Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selammm... Öncelikle ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun kızlar..

Özden ve chitlenbik taşınıyorlarmış... Yeni evlerinde genişleyen aileleriyle huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum...

Meliscim artık biraz dinlenmeye bak... Liva hanım hemen duruma el koymuş annecim şimdi dinlen ki doğumdan sonra zaten yorulacaksın diyor... Azcık kızını dinle

Miracle cım pardesün çok güzelmiş canım tril tril güle güle giy... kayınpederim ayakkabıcı demişsin... Eklediğin ayakkabı da çok güzelmiş.... ben de var bu markadan topuklu ama çok rahat... ayakta hiç yokmuş gibi... hatta en rahat ayakkabım... Bu arada en pahalı ayakkabı 50 lira demişsin ya ben o ayakkabıya verdiğim paraya .... ben anlamamam kuşum ayakkabı alamaya sizin oraya gelicem artık ...

Aydasucum sen de hoşgeldin canım... Maşallah Elife... Ayaklara ben de bayıldım bu arada....

tesekkur ederız uurbocee teyyzemız

evet kızlar ya ne kadar cok para kazanıyorlar su ayakkabı sektorunden he bı de gunes gozlugunden aklınız durur kızlar o derece

önemli bşy yok kızlar çıkamadım hala patlıyorum mal mal oturuyorum karşımda müdür sabahtan beri o da mal mal bana bakıyo iş yapmıyom ya biliyo ki nette fink atıyom çok da tınnn

akşam yine eltimlerdeyiz arkadaşlar oraya gelecekmiş bizi de çağırdılar yemek derdim yok bu stresi orda atarım artık

kızlar eltim temmuzda doğuruyo diğer kızı da aynı ayda 3 yaşında oluyo ilk 2 yaş gününü de kutlayamamıştı birinde görümcem hastaydı diğerinde yeni vefat etmişti bu sene mutlaka yapmak istiyo haklı tabi onun kızına tütü eteği yapıcam fiyatları çok pahalı geldi bana yapanlardan neyim eksik daha güzelini bile yaparım nasıl olur sizce hem hoşlarına gider di mi vakit var gerçi ama

yapımı çok bsit canım. eminönüne git tüllerini aldın mı devamını halledersin

zaten ona bez pasta sözüm de var gider malzemeleri alırım beraber yaparım

neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar

merhaba kızlar ne zmandır giremedim yaa, bugün 23 nisanda tatildim akşama kadar temizlik yaptım ütü yaptım sonrada pazara gittim yemeğimi yaptım, evim tertemiz oldu içim rahatladı.

kızlar ya balkanum güneş oluyor yazın ve çiçeklerim hep kuruyor, geçen yaz kurumuşlardı güneş yüzünden, bu yaz için bambu perde almak istiyorum, bi tanıdığımızın evinde görmüştüm hem çok güzel duruyordu hem de güneşten koruyordu, ama benim balkonum çok rüzgarda alıyor o yüzden kararsız kaldım acaba rüzgardan devamlı sallanıp parçalanır mı? sizlerden kullanan var mı?

Günaydın herkese şu anda işkence çekerek işe gidiyorum bir yandan türkü dinliyoruz bir yandan rep bende kulaklık takacagim :)

günaydın

meraba canım özletiyosun ne güzel balkonun güneş alıyo keşke benim de balkonum olsa da güneş alsa küçük bi balkonum var o da pimapenle kapalı keyif yapılacak gibi değil bizden öncekiler kapatmış yoksa ben cam balkon yapardım en azından 2,3 kişi takılabilirdik bi ara balkonumun fotosunu atayım buraya b
en uygun diye ip tül almıştım ama balkonda hiç kullanışlı değil uzun zamandır bambu almak var aklımda ama alamadım şimdide kelebek mi yaptırsam diye düşünüyorum ama annemin mutfağında bambu kullanıyoruz kaç senedir gayet memnunuz balkonda nasıl olur bilmiyorum annemin karşı binasındakilerin balkonunda var uzun zamandır kullanıyolar 3 parça takılı demek ki sıkıntı olmuyor ayrıca çok hoş duruyor

günaydııııııııııııııııııııııııınnnnn.....

birazdan çıkacam dışarı, hemen bi gireyim dedim..

evet ya gerçekten çok güzel duruyor, benimde balkonumla ilgili çok güzel planlarım var, bitince size fotosunu çekerim, şimdilik hazırlık aşamasında, biçok malzemeyi aldım bi kısmını yaptım bi kısmı matkap bekliyor. biz çok severiz balkonda keyif yapmayı, yaz boyu balkondaydın geçen yıl.. akşam yemeklerimizi bile balkonda yiyoruz, aslında benimkide çok büyük değil biraz daha büyük olmasını isterdim, annemlerin balkonu çok güzel kocaman keşke öyle olsaydı..

kızlar biz eltimle evde nikah mevlüd şekerleri vs. yapmaya karar verdik netten siparişle satıcaz iyi giderse ne ala önümüzdeki günlerde kaynım toptancıya gittiklerinde malzeme alacaklar bi deneyelim bakalım belki bebeklerinizin şekerlerini süslerini ben yaparım dün baya konuştuk bu konuyu önceden beri bahsediyoduk sonunda karara bağladık

valla maliyetli olmasa pimapeni kaldırır cam yaptırırım yazın açık kışın kapalı süper olur ama işte dar uzun balkonum kare olsaymış daha iyi olurmuş 3 kişi anca girebiliyoruz

inşllah herşey güzel olur bizim çocuklara da yaparsın

saat 8,30 da işe geliyorum yanımdaki kız yok sordum gelmeyecek mi diye müdüre gelmiş gitmiş bile sabah hangi arada uyanıyo o kadar yoldan geliyo anlamıyorum kötüymüş doktora gitmiş bugun izinli bana diyo ki sen iyi dayandın gribe bağışıklık kazandın artık tabi ayakta geçire geçire vücut alıştı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…