Eylül dostluğumuza burada devam (:

miracle pardesü deyince kalın bişey bekliyordum.Yani en azından aklıma onlar geliyor :) Ama çok güzel,rengi çok hoş.Güle güle giy canım...

miracle pardesü deyince kalın bişey bekliyordum.Yani en azından aklıma onlar geliyor :) Ama çok güzel,rengi çok hoş.Güle güle giy canım...

eftelya malum benim doğum ağustosta antalyanın yazını karnım burnumda geçireceğim

o yüzden olabildiğince ince yaptırmam gerekiyordu hatta 2. si pamuklu penyeden yaptırdım

malum burada en ince şey bile kalın geliyo yazın

normal pardesüleri mümkün değil giyemem heralde.

çok teşekkür ederim canım beğendiğine memnun oldum

beşiğiniz çok güzelmiş canım kaça aldın merak ettim

kuzum bu bize en yakın arkadaşım ve eşinden hediye ama nette aynısı 375 lira yazıyor.

benim de şimdi dikkatimi çekti aldık yazmışım birlikte beğenmiştik o yüzden hızlıca öyle yazmışım galiba

Son düzenleme:

anladım canım sizin orda fiyatlar nasıl onu merak ettim eltim de bakıyo alacaktı ama vazgeçti şu an kararsız

işlerim yoğun değil artık iş yüküm azaldığı için çok rahatım keyfim yerinde ama bu seferde burası çok sakin
yine yaz geliyo herkes kıpır kıpır olacak belki o enerjileri buraya da yansır hatunların inşallah

anladım canım sizin orda fiyatlar nasıl onu merak ettim eltim de bakıyo alacaktı ama vazgeçti şu an kararsız

canım antalya genel olarak pahalı bi şehirdir istanbulun eline su dökemez ucuzluk konusunda belki istanbulda daha ucuza bulabilir eltin hatta meliste almıştı bundan ama o da böyle bi fiyata aldı.

BEşik çok güzel.

bugün kızlar epey durgun valla kendime papatya çayı yaptım

teşekkür ederiz sipidi teyzemize

valla azıcık canlansın diye değişik değişik konular resimler ekliyorum ama pek canlılık yok

aslında bugün cuma enerjik olması lazım herkesin nerdesiniz kızlar

Akşama menülerinizi alalım kızlar,

Bende şehriye çorbası ve tavuklu patates yemeği var. Birde cacık yaparım yanına. Bu günde cicili bicili giyindim. Topuklu ayakkabılar ama akşama maç varmış. Genelde cuma akşamları dışarı çıkıyorduk boşuna hazırlandım bu kadar...

teşekkür ederiz sipidi teyzemize

valla azıcık canlansın diye değişik değişik konular resimler ekliyorum ama pek canlılık yok

ben yarın çalışıyorum hiç enerjim yok valla
bide arkadaşla okey oynayacaktık kv de dolma saracağım diye aradı eşim dişini çektirdi evde yatıyor
herkes birbirine girdi valla he

bizde de

patlıcan oturtma(annem patlıcanları yazdan kızartıp buzluğuma atmıştı o yüzden çok kolay olacak:)
pirinç pilavı
cacık

ama henüz hiç birisini yapmadım :)

Ben de yemek yok eğer kaynanama gitmezsem şehriye çorbası eşim seviyo yapabilirim belki gerçi dün kayananada yedik ama
yanına ızgara tavuk olabilir bi de salata ama bilmiyorum

Nihayet bir cuma daha geldi. Benim yarın lazer randevum vardı. Acaba pazaramı aldırsam. Yarın kurstan gelip pazara giderim. Öğleden sonrada keyif yaparım diye düşünmüştüm aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…