Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar

Minnoş oğlumu görüpte geldim Allaha şükür herşey yolunda, 3 may. ayrıntılıya giricem..

siz neler yapıyorsunuz, bir geçmişe bakimde gelim..

Gunaydınlar...
Uykuya doyamıyorum ıkı gundur
10 da zor kalktım...

vafım nasıldı paşan anlatsana azcık harıka bır duygu demı onu oyle gormek...
Benım muayenem de pazartesı cok heyecanlanıyorum

günaydın kızlaaaar..

biz paşamla kahvaltımızı yaptık şimdi kahve keyfi yapalım diyoruz var mı bize eşlik edecek teyzemiz ?

kuzum bizim kahvemiz hazır baksana sen kuzunla koş gel hemen

azıcık şu hatunları çekiştirelim :)

vafim fotoğrafı yok mu paşanın bizde bakalım :)

ben gelene kadar soğumasın :)
cekıstırelım valla hangısınden baslayalım :)

Benım de sabah canım hıc kahvaltı yapmak ıstemedı mısır gevregı yedım anca
sımdı de acıktım markete gıtmem lazım evde yumurta bıttı o olmayınca kahvaltı olmazmıs gıbı gelıyor :)

sen bi gel ben sıcacık servis ederim sana kuzum.

valla bu kızları çekiştir çekiştir bitmez ki :)

kocam mısır gevreği yedirmiyo dün 30 lu yumurta almış günde 2 tane yiyecekmişim 15 gün sonra bitirecekmişim

sabah dakika başı tel açıyor kahvaltı yaptın mı diye yapmazsam çıkıp geliyo adam bi değişik bişey oldu.

Ben de bugun gordum yedım hamılelıgın basında bulantıdan bısey yıyemeyınce almıstım sonra unutmusum gıtmıs...
Senınkı de ıyımıs gunde ıkı tane :)
Sevıyorsundur o zaman kuzum...
Ben bayılırım dıyom ya yemedım mı eksık hıssedıyorum kendımı...

yaaa mıracle ben cok heyecanlyım pazartesıye kadar nasıl dayancam bılmıyorum basladı kalp çarpıntılarım, kac gr oldu ıyı mı sebeklıkler yapcak mı yıne bı suru soru var kafamda

aynen bende bulantı zamanlarımda yemiştim kuzum mısır gevreğini

ben çok severim yumurtayı ama günde 2 tane yiyemem malesef

senin 4 günün kalmış kuzunu görmeye ben ne yapayım taa mayısın ilk haftası gideceğim şeker yüklemesine o zaman görürüm artık

bu arada kuzum sen 4d ultrasona girdin mi?

varsa koysana resimlerini bizim paşayı gördün mü albümde?

Selam hatun kişiler...

Miracle dün yazmışsın ya canım babası da hissetti ağlayacaktı adam diye takvimine bak neler yazıyor... bu takvimler baya iyi maşallah...

Miracle burdayım yavruşumm ne büyümüş sizin minnaklar
Demek babayada heyt ben burdyım diyor he daha büyüsün bak neler yapıcak
Daha sonra Benim kızın videoları gibi teyzelerinde yollayıp durursun
Artık onlarda şahit içimde bi azman var korkuyorlar

Amanda aman tospili anaları siziiii

asıl tospili senin göbüşte maşallah nasıl büyümüş melis bi göbek göstersene bize :) bayılıyorum senin göbüşün tipine

Selam hatun kişiler...

Miracle dün yazmışsın ya canım babası da hissetti ağlayacaktı adam diye takvimine bak neler yazıyor... bu takvimler baya iyi maşallah...

hoşgeldiiin uurbocee naber nasılsın

evet ya sabah bende fark ettim gece olunca babası elini karnıma koyunca acayip sert tekmeler atıyo gündüz atmıyo o kadar güçlü (diye yazıyordum ki tekmelemeye başladı kuzu)

Yeterki iste ttlım hemen bu sbh çektiğimi yükliyim birde en son kızımın tipini gösteriyim size pek net değil ama idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…