Eylül dostluğumuza burada devam (:

landlfoves çok şanslısın valla güzel memlekettesin yaz geldi artık işten sonra h.içi de olsa eşinle akşamları denize girersiniz

açılın uleeennnn ben geldimmm

smmm burdaydı sigorta kdv muhtasar ve kurumlar vergisi beyannamelerini yaptık hasta hasta hiç çekilmiyo fenalardayım nihayet bitti

yokluğu en çok belli olan hatun geldiiiiiiiii

sen ballı süt adaçayı zencefil gibi şeyler içiyon mu bakiiim

Hanzade ne çabuk hasta oluyorsun sen acaba çok aktif olduğundan bünyen mi yoruluyor

Son düzenleme:

yokluğu en çok belli olan hatun geldiiiiiiiii

sen ballı süt adaçayı zencefil gibi şeyler içiyon mu bakiiim

içiyorum canım ne bulursam çok şükür yine de iyiyim ayakta geçiriyorum ama yatsam ne iyi olur

Hanzade ne çabuk hasta oluyorsun sen acaba çok aktif olduğundan bünyen mi yoruluyor

aslında bu sene ilk defa hastalanıyorum canım patron bulaştırdı hastayken bile geldi geçen hafta çok kötüydü o
kışın bi ara olacak gibiydim ilaçla filan önlemini almış olmamıştım

O patronun zaten her türlü zarar

Himm o zaman ben bakayım başka yerlere süpürge ile çektiğim yerde elimizle bastırın diyo ama kapatmiyo
neyse hep masraf hep masraf :)

Ay iyi bati kolay birşey söyledim 10 dk ya hazır olur yoksa üzülürdüm:26:
Senin paşa nabıyor içerde çok büyümüş takvime bakıyorumda:16
:

yiyoruz bile melis teyzeciğim :9

valla baya baya horon tepiyor artık 25 cm olduk büyüdük tabiii

dediğin gibi istirahat etmeden zor geçiyor grip maşallah sende ki hız kimse de yok ki

huhuuu ayaklı emzikten hepinize kucak dolusu sevgileeerr :))

aklımdasınız minnoşlar, sadece fırsat bulamıyorum seviyorum sizi muucckkk

günaydın kızlar
ahsen bi aksilik olmazsa mayısın 2. haftası yani 11 inde sendeyiz
bütün hatunlara duyurulur gelmek isteyenleri bekliyoruz yok ben duymadım vay ben bilmiyodum beni çağırmadınız bana haber vermediniz gibi mazeretler geçerli değil bileseniz

kalabalık olalım gittikçe çoğalalım eminim ahsenin şimdi değişik yüzler görmeye ihtiyacı vardır hep eve kapandı çünkü

not: gelmek isteyenler bana başvurabilirler

Son düzenleme:
Günaydın ;

Ocwnys özletiyor kendini ya

hanzade sen nasıl oldun gününüz kaydı mı

henüz cvp veremedim ama zaten eşim bu c.tesi öğlenci işten geç çıkıyo gidemeyiz çünkü biz eşli toplanıyoruz haftaya olur yine heralde giderken de brwni kurabiye yapıcam

Ev sahibi bisey yapiyormu ikramlik? Yoksa cok mantikli.evi temizliyorsun bide ikramlaa yoruluyosn.e bulasikta var.

ev sahibi sabit börek yapıyor

gün bitene kadar herkes her ay farklı bşy yapmış olacak
ben ilk ay salata yapmıştım sonra poğaça yaptım şimdi kurabiye yapıcam 6 kişiyiz bol çeşit oluyo

haziranda sıra bende ben onlara 1 tepsi ıspanaklı 1 tepsi pırasalı börek yapmak istiyodum ama yaz geliyo kış sebzesi bulamayabilirim

Kesin gelecekler belli inşallah bu sefer daha kalabalık oluruz. Berrayı yiyip bitireceğiz. Mis kokar şimdi. Bu arada günaydın herkeslere :)

Ev sahibi bisey yapiyormu ikramlik? Yoksa cok mantikli.evi temizliyorsun bide ikramlaa yoruluyosn.e bulasikta var.

en güzeli aslında evini temizler falan rahat eder

haziranda sıra bende ben onlara 1 tepsi ıspanaklı 1 tepsi pırasalı börek yapmak istiyodum ama yaz geliyo kış sebzesi bulamayabilirim

ıspanaklı börek çok seviyorum ya sen günü söyle bende geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…