Eylül dostluğumuza burada devam (:

o nasıl işyeri yaa biz en azından %100 çalışacağımız biliyoruz kaçış yok (
arkadaşlarım salı izinli diye p.tesini de birleştirmişler bugnle birlikte 4 gün izin yapıyolar
c.tesi pazar p.tesi salı say say bitmiyo ne güzel di mi

Daphnecim anneciğine çok geçmiş olsun

Bnm kızda aceleci olmassa hamile geçircem ilk anneler gününü:)

ben geldim herkes gitmiş malum. bugün üstümüzden emekli ordusu geçti mübarek.
speedy eşine geçmiş olun canım. özden taşınma derdini atlattın. yavaş yavaş yerleşirsin inşallah.
miracle pardesünün rengine bayıldım. o ne bi ara bunalım takılmışsın şişko hamile olacağım diye. siz bide beni görün. armutun iki katı bir hamile olacağım kesin.
simila bugünkü resmine çooook özendim. burda bulurlar kapkara sıkıntılı bi hava var.
melis liva size heyecan yaşatmış :) zilli olacak beli.
benden bu kadar. yarın evdeyim. kendimi dikişe adayacağım. kocam çalışıyormuş.

iyi geceler kızlar...
kağandan fırsat bulup pcye oturamıyorum bi türlü... özledim burdan muhabbet etmeyi ne yalan söyliyeyim. ama maalesef boş bırakmıyo beni yavrum :)
citlenbik yeni evin hayırlı olsun. güle güle oturun. sağlıkla mutlulukla...
vafi, miracle nasılsınız? bi sıkıntınız yoktur inşallah...
fırsat buldukça yazıcam burdanda.
kendinize iyi bakın

günaydın arkadaşlar

bugün 23 nisan neşe doluyor insan

ama ben çalışıyorum stresliyim

kitabım gelmiş grinin eli tonu aldım bakalım seri olarak okumayı düşünüyorum heyecanlı duruyo
ama şu an budalaya başladım onu bitirmem lazım önce

Bugün temizliğe kadınlar gelicekti inşaat temizliği diye 3 kadın ancak geliriz dediler 150 tl ye anlaşmıştık evi görünce çok büyük bu ev o para çok az 225 olsun demişler sinir oldum ya sabah sabh,temizlikşirketinle anlaşsak daha ucuza hallederdim kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…