- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.741
peki speedy 11 mayıs için bi değişiklik var mı
selam eylül güzeller,
son sayfaya baktımda hamişler kilo muhabbeti falan
miraclem ve mlsvt inan doğumdan sonra gidiyor kilolar kimisi 1 yıl içinde veriyorr kimisi aylar sonra
doğum yapalı 11 ay oldu ben şuanda doğumdan önceki kilomdayım,ki ben kiloları zor veren bir insanım
hamilelikte 12 kilo aldım 8 kilo doğumdan hemen sonra gitti diğer 4 kiloda yavaş yavaş gitti
şimdi diyeceksiniz ki çok kilo almamışsın diye ama inan öyle tanıdıklarım var ki kilo alanlar mesela komşum 30 kilo almış hamileliğinde
5 ay sonra eski kilosuna kavuşmuş öyle fit ki kadın maşallah
hem şimdi kilodan önce bebişleri düşünmelisiniz,hamilelik öyle güzel ki bence tadını çıkarın ben doğumdan sonra oğlumun tekmelerini çok özlemiştim
miraclecim bence ayakkabılar şık ama babet giysen daha iyi olur gibi,ben babetle çok rahat etmiştim,öyle şık babetler varki fiyonklu falan öyle birşey olabilir mesela
kendini hiç üzme olur mu sen çok çok güzel bir hamilesin bebeğim
beni unutma olur mu sen benim hep aklımda,yüreğimde ve dualarımdasın
miracle cim bu aralar pek havamda değilim yemek pişirmeyle çok aram yok ama süper yerim
aklıma köfte patates geldi pratik olur diye daha pratik istiyosan kanat patates domates biber fırında yapabilirsin yanına çorba pilav salata
Speddy gecmis olsun canim.
sağolun inşallah geçmiştirç
miacle ; yumurta kır en güzeli
bizim evde biber kızartma patlıcan kavurma var onları unutmşum
nazar değdi kuzum sana olsun nasıl olsa anne yakın kv yakın eltilerin yakın biraz da onlar yapsın sen ye boşveeeeeer
bende köfte patates yapayım bari şu sıra tavuğu canım hiç istemiyorum tiksinmeyeyim diye yemiyorum yoksa bayılırııııım
daphnem naber nasılsınnn ?
speedy o zaman 1 hafta daha erteleniyo bu durumda
20 gun sonra anneler gunuymusssss
kocam geç geleceği için yemek yapmaya vaktim var yemek yapmayı seviyorum ama bu aralar yoğunduk hep bi yerlere gittik yapamadım bi de 2 kişi için pişirmesi zoruma gidiyo misafir gelse daha bi zevkle pişirip iştahla yeniliyo
Canım iyi sayılırım anneciğimde yüksek tansiyon çıkmış ona biraz moralim bozuldu
Senin kuzu nasıl? Üzüyor mu annesini?
valla sipidi bugün canım yumurta yemek bile istemiyo değişik bi iştahsızlık var
2 gün önceden şehriye çorbası pilav ve patlıcan oturtma var onları hiiiç istemiyo
benim canım dayak istiyo galiba
speedy o zaman 1 hafta daha erteleniyo bu durumda
20 gun sonra anneler gunuymusssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?