Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın köpek yavrusu gibi kolilerin içinde yattık

dün gece evimizdeki son gecemizdi biraz buruğum tabi bu gece kayınvalidemlerde kalıp yarın taşınacağız yeni eve geçeceğim için mutlu anılarımı bırakacağım için mutsuzumm

yeni evinde seni çok daha güzel günler bekliyor canım
inşallah herşey hayırlı olur yeni ev şans getirir

selammm.. kızlar işe döndüm yeni yerimde internet kısıtlı buraya girmiyor ama en yakın zamanda halletmeye çalışacağım. bide eski işim gibi değil çok yoğun. öğle arası ewe anneme gidip emziriyorum çıkışta erken çıkıyorum.
oğlum geceleri çok yoruyo beni sürekli mızmız, ağlayarak uyanıyo. kucakta uyumak istiyo kığır kıpır sürekli. uykusuz uykusuz işe geliyorumm. benden haberler böyle.. öpüyorum hepinizi.

penguen ;

dün arkadaşıma gittik oğluşu 5 aylık tüm gün annesi dinlensin diye ben ilgilendim devamlı kucak istiyor boynuma sarılmak konuşmak istiyor
ayh dedim ne zor işmiş bu böyle

Herkese günaydınn...nasılsınız kızlar...ben yine arada girip okuyorum bazende açıyorum öleeee kalıyo..yine inanılmaz yoğunuz nefessiz çalışıyorum..ama çok yoruldum artık...bu arada bizde bebek düşünüyoruz artık..bakalım bu ay olacakmı=)

di mi bebeğinizin temelleri atıldı bu evde o anıları bırakmak zor

şimdi eşim aradı annemin kenarından açtım baktım dediğim kutu bildiğin yırtılmış kapanmıyomuş bile eşim imkansız değiştirmezler boşuna gitmeyelim diyo sinir oldum iyice

destuuuuuuuuuuuuuuuuur erdem paşa ve validesi geliyooor.

valide sultan der ki: cumanız mübarek ola.bu mübarek gün sebebiyle hepinize bir kese altın

oğlan anası olmak ne güzelmiş baksanıza

nabersiniz kızlar.?

hanzade televizyonunuzu güle güle kullanın.

özdn yeni eviniz de güzel anılar yaşatır inş.

terem özlettin kendini..

ank1986 hakkınızda hayırlısı olsun.

sipidi test yapmadın mı sen daha ?

hoşgeldin erkek anası

yaptım dün gece negatif çıktı hastalanmnayı bekliyorum

hoşbulduk efendiiim:)

hayırlısı olsun sipidim tekrar sormayalım artık bu mevzuyu güzel haberi sen bize verirsin zaten canım

inşallah canım pazar gününe kadar olmazsam doktora giderim diye düşünüyorum . yazarım zaten buradan size de

oğlun nasıl keyfi yerinde mi paşanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…