Eylül dostluğumuza burada devam (:

bende geldimmmm. ayy özlüyorum valla burayı. eskiden vakit boldu kalkmazdım pc başından şimdiyse günlerce açmadığımız oluyo. kağan tüm vaktimi dolduruyo

sofiş kağan nasıl
pingu yeni yerinde rahat giremiyo sanırım nete

kağan iyi canım az önce uyudu o da umarım şöyle bi kaç saat uyur.
dün onu banyo yaptırdık sonrada küvetini doldurup yüzdürdük masaj yaptık rahatladı yavrum. artık havalar ısındı her banyodan sonra yapacaz onu

selam kızlar napıyosunuz
biz 4 aylık olduk artık herşey biraz daha kolaylaşmaya başladı çok şükür düzenimiz de az buçuk oturdu Allahım bozmasın

sizde neler var
melis geçmiş olsun tatlım, livoş erkenden gelmeye kalkmış

CTESİ egitimi iptal edildimi,ne dedi müdürcan?

AHSENNNN kız dün sen benimi aradın?kocam kk ahsen aramış diyordu akşam?telide unuttm evde

Herşeyin yolunda olması harika sen nasılsın ? özledik hiç yoksun.

Zamanın olursa berramızın son halini görelim ya.. merak ediyoruz

CTESİ egitimi iptal edildimi,ne dedi müdürcan?

AHSENNNN kız dün sen benimi aradın?kocam kk ahsen aramış diyordu akşam?telide unuttm evde

ewt ben aradım, gecen mesaj atmıştın arayamamıştım
ben saati 8 buçuk 9 falan sanıyordum megerse 10 u geçiyomuş, uyuyodun galiba

Herşeyin yolunda olması harika sen nasılsın ? özledik hiç yoksun.

Zamanın olursa berramızın son halini görelim ya.. merak ediyoruz

annemdeyim şuan burdaki fotoları da hep eski
foto makinasında çok var ama b.sayara atıp size göstermek epeyce zaman alıyor
gündüz öyle şeylere vakit bulamıyorum,akşam da berra uyuduktan sonra totomu koltuga koyunca kaldırasım gelmiyor bir daha

anladım canım dinlen en güzeli gelince görürürz artık tosbik prensesi merak ediyorum ama.

eee neler yapıyor iyice dillenmiş hareketlenmiştir .. hava da güzel tam zamanında doğdu valla yazın tadını çıkartacaksınız

bu arada kızlar biz haziranda taşınıyoruz size söylemedim
bu oturdugumuz ev çok gürültülü ve apartmandakiler çok pis
daha sakin ve daha temiz bi yere geçiyoruz

ewt dillendi epeyce bazen motora bağlıyo susmuyo

henüz gezmeye pek çıkamıyoruz zilli arabasında durmuyo
kucak istiyo
hem berrrayı hem arabayı gezdiriyoruz ayrı ayrı

ayy bi de korktuğum şey ankara olayı allahım nasıl dua ediyorum ay sonu olsun diye siz de dua edin kızlar
zaten oraya gidip gilmek bile masraf ay ortası hiç hoş olmayacak

nereye taşınıyorsunuz hayırlı olsun daha rahat edeceksin sonuçta çocukla biraz zor olacak ama
annen falan yardım eder zaten

bizim arkadaşla aralarında 1 ay var herhalde 17 kasım doğumlu hatta 1 ay bile yoktur.
maşallah oda çok fena olmuş
kucakta durmak istiyor sürekli yatmak falan hiç istemiyor tek kalmak istemiyor.

dışarıda genelde sever bebekler ama berra kucakta daha rahat demek ki

ahsen taşınmadan gidicez inş.
nereye taşınıyosunuz ahsen merak ettim

kızlar bu mide yanması mahfetti beni hamilelik reflüsüymüş doktorum öyle söyledi sabahtan beri evde kıvranıyorum gaviscon diye bi şurup al dedi doktorum onu almaya çıkayım ordan da anneme geçeyim evde tek başıma daha beter olucam hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinizeeeee

ahsenim berra hanımı öp kokla benim yerime

kızlar benim kocam hasta dün öğrendik daha moralimiz bozuk bacağı ağrıyodu dün baltalimanına gitti ileri derecede kireçlenme varmış ayakta durmak yürümek koşmak spor (normal bildiğimiz spor yani :) ) filan yasak
sadece yüzme ve bisiklet öneriyo dr bacağı yormadan kas çalıştıracakmış yani geçmiyo zaten kireçleme ama ilerlemesini önlemeliyiz nasıl olacaksa işi ayakta durmayı gerektiriyo çok üzgün şimdi
orda 45-50 yaşlarında bi hasta varmış bacağın onla aynı demiş bu yaşta ne yaptın bu kadar yordun bacağını demiş eğer 2-3 mm daha olursa protez takmak zorunda kalırız şimdiden demiş dünden beri çok kötü

geçmiş olsun canım, eşin dikkatli olsun,önlemini alsın ki ilerde daha büyük bir sıkıntı olmasın..

Hanzade bizim Türk doktorları abartma konusunda uzmanlar biliyorsun. Bence eşin başka bir dr a daha görünsün. Annemede geçen hafta yüksek tansiyon demişlerdi. Başka bir dr a gitti. Yüksek tansiyon yok, stresten rahatsızlanmışsın demişler. Artık neye inanacağımızı şaşırdık. Canım bence başka bir dr a daha görünsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…