- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.721
Kızlar benim evdeki süs çiceklerini nasıl temizleyeceğim bilmiyorum. Vazoları yıkıyorum ama çicekler kalıyor öyle. İsteme çiceğim bembeyaz yazık üstü hep tozlanmış. Bu konuda önerisi olan var mı?
speedy krediler düştü biz yapılandırma yapıcaz taksit aynı kalacak 2 ay düşmüş olacak 2 bucuk civarı bşy yapıyo
ayyy canım liva resmen sokella reklamındaki gibi annnneeeee yat demek istemiş
inşallah yarın kontrolünde herşey yoluna girmiştir..
biraz daha büyüsün prensesimiz sonra gelsin
tekrar çok geçmiş olsun canım benim..
Eki Görüntüle 691807 Eki Görüntüle 691808
kızlar bu ayakkabı nasıl sizce eşim getirmiş alıp almamak konusunda kararsız kaldım topuğunun yüksek olduğuna bakmayın çok rahat
pardesümün altına uyar mı yoksa başka bi model mi bakayım?
silmek en iyisi olur sanırım yıkayınca kopabiliyor
siz kaçtan çekmiştiniz.
bide kredi yapılandırırken extra ödeme oluyor hesaplattırdınız mı ? yapılandırma yapınca yaklaşık 1,500 TL falan ödeme oluyor (2 ay için değer mi ) ödemeniz düşecek mi ?
Rahat olabilir tatlım ama yinede giymemeni tavsiye ederim çünkü en ufak yerde ayağın burkulabilir, sarsılmak bile tehlikeli senin için
Eki Görüntüle 691807 Eki Görüntüle 691808
kızlar bu ayakkabı nasıl sizce eşim getirmiş alıp almamak konusunda kararsız kaldım topuğunun yüksek olduğuna bakmayın çok rahat
pardesümün altına uyar mı yoksa başka bi model mi bakayım?
canım bankacımız komşumuz tanıdık yani o söyledi bize hiç paramız yok ödeme yapmıcaz otomatik olarak 2 ay düşecek
ödeme yapabilsek daha karlı olur ama maalesef biz 0,86 yla çekmiştik şimdi 074 mü ne öyle bşydi
kuzu zaten malum gitgide şişyorum giydiğim hiç bişey yakışmıyo bari dedim ayakkabımı istediğim gibi şık giyebileyim diye düşünmüştüm neyse bugün ben kendim gidip seçeyim başka bi model kocama kalsa tam ortepedik ayakkabılardan giydirecek ama ben iyice bunalıma girerim.
bu arada kızlar ben galiba hamilelik depresyonuna giriyorum aynaya bakınca kendimi o kadar çirkin görüyorum ki çoğu hamileler göbeğini falana sever ben sevmiyorum yemek çok çok az yiyorum tatlı hiç yemiyorum uf uf keşke 50 kg hamile kalsaydım
gayet güzel ama topuklu giymesen sanki daha iyi olmaz mı ?
o zaman taksitten düşecek çünkü almak zorundalar.
bizim 0,83 çok fazla işimize gelmiyor şuanda daha düşmesi lazım
bak şimdi seni pataklarım görürsün
neren çirkinleşmiş kilo almış, sen bebiş taşıyorsun kendi kendine bunalımlara girme öyle
ohh yap makyajlarını süslen püslen tadını çıkar
öyle onu giyemicem bunu giyemicem diye birşey yok her halinle fıstık gibisin
bende çok kilo aldım ama nabıyım hamileyim, hemde umutlarım var doğurunca sihirli değnek deyip fit olucam diye kendimi avutuyorum gülüyorum
kızlar toplaşın nerdesiniz akşam ne var menülerde hadi paylaşın fikir olsun hepimize
akşam patates püresi var.çünkü eşim yemek yiyemiyor çenesini açamıyor
çenesine ne oldu diş mi
geçmiş olsun speedy diş ağrısı zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?