Eylül dostluğumuza burada devam (:

çalışan herkese kolay gelsin kızlar
chitlenbik benim gibi yap ama bir ayda ancak temizlersin
canım dikiş dikmek istiyor ama dışarda güneş var evim buz gibi elim gitmiyo bi türlü
benim imzamdaki yazılara ne olmuş öyle sitede yeni kurallarmı geldi daha yeni gördüm. blog sayfamın devamı yok

Son düzenleme:
Yanımdaki kızı gönderdiler biraz rahatsızdı zaten ben bulaştırdım sanırım ben burdayım
Ama ben de hastaydım daha yeni iyileşiyorum

Kuzenim aradı bizim oraya geliomuş evdeysen uğrayacaktım diyo 23 nisanda çalışılır mı yaa diyo herkes bu modda iyice sinir oluyorum iş olsa inanın zoruma gitmez ama böyle olmuyo

Kuzenim aradı bizim oraya geliomuş evdeysen uğrayacaktım diyo 23 nisanda çalışılır mı yaa diyo herkes bu modda iyice sinir oluyorum iş olsa inanın zoruma gitmez ama böyle olmuyo

valla bizim burda iş normal her günkü gibi bi farklılık yok sadece istanbulda irtibat kurduğumuz firmalar kapalı ahh ahh eski iş yerimde olaydım şimdi bana da tatil olurdu

bizim de öyle müdür falan hepsi müşteriye kaçtı tabi bu işin yalanı oradan hooppp eve.. biz amele gibi çalışıyoruz

bende fırsat bu fırsat bloguma bişeyler yazıyorum

selam kızlaaaaaarr

hepinizin içindeki süslü alımlı nazlı küçük kız çocuğunun bayramı kutlu olsuuun

bende sabahtan beri temizlik yapacağım ama telefonla konuşmaktan başlayamadım henüz şimdi başlasam 1-2 saate bitiririm hadi bana musade

bu arada dün ilk defa aşerdim hemde imkansız bir şeye taze hurmaya ki zamanı ağustos ayıdır bütün antalyayı gezdik kimse bulamazsınız dedi

amaaaaa benim paşam nasipli olacak inş ki yakında umreden gelen tanıdığımız sadece 250 gr kadar getirmiş ve 2-3 tane kalmış

aslında almayacaktım ama diyor içimden bi ses azıcık al dedi diyor

çünkü yaş hurma 2-3 gün dışarıda kalsa ekşir bozulur.

yarın sorsaydın kesin kalmazdı diyor evine gittik önüme 5 çeşit organik hurma ve zemzem geldiiiiii

peygamber efendimiz(s.a.v) in bizzat kendisinin diktiği acve hurması vardır ondan da paketledi verdi bebek doğduğu zaman bebeğin ağzına azıcık sürülürmüş.onu da buzluğuma attım erdem paşa bizzat yiyecek inş.

/B]

temizliğe dinlenme molasııııı

şanslısın miracle

paşamın şansı bence hanzadem

kızlar cidden bazı insanlar doğuştan şanslı ya da diğer bir deyişle nasipli olurlar işleri rast gider,istediklerini elde ederler

sizde fark ettiniz mi bunu ?

merhaba kızlar...
pc bendeyken geleyım dedım, tatılde olanlar var calısanlar var kıyamam...

hanzade gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne...

speddy esıne gecmıs olsun canım dıs agrısı zor derler...

cıtlenbık, ozden evlerınız hayırlı olsun canlar... Tasınmak zor ıs, Allah yardımcınız olsun... Yenı evlerınız huzur, mutluluk, saglıkla dolsun ınsallah...

mıraclem pardesunu cok begendım hem rengı hem kuması cok guzel ve rahat gozukuyor, gule gule gıy ınsallah... ikincisi geldı mı onu da gorelım kuzu...
Bu arada erdem pasanın sansına bulmussun hadı canım gozun aydın...

Kayınvaldem de gelırken hacdan bı akrabalarının verdıgı hurmayla zemzem getırmıs her cuma azar azar ıc dedı, kaldırdım hemen...

Bızım de dun doktor kontrolumuz vardı seker yuklememız yapıldı sonucları yarın vercem doktora ama sınırda sanırım bakalım hayırlısı...
Bu ay 1 kılo almısım doktorumdan aferın aldım Elifim de 690 gr olmus
kıpır kıpırdı anasının kuzusu yuzunu gostermek ıstemedı bı turlu cok guldurdu bızı, ıkı elını dırseklerıyle beraber kapadı yuzunu doktor cok ugrastı aletle dürttü bu seferde elını buruna koydu bes parmagını da palet gıbı actı bakmayın nanık der gıbı ucundan kıyısından yakaladık bıseler...
Baş aşağı donmus doğum pozısyonuna gelmıs dedı doktorum, hıssedıyordum zaten basını asagı da...

bu da kuzucugum teyzelerı

(güç bela yakaladık bunu)
(ayağımız )
(dırseklerle kapanmıs suratımız )

hoşgeldiiiniz anasıyla kuzusu öncelikle elifimize kocaman bir maşallah teberakallah diyelim

pardesü için teşekkür ederim kuzum daha güzelleri senin olsun inş.

2. si geldi o biraz daha günlük işleri bitireyim onu da eklerim inş.

malum 10 dk. iş 15 dk. mola vererek iş yapabiliyoruz.

şeker yüklemesi için bi kere kan aldılar demi bende mayısın başında gideceğim bakalım yüksek değilse bişey olmaz sınırda olması kuzum dertlenme sen.

aydasuu çok güzel maşallah özellikle ayağına bayıldım

hanzade teyzemız bı de canlı canlı gorseydın doktor bı anda boyle ayagını cıkardı karsımıza ben sok oldum zaten bu kadar net beklemıyordum bı de 5 parmagını da oynatmaz mı o mınıcık ayakların cok komıktııı

mıraclem heyecanla beklıyorum kuzum pardesunu, ıyı gunlerde gıy ıınsallah...
Ben cok dısarı cıkmadıgım ıcın azcık bıseler aldım gebelık donemı ıcın, nereye gıdıyom kı dıye, ah ızmırde olsam neler yapardım dıyom :)
defactodan uzun bı sıyah onden dugmelı elbıse aldım ben onu pardesu gıbı gıyıyorum altına pantolonla
dunde lcw den bı tane etek aldım...

evet canım benden bı tane kan aldılar 3 tup kadar :)
sımdı netten baktım sonucuma 150 cıkmıs bazı sıteler 140 dıyor sınıra bazıları 150 benımkıde tam sınırda sanırım...
Baklaım yarın gıdıcem tekrar ne dıcek ınsallah 100 luk yuklemez cunku coooook ıgrenc bı tadı var korkutmak gıbı olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…