Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın zaman ne çabuk geçiyo pingu ya izin bitmiş bile
hanzade büyükler böyle lafa sıra gelince bize akıl veriyo normalde 7 gün içinde sebep göstermeden iade edilir

Slm kızlar
nabersiniz nasılsınız?bizde özdn sizin gibi kolilerin içinde yaşıyoruz biz haftaya c.tesi taşınıcaz ama eşim hAfta içi şehir dışında olacağı için önceden başladık toparlanmaya yatak odamız gitti zaten onu söylemiştim,dün akşam avizeleri de söktük yarın yeni evimize takıcak aşkım,bizde annemle koltuklarımı silicez kalan eşyaları toparlıcaz,salı günü temizlikçiler gelicek evi temizlemeye annem ilgilenicek onlarla.herşey güzel olacak diye bekliyoruz şimdilik.
speddycim sıkma sakın canını herşeyin hayırlısı olsun nezamnsa ozaman olsun.Dün bi haber aldım çok çok üzüldüm eşimin kuzeninin eşi 5 aylık hamile bebğin mesane sorunu varmış idrarını yapamıyormuş bu nedenle de iç organları hasar görmüş almamız gerekli demişler,izmirdeki dr.dan emin olamayınca ist.da başka bir dr.a gitmişler onlarda aynısını söylemişler şimdi almazsak zaten karnında ölür yaşamz demişler çok üzgünler çünkü bu 2. oldu ilki de 8haftalıkken kalbi durmuştu tam bu oldu dediler yine aynı acıyı yaşayacaklar offf koskoca bebek birde rabbim kimseye yaşatmasın onlara da sabır versin inş.. herkesin imtahanı başka başka rabbim herkese hayırlı yazılar yazsın inşş..amiinn

inşallah yeni eviniz size de şans ve bebek getirir.
Bizim içinde hayırlısı ne zamansa öyle olsun stres yapıyorum ama elimden geldiği kadar yapmamaya çalışıyorum
kuzene çok üzüldüm ya Rabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye eminim çok zordur. ben şimdi beklerken regl olunca üzülüyorum.
Allah sabır versin inşallah bir daha kötü hiç bir şey yaşamazlar.
peki neden 5 aylıkken anladılar daha öncesin de belli olmuyor mu ? en azından büyümeden olmuş olurdu. şimdi kocaman bebek olmuştur. :2:

inşallah canım pazar gününe kadar olmazsam doktora giderim diye düşünüyorum . yazarım zaten buradan size de

oğlun nasıl keyfi yerinde mi paşanın

tamam senden haber bekliyoruz o zaman biz

valla paşa içeride cirit atıyo artık göbüşümü şekilden şekile sokuyo babasını bi görseniz deliriyo adam kıpırdadı diye :)

hoş geldin valide sultan paşanız nasıl ?

hoşgeldin kuzum

öncelikle allah kolaylık versin herşey gönlünüze göre olsun

ay böyle durumları duydukça şükredecek ne kadar çok sebebimiz var çok daha iyi anlıyorum

rabbim onlara sabır versin öyle zor bi durum ki

seni çoook çook iyi anlayabiliyorum benm her ay yaşadığım stres artık kendiliğinden olmama durumuna alışsam da insanın içinde hep o ümit acaba oluyo,gecikmesinin de tek sebebi acabalar sürekli akılda takılı kalması regli de geciktiriyo ben nezaman test yapsam ertesi gün hastalanıyorum eşime diyorum ki ben bi işeyim de gelsin bari bekletmeyim boşuna
valla canım tam olarak bilmiyorum ama zaten yaklaşık bi 15 gündür farkedilmiş heralde öncesinde yokmuş böyle bi problem,bende onu düşünüyorum organlar hasar görmeden nasıl farkedemediler diye..

allah razı olsun miraclem ben bile şu halime şükrediyorum öyle acılar yaşamak çok çok yıpratır insanı rabbim kaldıramıyacağımz yükler vermesin.
buarada senin paşaya maşşalh geçen anlattığın kıpırdanmasına bende duygulandım canım yaa ne güzel

tamam senden haber bekliyoruz o zaman biz

valla paşa içeride cirit atıyo artık göbüşümü şekilden şekile sokuyo babasını bi görseniz deliriyo adam kıpırdadı diye :)

tamam canım.
oh meydanın onun tabi nerede rahat ise orada geriliyordur. babaların duyguları ilginç hissedememek bence çok kötüdür.

haklısın bende bu sabaha olurum düşüncesi ile kalktım ama hala tık yok neyse beklemek en iyisi beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. felsefem artık bu olacak kısmetimizi bekleyeceğiz.

geç öğrenilmesi bana da ilginç geliyor. Allah Allah belki de bunun öğrenmek için zamanın geçmesi gereklidir.

halamın kızı hamileymiş haberi şimdi geldi Almanya da hatta ikizmiş ve zaten iki tane çocuğu var kötü oldu Allah yardımcısı olsun ama çok mutlu oldum ya

Son düzenleme:

kuzum ne varmış senin halinde herşeyin bi vakti zamanı var allah korusun sürekli hamile kalıp bebeği kaybetmek çok daha zordur emin ol o yüzden rabbimin en hayırlı gördüğü vakti beklemek en güzeli.

hem belki sizin sıpa garantici evimizi alalım öyle gelicem diyordu :)

o güzel duyguları sende yaşayacaksın öyle imkansız denilen şeyleri rabbim mümkün hale getiriyor ki sizin için hiç bişey imkansız değil ki hem bizde bol bol dua ediyoruz

valla meydanı baya geniş benimkinin.ya bence baba olmak çok zor hiç bişey hissedemeden baba oluyorum duygusunu yaşamak zorundalar

kızlar dün hamilelik için pardesü diktiriyorum demiştim ya bi tanesini bitmiş albüme ekledim

sizce rengi modeli nasıl?

ayrıca hangi renk ayakkabı ve çantayla kombinleyeyim?

diğer pardesümde lacivert ve nar çiçeği rengi detayları olacak onu bitince eklerim inş.

tabii hamileyken giyileceği için normal pardesüler gibi kalıplı değil ve oldukça ince

valla meydanı baya geniş benimkinin.ya bence baba olmak çok zor hiç bişey hissedemeden baba oluyorum duygusunu yaşamak zorundalar

arada ultrasonda görüyorlar bide karında dokunarak hissediyorlar işte o kadar zor iş babalık ancak kucağa alınca anlaşılıyor.

pardesü güzelmiş hamilelik diyince sonra giyemeyeceksin diyecektim ama bağlamalı olması güzel olmuş ayarlanabilir.
rengi de güzel omzundaki renklerle kombinleyebilirsin zıt renk pembe de hoş duru yakışır

benim koca kucağına alınca bayılır heralde heyecandan bi tepikte böyle oluyor :)

evet canım hamilelik sonrası da kullanabileyim biye böyle bi model çizdim

ayy ben bu renge bile henüz alışamadım bi de zıt renk ayakkabı giyemem heralde sipidim

pardesün çok güzel canım özellikle rengine bayıldım

teşekkür ederim hanzadem bana rengi sanki fazla canlı geldi alışmış değilim rengine

kucağına aldı mı babalığı başlar artık hayırlısı ile

bunu sen mi çizdin valla gayet güzel olmuş benimde bu tonlar da bir hırkam vardır uçları püsküllü falan

artık hamile falan olursam onu giyerim iyi aklıma geldi

miracle padüsen çok güzell güle güle giy insallahh

teşekkür ederim özdn

sen nerelerdesin ya hu göbüş ne alemde ?

inş canım.

evet canım bi tane daha var onu da eklerim yarın alacağım

inş canım sen süper bi hamile olursun eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…