- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.701
Twittarda tebrik yazmislar
Günaydın kızlar, güzel bir hafta sonuydu. Kocişimle evde keyif yaptık tüm hafta sonu.
günaydınnnnn
valla çitlenmik taşınmak çok zormş biz atlattık sizde atladın bir an önce
ben pek iş yapmama rağmen yinede baya yoruldum her eğildiğinde ve bişey kaldırmaya çalıştığımda hemen çığlık sesleri yükeldi bana iş yaptırmadılar saolsunlar ama ben yine çaktırmadan kimse görmeden yaptım bişeyler ,
avizelerimizden biri kırıldı tek hasarımız .
ama büyüklerden ziyade ufak tefeği yerleştirmek çok zor hala yerleşecek ufak tefek eşya dolu
1 haftada baya yerleşirim album yapar fotoları paylaşrım
benim gibi yeşilliği seven biri için evim manzarası çok güzel salon sırf ağaçlara bakıyor
ohhh ne güzel benim kocamı ne zaman görsem elimde bir tornavida bir çekiç vardı
mls nihayet burda görebiliyoruz seni
günaydın şekerler..
özden ve citlenbik evleriniz hayırlı olsun kızlar..tez zamanda yerleşirsiniz allah kolaylık versin...
melisssssss liva mı geliyor yat kuzum dinlen gününü beklesin hanfendi..bacım o sancılar nasıldı anltasana
Korkuttu biraz bizim ufaklık bizi:)
Perşenbe gününden önce hafif karnıma ağrılar giriyordu yamuluyordu eşime bak toto dayıyor diyordum veya ayh alta bıçak saplandı hopluyordum
Perşenbe günü de eşim hadi gel dışarı çıkalım dedi, neyse gezindik ettik son hazırlıklar için bakındık, hadi hediye laptop seç kendine dedi ben tabi dolandım o mu bu mu diye ayakta kaldım baya, tam o sırada aşağı dopru inanılmaz bi ağrı girdi bi anda yerimden hopladım öylece çakılı kaldım ben dopuruyorum galiba çok kötüyüm dedim ama gülüyorum bir yandan:)
Yorulmuşumdur diye arabada oturdum iyimiyim değilmiyim derken hadi hastaneye bir uğrayalım dedik
Maksat Liva yı görmek, kontrolde birşey çıkmadı ne açılma ne yola girme yorulmuşsundur ondan dedi doktor
Yinede bir nst ye bağlayalım dedi
Derkeeeen sonucunda benim riskli sancılarım çıktı, hemen yatış verildi
İnanmadım kendi doktorumu aradım, oldupu hastaneye geçmemi söyledi
Geçtikten sonra ordaki nöbetçide ultrasyonda birşey göremedi nst ye bağlanınca
Gerçek ortaya çıktı daha şiddetli düzenli sancılarım başlamış
Ordada acil yatış, iğneler ilaçlar serumlar yedim kendime geldim
Sancı durumuna gelince bende bilmiyordum doğurcağımı hani ya suyun gelmesinden yada nişandan anlarım diyordum
Ama ikisinin olmamasıda doğum olmucak anlamına gelmiyormuş
Benim kasılmalar şöyle idi
Kızımın poposunu dayıyor sandığım karnımın üstten sertleşip yamulması bu sırada göbek deliğim bile görünmeyişi taş gibi oluşu
O sırada nefesim kesiliyordu bi hoş oluyordum
Meğersem bu kasılmaymış doğuma hazırlık oluyormuş:)
Böyle yani teremcimm atlattık bişiler daha bizim zilli içerde durmak zorunda evde istirahteyim yerimden kalkamıyorum yarında kontrolüm var inşallah yine kasılma çıkmaz
Bi anda böyle olunca şaşkınlık yaşadık baya herkes deliye döndü nolucak diye apar topar toparlandık herhangi bir duruma karşı
Artık oturduk bekliyoruz inşallah sonuna kadar kalır içerde :)
Bütün herkese en büyük tavsyem hamilelikte iyiyim ben süperim demeyin
Ben çok dedim son zamana geldim yamuldum
Tabi bunada şükür beterin beteri var
Miracle cım çok sağol sende çok dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?