- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.561
Günaydın kızlar
Minnoş oğlumu görüpte geldimAllaha şükür herşey yolunda, 3 may. ayrıntılıya giricem..
siz neler yapıyorsunuz, bir geçmişe bakimde gelim..
Günaydın kızlar
Minnoş oğlumu görüpte geldimAllaha şükür herşey yolunda, 3 may. ayrıntılıya giricem..
siz neler yapıyorsunuz, bir geçmişe bakimde gelim..
günaydın kızlaaaar..
biz paşamla kahvaltımızı yaptık şimdi kahve keyfi yapalım diyoruz var mı bize eşlik edecek teyzemiz ?
Eki Görüntüle 688469
gunaydın kuzum ben eslık edebılırım
hatta bana gel ben yapam sana kahve
kuzum bizim kahvemiz hazır baksana sen kuzunla koş gel hemen
azıcık şu hatunları çekiştirelim :)
vafim fotoğrafı yok mu paşanın bizde bakalım :)
ben gelene kadar soğumasın :)
cekıstırelım valla hangısınden baslayalım :)
Benım de sabah canım hıc kahvaltı yapmak ıstemedı mısır gevregı yedım anca
sımdı de acıktım markete gıtmem lazım evde yumurta bıttı o olmayınca kahvaltı olmazmıs gıbı gelıyor :)
sen bi gel ben sıcacık servis ederim sana kuzum.
valla bu kızları çekiştir çekiştir bitmez ki :)
kocam mısır gevreği yedirmiyo dün 30 lu yumurta almış günde 2 tane yiyecekmişim 15 gün sonra bitirecekmişim
sabah dakika başı tel açıyor kahvaltı yaptın mı diye yapmazsam çıkıp geliyo adam bi değişik bişey oldu.
Ben de bugun gordum yedım hamılelıgın basında bulantıdan bısey yıyemeyınce almıstım sonra unutmusum gıtmıs...
Senınkı de ıyımıs gunde ıkı tane :)
Sevıyorsundur o zaman kuzum...
Ben bayılırım dıyom ya yemedım mı eksık hıssedıyorum kendımı...
yaaa mıracle ben cok heyecanlyım pazartesıye kadar nasıl dayancam bılmıyorum basladı kalp çarpıntılarım, kac gr oldu ıyı mı sebeklıkler yapcak mı yıne bı suru soru var kafamda
görüntüleri biz de istiyoz
Amanda aman tospili anaları siziiii
Selam hatun kişiler...
Miracle dün yazmışsın ya canım babası da hissetti ağlayacaktı adam diye takvimine bak neler yazıyor... bu takvimler baya iyi maşallah...
asıl tospili senin göbüşte maşallah nasıl büyümüş melis bi göbek göstersene bize :) bayılıyorum senin göbüşün tipine
hoşgeldiiin uurbocee naber nasılsın
evet ya sabah bende fark ettim gece olunca babası elini karnıma koyunca acayip sert tekmeler atıyo gündüz atmıyo o kadar güçlü (diye yazıyordum ki tekmelemeye başladı kuzu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?