- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.781
Yanımdaki kızı gönderdiler biraz rahatsızdı zaten ben bulaştırdım sanırım ben burdayım
Ama ben de hastaydım daha yeni iyileşiyorum
Kuzenim aradı bizim oraya geliomuş evdeysen uğrayacaktım diyo 23 nisanda çalışılır mı yaa diyo herkes bu modda iyice sinir oluyorum iş olsa inanın zoruma gitmez ama böyle olmuyo
şanslısın miracle
merhaba kızlar...
pc bendeyken geleyım dedım, tatılde olanlar var calısanlar var kıyamam...
hanzade gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne...
speddy esıne gecmıs olsun canım dıs agrısı zor derler...
cıtlenbık, ozden evlerınız hayırlı olsun canlar... Tasınmak zor ıs, Allah yardımcınız olsun... Yenı evlerınız huzur, mutluluk, saglıkla dolsun ınsallah...
mıraclem pardesunu cok begendım hem rengı hem kuması cok guzel ve rahat gozukuyor, gule gule gıy ınsallah... ikincisi geldı mı onu da gorelım kuzu...
Bu arada erdem pasanın sansına bulmussun hadı canım gozun aydın...
Kayınvaldem de gelırken hacdan bı akrabalarının verdıgı hurmayla zemzem getırmıs her cuma azar azar ıc dedı, kaldırdım hemen...
Bızım de dun doktor kontrolumuz vardı seker yuklememız yapıldı sonucları yarın vercem doktora ama sınırda sanırım bakalım hayırlısı...
Bu ay 1 kılo almısım doktorumdan aferın aldımElifim de 690 gr olmus
kıpır kıpırdı anasının kuzusu yuzunu gostermek ıstemedı bı turlu cok guldurdu bızı, ıkı elını dırseklerıyle beraber kapadı yuzunu doktor cok ugrastı aletle dürttü bu seferde elını buruna koydu bes parmagını da palet gıbı actı bakmayın nanık der gıbıucundan kıyısından yakaladık bıseler...
Baş aşağı donmus doğum pozısyonuna gelmıs dedı doktorum, hıssedıyordum zaten basını asagı da...
bu da kuzucugum teyzelerı
Eki Görüntüle 693354 (güç bela yakaladık bunu)
Eki Görüntüle 693356 (ayağımız)
Eki Görüntüle 693357 (dırseklerle kapanmıs suratımız)
aydasuu çok güzel maşallah özellikle ayağına bayıldım
hoşgeldiiiniz anasıyla kuzusu öncelikle elifimize kocaman bir maşallah teberakallah diyelim
pardesü için teşekkür ederim kuzum daha güzelleri senin olsun inş.
2. si geldi o biraz daha günlük işleri bitireyim onu da eklerim inş.
malum 10 dk. iş 15 dk. mola vererek iş yapabiliyoruz.
şeker yüklemesi için bi kere kan aldılar demi bende mayısın başında gideceğim bakalım yüksek değilse bişey olmaz sınırda olması kuzum dertlenme sen.
aydasu ultrason resimleri çok güzel ya ayağı falan nasılda net maşallah
tesekkur ederız speddy teyzesı
Rabbım her ısteyene nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?