Eylül dostluğumuza burada devam (:

hoşgeldin vafii

nasıl keyfi tosunun

Gunaydınlar...
Uykuya doyamıyorum ıkı gundur
10 da zor kalktım...

vafım nasıldı paşan anlatsana azcık harıka bır duygu demı onu oyle gormek...
Benım muayenem de pazartesı cok heyecanlanıyorum

Masallah annesi. Ne dedi doktor.

Hoşbuldum kızlar (biraz geç oldu ama )

oğluşum kıpır kıpırdı teyzeleri yaw özlüyorum çabucak sağlıcakla gelse oğluşum

maşallah elife annesi kocaman olmuş, benim oğlum büyüsede böyle pozlarını göstersem size..

vafi her iki hastaneye de gidiyosun di mi çift taraflı kontrol ne güzel
ahsen hoşgeldin

vafi her iki hastaneye de gidiyosun di mi çift taraflı kontrol ne güzel
ahsen hoşgeldin

Bide beykoza gidiyorum arada ordada eşimde görüyor oğluşumu

ama ayrıntılıdan sonra teke düşürecem artık, doğum yaklaşınca böyle bölünmek saçma geliyor çünkü..

İŞLER aniden yoğunlaşınca çıkmak zorunda kaldım

ve ben hala hastalanamadım içim çok tuhaf ve sanırım korkuyorum :2::2:

eski türk filmlerinde kadınlar öyle bebek müjdesi veriyo ya
''dölün duttu yigidim''

yap akşam ne kaybedicen varsa çıkar

evet yüklüyüm yaaa öyle diyolar bi de sıpasını yuklenmek oluyo heralde

evdeyim annem sinir etti beni akşam akşam kardeşim askerden yeni geldi ya telefonu yok annemin de telfonu eskiydi biraz kapanıyomuş hep öyle diyo dün gitmiş kendilerine evkurdan birer telefon almışlar ki amcamın çocukları filan sürekli ordan alırlar çok pahalıya geliyo diye hep konuşuruz annem de bunu biliyo resmen soyguncu orası neyse hadi annem kendi kullanacağı tipte orta halli bşy almış tamam ama kardeşim gitmiş nokıa nın bi modelini almış stokta yok diye eve göndericez demişler ben da onlara akşam sakın telefonu açmayın kardeşiminkini verelim SIII mini alalım dedim ama yok ben öyle dememişim sanki şimdi annemi aradım tel geldi mi diye geldi dedi açtın mı diye sordum sadece merak etmiş bakmış ama kullanmamışlar meraktan çatladı sanki ya ben de sinirlnip sesimi yükselltim yüzüme kapadı teli
ya yedi kat yabancı taa başka şehirlerden eşimi arayıp bşy aldırtıyo bunlar kafalarının dikine gitmiş almışlar bi bilene sorun yaa haksız mıyım ama
bi de sakın açmayın değitirmezler dedim bunu da söylememe gerek yok eşimden dolayı bu muhabbetler hep oluyo biliyolar aslında

hadi inş.döl tutmuşturrr:111:
hadi bakalım inşallah

bugün gelemedim kızlar. forumda görünür oldum ama telefon öyle bi köşede açık bekledi beni hep. adet oldum bugün sancıdan ölüyoru sandım. gişede oturamadım. sağa sola attım kendimi allahtan özel değil burası birşey diyen yok. kızlarda idare etti beni. yoğun olunca geldim yardım ettim. şimdi bi kavanoz nutella eşliğinde size yazıyorum. dünden yemek yapmıştım. eşim gelince hazırlar artık.

adetim bitince bende doktora gideceğim. hem şu sancılarım çok oluyor ona baksın hemde çocuk için bir kontrol yapsın bir proble varmı yokmu? önden tedbire başlayalım. doktora mail attım adetliyken muayane etmek istermi diye. sağolsun hemen dönmüş. bitince gel diye. biz bu kadınla iyi anlaşacağız galiba. bolbol yazışırız.

similla nbr tv gelcekmiş servisten onu bekliyorum sonra kaynanama gidicem görümcem çağırdı

günaydın kızlar...topici ben açayım

nerdeydin diyecek olursanız uzun süredir pc bozuktu servisten yeni geldi..
herkes umarım iyidir..speddy canım inşallah bebişin seninledir canım ya

rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

merak ettik canım ya ortalıkta yoktun. neyse düzeldi ise sorun yok arayı kapatırsın
inşallah hayırlı zaman da olur canım isteyen herkese nasip etsin hepimizin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…