim ilaçla filan önlemini almış olmamıştım
Günaydın ;
Ocwnys özletiyor kendini ya
hanzade sen nasıl oldun gününüz kaydı mı
henüz cvp veremedim ama zaten eşim bu c.tesi öğlenci işten geç çıkıyo gidemeyiz çünkü biz eşli toplanıyoruz haftaya olur yine heralde giderken de brwni kurabiye yapıcam
Ev sahibi bisey yapiyormu ikramlik? Yoksa cok mantikli.evi temizliyorsun bide ikramlaa yoruluyosn.e bulasikta var.ANLADIM CANIM. ne güzel herkez bişey yapıypr ev sahibi sizi bekliyor
Ev sahibi bisey yapiyormu ikramlik? Yoksa cok mantikli.evi temizliyorsun bide ikramlaa yoruluyosn.e bulasikta var.
günaydın kızlar
ahsen bi aksilik olmazsa mayısın 2. haftası yani 11 inde sendeyiz
bütün hatunlara duyurulur gelmek isteyenleri bekliyoruz yok ben duymadım vay ben bilmiyodum beni çağırmadınız bana haber vermediniz gibi mazeretler geçerli değil bileseniz
kalabalık olalım gittikçe çoğalalım eminim ahsenin şimdi değişik yüzler görmeye ihtiyacı vardır hep eve kapandı çünkü
not: gelmek isteyenler bana başvurabilirler
Ev sahibi bisey yapiyormu ikramlik? Yoksa cok mantikli.evi temizliyorsun bide ikramlaa yoruluyosn.e bulasikta var.
haziranda sıra bende ben onlara 1 tepsi ıspanaklı 1 tepsi pırasalı börek yapmak istiyodum ama yaz geliyo kış sebzesi bulamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?