Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben de köfte patates mi yapsam acaba fırında spora gidicem yorulcama ama geçen hafta hiç gitmedim hastayım diye çok ara verdim

hoşgeldin canım..

inş dediğin gibi doğumdan sonra gider bu kilolar.

ayakkabı konusuna gelince babeti son aylarda giyeyim diyorum babeti pek sevmem ama eşim hamile ayakkabısı getirecekmiş bana insanın kayınpederi ayakkabıcı olunca ki eşimin de eski mesleği direk toptancıya gidip alıp geliyoruz ayakkabı ticaretinde dehşet kar ediyorlar arkadaşlar en iyi ayakkabı 50 liradır toptan alışı siz düşünün edilen karı.

hanzadeeee yettim uleyyyyynnnn

naber nasılsın bugün fıstık ben akşama ne yapayım diye kara kara düşünyorum pratik önerilerini bekliyorum

sipidi eşine geçmiş olsun

miracle cim bu aralar pek havamda değilim yemek pişirmeyle çok aram yok ama süper yerim
aklıma köfte patates geldi pratik olur diye daha pratik istiyosan kanat patates domates biber fırında yapabilirsin yanına çorba pilav salata

sağolun inşallah geçmiştirç

miacle ; yumurta kır en güzeli

bizim evde biber kızartma patlıcan kavurma var onları unutmşum

nazar değdi kuzum sana olsun nasıl olsa anne yakın kv yakın eltilerin yakın biraz da onlar yapsın sen ye boşveeeeeer

bende köfte patates yapayım bari şu sıra tavuğu canım hiç istemiyorum tiksinmeyeyim diye yemiyorum yoksa bayılırııııım

Speddy gecmis olsun canim.

daphnem naber nasılsınnn ?

sağolun inşallah geçmiştirç

miacle ; yumurta kır en güzeli

bizim evde biber kızartma patlıcan kavurma var onları unutmşum

valla sipidi bugün canım yumurta yemek bile istemiyo değişik bi iştahsızlık var

2 gün önceden şehriye çorbası pilav ve patlıcan oturtma var onları hiiiç istemiyo

benim canım dayak istiyo galiba

kocam geç geleceği için yemek yapmaya vaktim var yemek yapmayı seviyorum ama bu aralar yoğunduk hep bi yerlere gittik yapamadım bi de 2 kişi için pişirmesi zoruma gidiyo misafir gelse daha bi zevkle pişirip iştahla yeniliyo

Canım iyi sayılırım anneciğimde yüksek tansiyon çıkmış ona biraz moralim bozuldu
Senin kuzu nasıl? Üzüyor mu annesini?

daphne geçmiş olsun

ben artık anneme alıştım her türlü hastalık mevcut hipertansiyon var annemde gece yarısı 24 tansiyonla acile götürdüğümüzü biliyorum götürmesek düşünmek bile istemiyorum kollestrol şeker hepsi var şimdide sanırım astım başlangıcında onun için gidip geliyo zaten bel fıtığı amliyatı olmuştu belinde platin var ayrıca tek böbrek üstelik şimdi bundada taş döküyo sanırım onun için de doktora gidio....say say bitmez ama yine de hiç yerinde durmuyo

o zaman sende pratik bişeyler yap ya da kahvaltılık bişeyler yap yiyin senin şu misafir ağırlama isteğine hayranım ben yaaa

Canım iyi sayılırım anneciğimde yüksek tansiyon çıkmış ona biraz moralim bozuldu
Senin kuzu nasıl? Üzüyor mu annesini?

kuzum benim annemde hipertansiyon 25 yaşından beri var.bundan sonra kendine dikkat edecek yürüyüşler yapacak tuzu azaltacak ondan sonra miss gibi yaşayacak artık tansiyon sıkıntısı olmayan çok az zamanın hastalıklarından biri galiba

benim kuzu kıpır kıpır uzanıyorum göbeğim ahenkle dans ediyor. :)

Son düzenleme:

benden önce söyledin galiba dayak istiyor senin canın

speedy o zaman 1 hafta daha erteleniyo bu durumda

evet canım dur ama bizimkilerin sağı solu belli olmaz pat diye çalışmıyoruz yada yarın ful mesai bile diyebilrieler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…