Eylül dostluğumuza burada devam (:

silmek en iyisi olur sanırım yıkayınca kopabiliyor

speedy krediler düştü biz yapılandırma yapıcaz taksit aynı kalacak 2 ay düşmüş olacak 2 bucuk civarı bşy yapıyo

siz kaçtan çekmiştiniz.
bide kredi yapılandırırken extra ödeme oluyor hesaplattırdınız mı ? yapılandırma yapınca yaklaşık 1,500 TL falan ödeme oluyor (2 ay için değer mi ) ödemeniz düşecek mi ?

Aynen öyle başlıcam senin hoplayıp zıplamana dedi böyle korkuturum adamı dedi
İnşallah tatlım normal çıkarda herşey son haftalarımı keyifle yaşarım sonrada vaktinde gelir
Çok sağol canım bakın kulağınıza küpe olsun bu durumlar

kızlar bu ayakkabı nasıl sizce eşim getirmiş alıp almamak konusunda kararsız kaldım topuğunun yüksek olduğuna bakmayın çok rahat

pardesümün altına uyar mı yoksa başka bi model mi bakayım?

canım bankacımız komşumuz tanıdık yani o söyledi bize hiç paramız yok ödeme yapmıcaz otomatik olarak 2 ay düşecek
ödeme yapabilsek daha karlı olur ama maalesef biz 0,86 yla çekmiştik şimdi 074 mü ne öyle bşydi

Son düzenleme:
Rahat olabilir tatlım ama yinede giymemeni tavsiye ederim çünkü en ufak yerde ayağın burkulabilir, sarsılmak bile tehlikeli senin için

kuzu zaten malum gitgide şişyorum giydiğim hiç bişey yakışmıyo bari dedim ayakkabımı istediğim gibi şık giyebileyim diye düşünmüştüm neyse bugün ben kendim gidip seçeyim başka bi model kocama kalsa tam ortepedik ayakkabılardan giydirecek ama ben iyice bunalıma girerim.

bu arada kızlar ben galiba hamilelik depresyonuna giriyorum aynaya bakınca kendimi o kadar çirkin görüyorum ki çoğu hamileler göbeğini falana sever ben sevmiyorum yemek çok çok az yiyorum tatlı hiç yemiyorum uf uf keşke 50 kg hamile kalsaydım

gayet güzel ama topuklu giymesen sanki daha iyi olmaz mı ?

o zaman taksitten düşecek çünkü almak zorundalar.
bizim 0,83 çok fazla işimize gelmiyor şuanda daha düşmesi lazım

bak şimdi seni pataklarım görürsün
neren çirkinleşmiş kilo almış, sen bebiş taşıyorsun kendi kendine bunalımlara girme öyle
ohh yap makyajlarını süslen püslen tadını çıkar
öyle onu giyemicem bunu giyemicem diye birşey yok her halinle fıstık gibisin
bende çok kilo aldım ama nabıyım hamileyim, hemde umutlarım var doğurunca sihirli değnek deyip fit olucam diye kendimi avutuyorum gülüyorum

gayet güzel ama topuklu giymesen sanki daha iyi olmaz mı ?

o zaman taksitten düşecek çünkü almak zorundalar.
bizim 0,83 çok fazla işimize gelmiyor şuanda daha düşmesi lazım

teşekkürler sipidi bakalım bi de ben gidip bakayım modellere

ah ah keşke senin gibi fit hamile olabilsem kuzum maşallah bayılıyorum senin göbüşe

galiba bendeki durum şöyle ben 6-7 yıl önce hamile olmadan bu kilodaydım ve çooooooooooook uğraşarak 22 kg vermiştim sanki şimdi yine o eski günlere geri dönüverdim gibi giydiğim yakışmıyo ve arkadaşlar cidden kilolu olmak çok zor bi durum etrafındaki herkes sanki fısır fısır senin kilolalrını konuşuyo gibi gelir insana şimdi de benim göbek fazla yok ya psikolojik o günlere döndüm gibi ayy böyle işte anlatılmaz yaşanır durumlar aman siz yaşamayın inş. kuzucanlar.

benim takvim neler diyor böyle yalan söylüyooooor

Son düzenleme:
selam eylül güzeller,
son sayfaya baktımda hamişler kilo muhabbeti falan
miraclem ve mlsvt inan doğumdan sonra gidiyor kilolar kimisi 1 yıl içinde veriyorr kimisi aylar sonra
doğum yapalı 11 ay oldu ben şuanda doğumdan önceki kilomdayım,ki ben kiloları zor veren bir insanım
hamilelikte 12 kilo aldım 8 kilo doğumdan hemen sonra gitti diğer 4 kiloda yavaş yavaş gitti
şimdi diyeceksiniz ki çok kilo almamışsın diye ama inan öyle tanıdıklarım var ki kilo alanlar mesela komşum 30 kilo almış hamileliğinde
5 ay sonra eski kilosuna kavuşmuş öyle fit ki kadın maşallah
hem şimdi kilodan önce bebişleri düşünmelisiniz,hamilelik öyle güzel ki bence tadını çıkarın ben doğumdan sonra oğlumun tekmelerini çok özlemiştim
miraclecim bence ayakkabılar şık ama babet giysen daha iyi olur gibi,ben babetle çok rahat etmiştim,öyle şık babetler varki fiyonklu falan öyle birşey olabilir mesela
kendini hiç üzme olur mu sen çok çok güzel bir hamilesin bebeğim
beni unutma olur mu sen benim hep aklımda,yüreğimde ve dualarımdasın

kızlar toplaşın nerdesiniz akşam ne var menülerde hadi paylaşın fikir olsun hepimize

çenesine ne oldu diş mi

dün gece hiç uyumadı dişinin ağrısına üst dişim ağrıyor diye. kendi gittiği doktor ancak çarşamba günü açık. bugün ve yarın izinliler.
sabah başka doktora gitti alt dişinin ağrısı üste vurmuş. antibiyotik ve ağrı kesici vermiş.
çenesini de travmatik çekim olduğu için açamıyormuş. 1 saat 1 dişi çekmek için uğraşmışlar. kökü kırıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…