- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.641
Selam kızlar
Slm kızlar
nabersiniz nasılsınız?bizde özdn sizin gibi kolilerin içinde yaşıyoruz biz haftaya c.tesi taşınıcaz ama eşim hAfta içi şehir dışında olacağı için önceden başladık toparlanmaya yatak odamız gitti zaten onu söylemiştim,dün akşam avizeleri de söktük yarın yeni evimize takıcak aşkım,bizde annemle koltuklarımı silicez kalan eşyaları toparlıcaz,salı günü temizlikçiler gelicek evi temizlemeye annem ilgilenicek onlarla.herşey güzel olacak diye bekliyoruz şimdilik.
speddycim sıkma sakın canını herşeyin hayırlısı olsun nezamnsa ozaman olsun.Dün bi haber aldım çok çok üzüldüm eşimin kuzeninin eşi 5 aylık hamile bebğin mesane sorunu varmış idrarını yapamıyormuş bu nedenle de iç organları hasar görmüş almamız gerekli demişler,izmirdeki dr.dan emin olamayınca ist.da başka bir dr.a gitmişler onlarda aynısını söylemişler şimdi almazsak zaten karnında ölür yaşamz demişler çok üzgünler çünkü bu 2. oldu ilki de 8haftalıkken kalbi durmuştu tam bu oldu dediler yine aynı acıyı yaşayacaklar offf koskoca bebek birderabbim kimseye yaşatmasın onlara da sabır versin inş.. herkesin imtahanı başka başka rabbim herkese hayırlı yazılar yazsın inşş..amiinn
inşallah canım pazar gününe kadar olmazsam doktora giderim diye düşünüyorum . yazarım zaten buradan size de
oğlun nasıl keyfi yerinde mi paşanın
Selam kızlar
Slm kızlar
nabersiniz nasılsınız?bizde özdn sizin gibi kolilerin içinde yaşıyoruz biz haftaya c.tesi taşınıcaz ama eşim hAfta içi şehir dışında olacağı için önceden başladık toparlanmaya yatak odamız gitti zaten onu söylemiştim,dün akşam avizeleri de söktük yarın yeni evimize takıcak aşkım,bizde annemle koltuklarımı silicez kalan eşyaları toparlıcaz,salı günü temizlikçiler gelicek evi temizlemeye annem ilgilenicek onlarla.herşey güzel olacak diye bekliyoruz şimdilik.
speddycim sıkma sakın canını herşeyin hayırlısı olsun nezamnsa ozaman olsun.Dün bi haber aldım çok çok üzüldüm eşimin kuzeninin eşi 5 aylık hamile bebğin mesane sorunu varmış idrarını yapamıyormuş bu nedenle de iç organları hasar görmüş almamız gerekli demişler,izmirdeki dr.dan emin olamayınca ist.da başka bir dr.a gitmişler onlarda aynısını söylemişler şimdi almazsak zaten karnında ölür yaşamz demişler çok üzgünler çünkü bu 2. oldu ilki de 8haftalıkken kalbi durmuştu tam bu oldu dediler yine aynı acıyı yaşayacaklar offf koskoca bebek birderabbim kimseye yaşatmasın onlara da sabır versin inş.. herkesin imtahanı başka başka rabbim herkese hayırlı yazılar yazsın inşş..amiinn
inşallah yeni eviniz size de şans ve bebek getirir.
Bizim içinde hayırlısı ne zamansa öyle olsun stres yapıyorum ama elimden geldiği kadar yapmamaya çalışıyorum
kuzene çok üzüldüm ya Rabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye eminim çok zordur. ben şimdi beklerken regl olunca üzülüyorum.
Allah sabır versininşallah bir daha kötü hiç bir şey yaşamazlar.
peki neden 5 aylıkken anladılar daha öncesin de belli olmuyor mu ? en azından büyümeden olmuş olurdu. şimdi kocaman bebek olmuştur. :2:
tamam senden haber bekliyoruz o zaman biz
valla paşa içeride cirit atıyo artık göbüşümü şekilden şekile sokuyo babasını bi görseniz deliriyo adam kıpırdadı diye :)
hoş geldin valide sultan paşanız nasıl ?
hoşgeldin kuzum
öncelikle allah kolaylık versin herşey gönlünüze göre olsun
ay böyle durumları duydukça şükredecek ne kadar çok sebebimiz var çok daha iyi anlıyorum
rabbim onlara sabır versin öyle zor bi durum ki
tamam senden haber bekliyoruz o zaman biz
valla paşa içeride cirit atıyo artık göbüşümü şekilden şekile sokuyo babasını bi görseniz deliriyo adam kıpırdadı diye :)
seni çoook çook iyi anlayabiliyorum benm her ay yaşadığım stres artık kendiliğinden olmama durumuna alışsam da insanın içinde hep o ümit acaba oluyo,gecikmesinin de tek sebebi acabalar sürekli akılda takılı kalması regli de geciktiriyo ben nezaman test yapsam ertesi gün hastalanıyorumeşime diyorum ki ben bi işeyim de gelsin bari bekletmeyim boşuna
valla canım tam olarak bilmiyorum ama zaten yaklaşık bi 15 gündür farkedilmiş heralde öncesinde yokmuş böyle bi problem,bende onu düşünüyorum organlar hasar görmeden nasıl farkedemediler diye..
allah razı olsun miraclem ben bile şu halime şükrediyorum öyle acılar yaşamak çok çok yıpratır insanı rabbim kaldıramıyacağımz yükler vermesin.
buarada senin paşaya maşşalh geçen anlattığın kıpırdanmasına bende duygulandım canım yaa ne güzel
tamam canım.
oh meydanın onun tabi nerede rahat ise orada geriliyordur. babaların duyguları ilginç hissedememek bence çok kötüdür.
haklısın bende bu sabaha olurum düşüncesi ile kalktım ama hala tık yok neyse beklemek en iyisi beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. felsefem artık bu olacakkısmetimizi bekleyeceğiz.
geç öğrenilmesi bana da ilginç geliyor. Allah Allah belki de bunun öğrenmek için zamanın geçmesi gereklidir.
halamın kızı hamileymiş haberi şimdi geldi Almanya da hatta ikizmiş ve zaten iki tane çocuğu varkötü oldu Allah yardımcısı olsun ama çok mutlu oldum ya
valla meydanı baya geniş benimkinin.ya bence baba olmak çok zor hiç bişey hissedemeden baba oluyorum duygusunu yaşamak zorundalar
@speedy-gonzales canımcım naber bebiş mi var yoksaa sipidim
arada ultrasonda görüyorlar bide karında dokunarak hissediyorlar işte o kadarzor iş babalık ancak kucağa alınca anlaşılıyor.
pardesü güzelmiş hamilelik diyince sonra giyemeyeceksin diyecektim ama bağlamalı olması güzel olmuş ayarlanabilir.
rengi de güzel omzundaki renklerle kombinleyebilirsin zıt renk pembe de hoş duru yakışır
pardesün çok güzel canım özellikle rengine bayıldım
benim koca kucağına alınca bayılır heralde heyecandan bi tepikte böyle oluyor :)
evet canım hamilelik sonrası da kullanabileyim biye böyle bi model çizdim
ayy ben bu renge bile henüz alışamadım bi de zıt renk ayakkabı giyemem heralde sipidim
teşekkür ederim hanzadem bana rengi sanki fazla canlı geldi alışmış değilim rengine
miracle padüsen çok güzell güle güle giy insallahh
kucağına aldı mı babalığı başlar artık hayırlısı ile
bunu sen mi çizdin valla gayet güzel olmuşbenimde bu tonlar da bir hırkam vardır uçları püsküllü falan
artık hamile falan olursam onu giyerim iyi aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?