Eylül dostluğumuza burada devam (:

Nihayet bir cuma daha geldi. Benim yarın lazer randevum vardı. Acaba pazaramı aldırsam. Yarın kurstan gelip pazara giderim. Öğleden sonrada keyif yaparım diye düşünmüştüm aslında.

ben de lazer için haziranın ilk haftasına randevu almak istiyorum kış boyu 2 kez gittim sadece üstelik 2.de bacağıma yapmadı zaten çıkmamış şimdi yapmayalım biraz daha bekle haziran da yapalım yazın daha rahat edersin dedi artık çıkmıyo diyebilirim kurtuldum valla iyi ki gitmişim üstelik cildim daha pürüzsüz oldu şimdi

aslında siyahdenizle haberleşsek de aynı güne randevu alsak bi denk getiremedik hiç olmazsa orda görüşürdük

şimdi takvime baktım haziranın 12-13 ü gibi gidebilirim akşam iş çıkışı gidiyorum ben siyahdeniz eğer okursan yazımı sana da uyarsa ona göre randevu alalım

bizde de

patlıcan oturtma(annem patlıcanları yazdan kızartıp buzluğuma atmıştı o yüzden çok kolay olacak:)
pirinç pilavı
cacık

ama henüz hiç birisini yapmadım :)

Bende de patlıcan oturtma ve pilav var dünden kalmıştı ben normalde herkesin patlıcan yemeğini yiyemiyorum birtek anneminkini yerdim patlıcanları kalın kalın sevmiyorum birde sanırım dokunuyo bana ama şimdi aynı annem gibi yapıyorum anne eli değmiş gibi oluyo iş çıkışı mobilyacıya gidicez dolabımıza bakmaya artık eve nezaman döneriz bilmiyorum bakalım evdeki yemeği yiyebilcekmiyiz

Daphnecim bikini bölgesine mi gidiyosun çok acıyo mu bende gitmek istiyorum hatta eşim benden çok gitmemi istiyo ama çok tırsıyorum :18:

Bikini, genital ve koltuk altı.O ağda koltuğunda çektiğim acının yanında hiç bir şey. Hem aylarca tertemiz geziyorsun. Mis gibi büyük rahatlık. Tavsiye ederim herkese

merhaba hanımlar
giremiyorum ne zmandır(yokluğumda hissedilmiyo pek ama) kursum baya yoğunlaştı canım da sıkkın bu ara biraz moralim bozuluyor atanmazsam yine filan diye
bebişkolar baya büyümüş melis doğumun çok yaklaşmış heyecan doruktadır artık ne güzel...
herkes iyidir umarım

şimdi takvime baktım haziranın 12-13 ü gibi gidebilirim akşam iş çıkışı gidiyorum ben siyahdeniz eğer okursan yazımı sana da uyarsa ona göre randevu alalım

hanzadecim ben en son 22 martta gitmiştim haziranın ilk haftası gel demişlerdi bana mesela 8 haziran , cumartesi öğlen gitsek olmazmı akşam çok ters oluyor orası bana... hem çıkışta bakırköye gideriz gezmeye :)))
gerçi o zamana kadar ahsende görüşürsek kararlaştırırız inşallah...

günaydın kızlar

ilk hafta gel dediler bana da ama regl günüme denk geliyo bitince gideyim dedim h sonu olsun diyosan 8 değilde 1 hafta sonrası 15 i olabilir erkenden randevu almak lazım çünkü yaza gireceği için çok yoğun oluyo son seanslar

ben hep h.içi çıkışı gidiyorum sebebi h.sonu her an bi işim çıkabiliyo randevular çok yoğun olduğu için değiştirmesi zor oluyo çok erteleniyo sonra

Son düzenleme:
Bugün hiç gelemedim kızlar dikiş odamı döktüm iki yıldır dolap arkasını hiç çekmemiştim beşik filan var parçaları kaldırmak zor oluyodu kardeşim varken yaptık orayı şeklini değiştirdim daha ferah oldu pazartesi çok yoğun olurum şimdiden birkaç gün yokum maaş ödemeleri üst üste geldi tatil yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…