- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.801
çok sıkıldım sinirden çatlamak üzereyim
Selammm... Öncelikle ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun kızlar..
Özden ve chitlenbik taşınıyorlarmış... Yeni evlerinde genişleyen aileleriyle huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum...
Meliscim artık biraz dinlenmeye bak... Liva hanım hemen duruma el koymuş annecim şimdi dinlen ki doğumdan sonra zaten yorulacaksın diyor... Azcık kızını dinle
Miracle cım pardesün çok güzelmiş canım tril tril güle güle giy... kayınpederim ayakkabıcı demişsin... Eklediğin ayakkabı da çok güzelmiş.... ben de var bu markadan topuklu ama çok rahat... ayakta hiç yokmuş gibi... hatta en rahat ayakkabım... Bu arada en pahalı ayakkabı 50 lira demişsin ya ben o ayakkabıya verdiğim paraya.... ben anlamamam kuşum ayakkabı alamaya sizin oraya gelicem artık ...
Aydasucum sen de hoşgeldin canım... Maşallah Elife... Ayaklara ben de bayıldım bu arada ....
kızlar eltim temmuzda doğuruyo diğer kızı da aynı ayda 3 yaşında oluyo ilk 2 yaş gününü de kutlayamamıştı birinde görümcem hastaydı diğerinde yeni vefat etmişti bu sene mutlaka yapmak istiyo haklı tabi onun kızına tütü eteği yapıcam fiyatları çok pahalı geldi bana yapanlardan neyim eksik daha güzelini bile yaparım nasıl olur sizce hem hoşlarına gider di mi vakit var gerçi ama
evet ya bi akşam oturduğum yerde yaparım 60 dan başlıyo fiyatları ne gerek varyapımı çok bsit canım. eminönüne git tüllerini aldın mı devamını halledersin
merhaba kızlar ne zmandır giremedim yaa, bugün 23 nisanda tatildim akşama kadar temizlik yaptım ütü yaptım sonrada pazara gittim yemeğimi yaptım, evim tertemiz oldu içim rahatladı.
kızlar ya balkanum güneş oluyor yazın ve çiçeklerim hep kuruyor, geçen yaz kurumuşlardı güneş yüzünden, bu yaz için bambu perde almak istiyorum, bi tanıdığımızın evinde görmüştüm hem çok güzel duruyordu hem de güneşten koruyordu, ama benim balkonum çok rüzgarda alıyor o yüzden kararsız kaldım acaba rüzgardan devamlı sallanıp parçalanır mı? sizlerden kullanan var mı?
evet ya bi akşam oturduğum yerde yaparım 60 dan başlıyo fiyatları ne gerek var
günaydın
meraba canım özletiyosun ne güzel balkonun güneş alıyo keşke benim de balkonum olsa da güneş alsa küçük bi balkonum var o da pimapenle kapalı keyif yapılacak gibi değil bizden öncekiler kapatmış yoksa ben cam balkon yapardım en azından 2,3 kişi takılabilirdik bi ara balkonumun fotosunu atayım buraya b
en uygun diye ip tül almıştım ama balkonda hiç kullanışlı değil uzun zamandır bambu almak var aklımda ama alamadım şimdide kelebek mi yaptırsam diye düşünüyorum ama annemin mutfağında bambu kullanıyoruz kaç senedir gayet memnunuz balkonda nasıl olur bilmiyorum annemin karşı binasındakilerin balkonunda var uzun zamandır kullanıyolar 3 parça takılı demek ki sıkıntı olmuyor ayrıca çok hoş duruyor
kızlar biz eltimle evde nikah mevlüd şekerleri vs. yapmaya karar verdik netten siparişle satıcaz iyi giderse ne ala önümüzdeki günlerde kaynım toptancıya gittiklerinde malzeme alacaklar bi deneyelim bakalım belki bebeklerinizin şekerlerini süslerini ben yaparım dün baya konuştuk bu konuyu önceden beri bahsediyoduk sonunda karara bağladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?