- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.581
Miracle burdayım yavruşumm ne büyümüş sizin minnaklar
Demek babayada heyt ben burdyım diyor he daha büyüsün bak neler yapıcak
Daha sonra Benim kızın videoları gibi teyzelerinde yollayıp durursun
Artık onlarda şahit içimde bi azman var korkuyorlar
aynen bende bulantı zamanlarımda yemiştim kuzum mısır gevreğini
ben çok severim yumurtayı ama günde 2 tane yiyemem malesef
senin 4 günün kalmış kuzunu görmeye ben ne yapayım taa mayısın ilk haftası gideceğim şeker yüklemesine o zaman görürüm artık
bu arada kuzum sen 4d ultrasona girdin mi?
varsa koysana resimlerini bizim paşayı gördün mü albümde?
Yeterki iste ttlım hemen bu sbh çektiğimi yükliyim birde en son kızımın tipini gösteriyim sizepek net değil ama idare eder
evet canım 4 gun kaldı ama normalde bu hafta gıtmemız lazımdı esım de yanımda olsun dıye haftaya aldık erteledık bı hafta
sen yakın zamanda gıttın o zaman
en son 20 martta gıtmıstık cok ozledım Allah ta sureklı tekmelıyor da eskısı gıbı endıselenmıyoruz artık cok sukur...
canım bız nerdeyse ılk haftadan berı 4 d lı goruyoruz kuzumu, once sıyah beyaz bakıyor doktorumuz sonra bız bıse demeden hemen 4d yı acıyor keyıfle ızlıyoruz :)
gecen gıttıgımızde 4 d nın sıyah beyaz resmını vermıs pek ustunde durmadım her seferınde oyle gordugumuz ıcın ama ıns bu defa renklı cıktı ıstıycem
yaa evet gobıse yorum yaptım da bebıs kaynamıs arada kuzum, masallah pasan cok yakısıklı cıkmıs, her bıseyı bellı, bu yenı mı cekıldı?
bak bu gecen ay kı goruntusu sımdıye kocaman olmustur ınsallah kuzum...
Eki Görüntüle 688536 Eki Görüntüle 688537
Miracle cım bende baktımda zor burdn sanırım
Çok çabuk büyüyorlar inanaımıaksın bundan sonra senn paşada baya atak yapıcak
Benim kız en son 2600 dü herhalde diğer kontrolde 3000 olur:)
Bol bol besle paşayı hergün yumurta pekmez ceviz fındık asla eksik etme öyle kahvleride azalt tosun paşa olsun:)
Aydasucum elif sultan ne kadar büyümüş öyle maşallah ona :)
heyecanla bekliyoruz kuzuuum
iyi olmuş babasıda görsün prensesini
biz 8 nisanda gittik ama hergün gitsem razıyım 1 ay çok geliyo artık her bişeyi de belli ya çok zevkli oluyo izlemesi
ne güzel 4d görüyorsun ben de sorayım bakalım bi doktoruma belki bize de gösterir.
bu arada bende 3 cm lik miyom varmış kuzu umarım sıkıntı yaşatmaz bize
senin prensesi yerim ben yerimmm maşallah tebarekallah
Miracle cım bende baktımda zor burdn sanırım
Çok çabuk büyüyorlar inanaımıaksın bundan sonra senn paşada baya atak yapıcak
Benim kız en son 2600 dü herhalde diğer kontrolde 3000 olur:)
Bol bol besle paşayı hergün yumurta pekmez ceviz fındık asla eksik etme öyle kahvleride azalt tosun paşa olsun:)
Aydasucum elif sultan ne kadar büyümüş öyle maşallah ona :)
melısss masallah lıvaya baksana senın takvımde bu hafta ıcın 2200 gr yazıyor baya onden gıdıyor anlasılan senın prenses masallah masallah
sen hıc kılo almamıssın zaten karnına gıtmıs hepsı ne guzel
ben hergun 3 cevız 3 hurma yıyorum pekmeze de baslamam lazım demır eksıklıgı cıktı
daha yenı gıtmısın kız heyecanlı anne
sor bakalım bellkı sormadan gostermıyorlardır
sıkıntı olcagını sanmıyorum canım, mıllet nelerle doguruyor, bende de yara var hıııc takmıyorum kafama
melısss masallah lıvaya baksana senın takvımde bu hafta ıcın 2200 gr yazıyor baya onden gıdıyor anlasılan senın prenses masallah masallah
sen hıc kılo almamıssın zaten karnına gıtmıs hepsı ne guzel
ben hergun 3 cevız 3 hurma yıyorum pekmeze de baslamam lazım demır eksıklıgı cıktı
daha yenı gıtmısın kız heyecanlı anne
sor bakalım bellkı sormadan gostermıyorlardır
sıkıntı olcagını sanmıyorum canım, mıllet nelerle doguruyor, bende de yara var hıııc takmıyorum kafama
ay maşallah senin kız yumuk yumuk doğucak tammm ısırmalıkkkk
valla ben yemesem benim koca zorla ağzıma tıkıyo adam beslenme uzmanı kesildi
kahve haftada bir izin veriyo benim bey :) normalde hergün mutlaka içerdim deee
ama artık heryeri belli ya aydasum daha çok göresim geliyo.
valla en kötü ihtimal erken doğum olurmuş tabii hayırlısı rabbim onun dünyaya geleceği vakti zamanı takdir etmiştir zaten yarayı hiç takma doğumdan sonra iyileşme olasılığı oluyormuş yaranın
Ohh aferin kıcana taktir ettim yapıcak tabi öyle tosun tosun olcak paşamızda:)
Kilolu gözüküyor haftasından 3 hafta önde görünüyor ama bilemedim iyimi kötümü çıkınca artık görücem yaramışmı yaramamış mı çnkü bu ölçümler milimetrik ya genelkkle az fazla dengesiz çıkıyor
kuzum benim komşumunda 3 hafta önde görünüyormuş ama doğduğunda 3000 doğmuş kızı su eşi mi öyle bişey diyorlarmış suyu fazla olduğu için mi ne fazla görünmüş hep ultrasonda
ilk defa ondan duydum
ee senin sezeryan mı görünüyo o zaman ?
neyse bebiş muhabbetini kapatalım kızlar sıkılacak şimdi akşam menuleri belli mi ?
Evet tatlım bu ölçümler çok hassas farklılıklar çok oluyor
Benimde doğum şekli belli değil doktorum inatla birşey demiyor sanırım son durumu beklicek hesaplıcak
Ama başka doktor böyle giderse zor demişti hatta dikkat et erken olmasın doğum dedi
Bunu benim doktorumda diyince yaydım popoyu oturuyrum:)
Akşama menüm yok kocam gelince ne yaparsa
hayırlısı olsun kuzum hangisi daha kolay olacaksa öyle olsun
yay tabii ne yapcan koca göbüşle
ohh aşçı kocanın avantajları tabiii
bizim balık günümüz bugün
kızlar bu arada ben pardesü giyiyorum hamilelik için 2 tane pardesü tasarlayıp diktirdim şimdi terzi aramış almaya gideceğim
çok heyecanlandım inş istediğim gibi dikmiştir.
sıra ayakkabı çanta da renk konusunu size danışacağım pardesülerimi alıp geleyim de
ben de yemek yok yapmayı da düşünmüyorum kaynanama gidebilirim görümcemin son günü izmire dönecek kocam da geç gelecek orda yemek yer eve gelir yatarım
Yok tatlım nerde aşçı değilki kocamsadece hazır şeyler gtriyor frıına atıyor oldu bitti ama bunların acısı çıkıcakmış şimdi azcık yorulsam sancı giriyr kendi panik olmasın akşamı rahat geçirsin diye yapıyor
İnşallah istediğingibi olmuş pardeslr git gel bakalım
miracle yakın olsak balık davetini geri çevirmezdim keşke hepimiz aynı mahallede olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?